-
1.místo
Heath je už na druhém místě celkem!Ta Miley Cyrus bude ale tvrdý oříšek co?ale to zvládnem;) -
-
Re: 1.místo
Miley?....pche... *8* ta Heathovi nesahá ani po kotníky... *13* *15* -
-
Re: Re: 1.místo
Přesnee!!!!ani na palec!! *16* *5* -
Re: Re: 1.místo
Ahojte, jak bych mohla být nápomocná aby se Heath dostal na orvní místo? *7*
-
-
Re: 1.místo
musíme:D..doufám že se Heath vyšplhá až na 1.mísot!..musí rozhodně
-
-
Jak dlouho ještě???
Lidi, jak dlouho se tady ještě budete vrtat v okolnostech Heathovi smrti??? To je pořád jen proč? jak se to stalo, zda bylo možné mu pomoci, zda to byla nebo nebyla nehoda atd. Prostě Heath je mrtvej, a tím že donekonečna rozebíráte jeho smrt, otvíráte tuto ránu a ubližejete jen sami sobě, protože nad tím neustále přemýšlíte. Taky je mi líto že už není ale co nadělám? Když koukám na jeho filmy, řeknu si že je ho škoda ale prostě je to život. Musela jsem se smířit se smrtí člověka, který mi byl velmi blízký, zemřel tragicky a bylo mu 25 let. Vím co je to opravdová bolest když odejde někdo kdo byl skutečně součástí mého života a ne někdo koho jsem sice dost obdivovala ale znala ho pouze z plátna. -
-
Re: Jak dlouho ještě???
Bohužel to já neumím, říct si to je život...teda snažím se to tak brát, lae vzápětí se to zase vrátí..prostě to neumím jen hodit za hlavu..jsem dost vázaná na minulost..ale máš pravdu -
-
Re: Re: Jak dlouho ještě???
Smrt, se těžko hází za hlavu. Člověk nikdy nezapomene ale dá se s tím smířit. Vlastně ti ani nic jinýho nezbyde *3* Hlavu vzhůru. Bude líp a vzpomínej na to, jakej byl asi za života,koukej na jeho filmy připomeň si kolik toho dokázal a že nikdy neupadne v zapomění. *4*
-
-
Re: Jak dlouho ještě???
Ahoj Lino, jsem ráda, že na to máme stejný názor. Navíc naprosto souhlasim s tim, že smířit se se smrtí někoho opravdu blízkého je nepředstavitelně těžší, jak s někým, koho jsme sice obdivovali a bezmezně milovali, ale osobně neznali..vím, o čem mluvíš.. -
-
Re: Re: Jak dlouho ještě???
Díky Gabinko. Ty jsi taky snad jedna z mála, kdo na této diskuzi uvažuje trochu reálně. Je to příjemné číst tvé příspěvky které mají smys. -
-
Re: Re: Re: Jak dlouho ještě???
Nápodobně *4*
-
-
-
-
Joker
Ahoj lidičky, tak Heath včera získal Zlatý Glóbus. Určitě zaslouženě. *4* -
-
Re: Joker
To přece není žádné překvapení *3* -
-
Re: Re: Joker
no ono to v životě chodí všelijak, takže jsem ráda *3* -
-
Re: Re: Re: Joker
To máš pravdu *3*
-
-
-
-
úžasnej
Miluju... Nejúžasnější herec. Jenom škoda, že umřel. Ale prostě nádhernej, milej, nemam slov.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
bude nové video
jinak...vyrábím video s Heathem, tak vám potom dám odkaz...ale bude hotové až za pár dní...UPOZORNĚNÍ PRO TY, KOMU HEATH CHYBÍ: u toho videa asi neudržíte slzy, protože u toho hraje krásná hudba a ty záběry vám nedovolí nebrečet... *9* *9* nemůžu přece dělat veselé video o haethovi, když jeho osud nebyl veselý vůbec...kdyžtak můj blog, kdybyste mi něco chtěli napsat nepo tak www.myexxxtra.blog.cz mám design s Heathem... *4* ... *9* -
-
Re: bude nové video
*Heathovi *9* *3*
-
-
nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
ta PIČA(už to tak fakt musím říct) pokojská našla mrtvého Heatha a místo toho, aby volala záchranku, se pokoušela dovolat jeho přítelkyni Olsenové, která by ho určitě vzkřísila žejo!....nojo...ale "oživovatelce" se ani po čtvrt hodině nedovolala a pak až jí doprdele došlo, že má asi nejspíš volat záchranku žejo...no, ale to už bylo trochu pozdě...15 minut!!!! tolik času!! třeba ho ještě mohli zachránit! nikdy neazpomenu na Heatha a budu ho pořád nosit v levé části mého hrudníku...sakra! už zase mi tečou slzy,...to vypadá na další hysterický záchvat...někdy si říkám, že bych nejraději šla za ním, protože kdybych ho viděla aspoň jako ducha, určitě by mi bylo líp, než když kvůli němu musím každý den vybrečet všechny slzy a pořád si opakovat slovo "PROČ"..... NIKDY NEZAPOMENU! -
-
Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
Uvědomuješ si vůbec co říkáš? *1* když našla Heatha už mrtvého, tak by nepomohla ani zachranka..ale zajimavy, pokud treba jeste byla sance na zachranu, myslim ale ze ne..ze uz prostě nebyla nadeje -
-
Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
ale ona nemohla vědět, že je mrtvý! vždyť byla to jen pokojská a žádná lékařka...jako napadlo by chytrého člověka volat nedostupné a ještě blbější Olsence? snad měla zavolat záchranku ne? *16* *16* -
-
Re: Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
Nerada bych se někoho dotkla, ale tyhle příspěvky už mi prostě lezou na nervy...vy se tady zjevíte rok po jeho smrti a rozebíráte co by kdyby, mluvíte sprostě, a spekulujete o ňáky pokojský a Olsence, přitom víte houby, jak to tenkrát bylo, stejně jako my všichni ostatní..jo, my to tady taky řešili, jenže bezprostředně po jeho smrti, kdy to bylo ještě čerstvý..teď už mi to přijde trochu mimo mísu, navíc od někoho, koho tady vidím poprvé...není to nic proti tobě, každý sem může přijít a napsat svůj názor. Jsem ráda, že poslední dobou to tu trochu žije, ale zkrátka si myslim, že okolnosti jeho smrti už by se tu fakt řešit nemusely... -
-
Re: Re: Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
promiň, že mě Heathova smrt očividně mrí víc, než tebe a jak jsem 23.1. ( den po jeho smrti ) řekla, tak taky udělám - NIKDY na něj nezapomenu a s tím, co se mu stalo se NIKDY nevyrovnám. Pro tebe možná ne, ale pro mně slovo NIKDY znamená NIKDY!...dneska to není ani rok po jeho smrti a jak vidíš, tak jsem se s tím nevyrovnala....NĚCO PROTI? Nerada bych tady byla za nějakého buřiče, kterého nikdo nebude mít rád, ale s tím nic nenadělám, protože jsem tvrdohlavá. *9*
Chci se ti omluvit za to, že jsem se sem na osobnosti mezi vás k Heathovi tak drze vetřela...Jo a ta pokojská...promiň , že jsem o té chytré slečně, možná kvůli jejíž blbosti se to ani nemuselo stát, tak hrubě a nevhodně vyjádřila, ale pro takového INTELIGENTNÍHO a rozvážného tvora jsem lepší slovo nenašla ve svém cynickém a malém mozku...( ironie, samozřejmě )
A to, že mě právě tady vidíš poprvé znamená, že jsem doteď Heatha ignorovala a neobdivovala atd..že?
*10* podívej se radši, dřív než ještě řekneš něco ve smyslu, že jsi mě tady nikdy neviděla, kolik dní jsem fanouškem jo? a pokud dobře počítám, je to číslo ZHRUBA 4x větší, než to tvoje....
DOUFÁM, ŽE JSI S MOU OMLUVOU SPOKOJENÁ, TY PANÍ DOKONALÁ... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
Souhlasím s Verčou. Já našla mrtvou babičku, a věř mi, že v tu chvíli si skutečně sotva vybavíš číslo na zachranku... Je to šílený šok a zmatek. Tak tady nesuď něco nebo někoho, co jsi patrně nikdy nezažila. -
Nech číslo číslem, vždyť je to fakt jedno. Spojuje nás láska a obdiv k Heathovi a to je to nejdůležitější *3* -
jo...s tím číslem jsem se spletla... *9* *8* ....ale víš co? já říkám že jsem fakt tvrdohlavá a za svým názorem si stojím, ale já už o té smrti budu mlčet a nechám si ty svoje občas nesmyslný kecy pro sebe...myslíš, že to bude lepší?... *3* -
ale to se pletes,nas jeho smrt nemrzi o nic min nez tebe,vsechny nas to mrzi dost,ale myslim ze jeho smrt se resila milionkrat tk proc to znovu rozebirat,a promin ale nemyslim si ze nebyt te pokojske mohl jeste zit,ty ju obvinujes atd ale tak zas na druhou stranu jak by ses chovala ty kdybys nasla nekoho mrtvyho v pokoji?jasny napises ze bys volala zachranku ale tak v tom stresu si ani nevzpomenes kde je telefon,ja nvm nastesti se mi to nikdy nestalo ale myslim ze je to sok a tak.nvm je to jedno,proste se stalo co se stalo,urcite me to mrzi ale rozebiranim jeho smrti ho neozivime,tot muj nazor -
Rozhádat jsem to tady fakt nechtěla. Zjevně jsi vůbec nepochopila, co jsem tim příspěvkem chtěla říct. Nevim, proč se "omlouváš"(ironie, já vim)za to, že ses sem vetřela nebo co. Já tě snad vyháním? naopak jsem řekla, že jsem ráda, že se tu objevilo spousta nových lidí. To, co se mi nelíbilo, byl tvůj nevybíravý slovník a hlavně to, že se tu snad už posté rozebíralo čí to byla chyba. Můžeš z toho klidně vydedukovat, že tě jeho smrt zasáhla víc než mě, o to se tady přít nebudu. A řešit tady, kdo je déle jeho fanouškem mi přijde dětinské, ale když už jsi s tím teda začla, tak jsem se na to koukla, a fakt nechápu, jak jsi na to přišla. To číslo, které jsi porovnávala bylo zobrazení profilu,což s dobou fanouškovství nemá nic společného. A že jsem dokonalá si o sobě fakt nemyslím, jenom jsem znova nechtěla otvírat bolavé rány *9* -
nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
ty woe! tys tam snad byla ty blbko! :)
tak damy, tady se fuckt bavim!!! *5*
-
-
Souhlas, souhlas a ještě jednou souhlas!!!! Přestaňte už se vrtat v tom co nemůžete změnit, vzpomínejte a nechte ho odopočívat v pokoji! -
j souhlasim s gabinkou,ja sem sice tky nechodim nejak dlouho ale tak nemusime resit co by kdyby,jasne za chvilu to bude rok co umrel a je jasny ze si na to kazdej vzpomene,ani ja,ale s rocnim spozdenim tady vykladat jak za to moze uklizecka,blba olsenka atd.je fakt mimo,jak rikam je to coby kdyby,ted uz je jedno jak to bylo zivot mu tim bohuzel nevratime -
Promin, ale proc mluvis v mnoznem cisle?my mluvime sproste a neco o pokojske a olsence?..já se jen vyjadřila k tomu hloupemu(bez urazky) komentaři...jinak to vidim asi stejne jako ty -
-
Bylo to myšlený tomu konkrétnímu příspěvku, na který jsem reagovala...za to množný číslo se omlouvám, myslela jsem to spíš obecně, ty jsi Olsenku nerozebírala, tak promin.
-
-
-
-
-
-
Talent
Byl to velký talent....A ve Zkrocené hoře ukázal opravdu herecký výkon..skvělý herec.Ale i v dalších romantických filmech uměl vyjádřit postavu kterou hrál-tím svým kukučem a přirozeností uměl uchvátit každou bytost která v tomto uspěchaným světě se aspon na chvíli chtěla zasnít..... *14* *4* -
až na 1.místo!!!
Výborně lidi! Heath se nám šplhá na první příčky! Jen tak dál, zaslouží si to!!! -
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Hraje sice dobře. Ale vyhodil s 2.místa Ashley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A šplhá se na místo Miley to nemůžeme dovolit! *8* *8* *8* *10* *9* -
-
Re: NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Urážíš tím hollywood!!!!A i tím ostatní herce,herečky,zpěváky i zpěvačky!! -
Re: NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Já mám sice nejradši Hilary, ale byla jsme ráda že ji předehnal Heath a doufám že tak bude pokračovat až na místo Miley...ptz je rozhodně nej! -
-
Re: Re: NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
No já si teda myslím že Heath si to zaslouží víc,protože toho taky víc dokázal než Ashley nebo Miley.A to rozhodně nejsem nijak zaujatá.Můj názor. -
-
Re: Re: Re: NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
no přesně to si taky myslím *3*
-
-
-
-
ne
Nemůžu tomu uvěřit *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*