Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajinta

Forever Heath

Zítra to bude již rok co tento talentovaný hezounek opustil tento svět, ale ne však naše srdce. Proto si na nej vzpomente a zapalte mu svíčku. Heathe budeme tě na vždy milovat *4*
    • Re: Forever Heath

jojo už rok.......Heath mi moc a moc chybí...když se koukám na nějaký jeho film tak nemůžu ani uvěřit že tak mladý a krásný člověk už není mezi námi...a myslím že nechybí jenom mě...chybí nám tu snad všem...HEATH LEDGER FOREVER:-* a navždy v našem srdci!!! *9* *14*
  • ČTYŘI tyři pírka

24.1.09(sobota) ve 21:50 je čtyři pírka:zkouška cti a hraje tam Heath Ledger!!!!Další informace na:http://tv.seznam.cz/?date=2009-1 -24
  • flondynka

Story

Ahojky,tak jsem si koupila to Story jak je tam článek o Heathovi a je to opravdu moc hezky napsaný. *4* Věřím,že Heath zůstane v našich srdcích navždy a nikdy se na něho nezapomene.Zůstává s námi ve filmech.A myslím,že i toho Oscara dostane,zaslouží si to.Už se těším na sobotu a Čtyři pírka. *3*
  • dada.

Čtyři pírka

V televizním časopise TV REVUE vyšel článek k filmu Čtyři pírka-jsou tam i nějaké fotečky.
  • _natyysek_

...

pro tvou informaci je všechno možnéé...mno někdy až moc chytrýý
  • wendy.94941

další moje Jokerova kresba...:)

namalovala jsem další jokerův obrázek...na internetu je jich hodně, mezi nejlepší ten můj nepatří, ale proč to sem nenapsat že? *3*
    kdo se chcete podívat, tak je tady(můžete napsat i komentář, budu ráda!):
    http://myexxxtra.blog.cz/0901/dalsi-kresba-jokera
    • ajinta

Re: další moje Jokerova kresba...:)

Krasny ja ho zkousela taky kreslit, ale vzdycky mu chybela ta jeho jiskra :o(. Tak maluj dal at se mame na co koukat:o) *1*
  • _natyysek_

Prooč?

Díky že jsi nám řekla že vyšel časopis o něm a že tam jsou dvě stráánky ale jaký časopis jak se jmenuje???budu ráda když napíšeš díky
    • wendy.94941

ou yeah! mám STORY!

dneska hned, jak jsem prijela do města, jsem letela do trafiky koupit STORY.... *5* už úplně natěšená, a: STORY nemáme.. *4* ...myslela jsem že... *10* *10* ...bylo mi uplně špatně z představy, že si ho snad nekoupím, když odpoledne v Albertě... *4* *4* *4* óóóóó!!! Heeaaath!!! ozářil mě paprsek... *1* *1* byla jsem v sedmém nebi...ještě plakát z brava a jsem nejšťastnější člověk na světě...teda bez Heathovy fyzické existence skoro.... *9*
    • klarusha-h.l.

Re: Prooč?

Ten časopis se opravdu jmenuje STORY. *4*
    • gallacher

Re: Prooč?

vzdyt rikala ze to je v casopisu STORY
      • piper002

Re: Re: Prooč?

ona si asi ,myslela, že v tom časopise je story o Heathovi *1* *1* ..pro tvou informaci, u nas vychazi casopis s nazvem STORY *1*
        • l.enik

Re: Re: Re: Prooč?

Každý se může spléct.Jinak opravdu díky za informaci-časopis už mám doma a je to fakt krásný *4*
  • ....

Ahoj byla bych moc rada kdyby to napsalo co nejvic lidi..tu spoved o Heathovi..prosim moc......prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii im poslete mi to na mail a kdyby chtel prispet nekdo nejakym clankem basnickou fotkou nebo tak tak taky muze.....dekuju.... hollywood1@seznam.cz *9*
  • klarusha-h.l.

krásný článek about Heath

Dnes vyšel krásný a velmi dojemný článek v časopisu Story o Heathovi. Je mu věnována celá dvojstránka a na konci časopisu je zmínka i o předávání Zlatých glóbusů. Doporučuji přečíst. Je to shrnutí více méně celého jeho zajímavého života. *4*
    • Re: krásný článek about Heath

Už ho máááám *5* Krásný článek *4* Díky za tip *3*
      • emo-anne

Re: Re: krásný článek about Heath

Jak jsem si precetla o tom casopise tka jsem si ho letela koupit:) dekuju za informaci:)
        • Re: Re: Re: krásný článek about Heath

ahoj, a mohli byste někdo ten článek nakenovat a poslat mi na mail, všichni tady o něm mluví jak bezva
          • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: krásný článek about Heath

jestli ho ještě nemáš, jdu ti poslat ok? *3*
    • piper002

Re: krásný článek about Heath

výborně?tak ot si musim koupit!mimochodem v nějakém bližším čísle Brava má být Heathův plakát..tak to hlídejte..Bravo vychází vždy ve čtvrtek jednou za 2 tydny
      • wendy.94941

Re: Re: krásný článek about Heath

wooaah!! to musím všecko pokupovat! *4*
  • prosim

Ahoj chtela bych vas poprosit o mensi laskavost..budu psat kroniku o Heathovi a chtela bych poprosit jestli by jste ve wordu nenapsali vasi spoved(jak jste ho meli radi a takk) aby to slo ood srdce aspon na stranku tak do mesice..prosim vas udelej te to pro me..a hlavne pro Heatha....chtela bych znat nazor i ostatnich lidi..a muzete to klidne vyzdobit fotkama nebo neco ....prosiiiiiiiiiiiiiim *9* *9* mooooc prosiiim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit