-
Heath Ledger
Byl to prostě skvělej chlap, nádhernej i talentovanej! Je hrozný, že je to už 1 rok od jeho hrozné smrti! Nikdy nezapomeneme *9* -
Je to rok=(((
Dnes je to rok co nás navždy opustil Heath Ledger.Milovaný,oblíbený,upřím ný,milý,
prostě úžasný človíček.Byl nejen skvělý herec,ale i otec a muž.Je tu bez něho moc smutno,ale ještě těžší to musí být pro jeho nejbližší.Vzpomínejme na Heatha.Byl by rád kolik lidí na něho dnes myslí.Heathe:mám tě moc ráda a nikdy na tebe nezapomenu,navždy zůstaneš v mém srdci.Heath FOREVER. *9* -
Forever
Navždy ;(
1 rOk :(
*9* -
-
Re: Forever
nedá se to ani popsat je to strašné už jeden rok!My všichni ho ani osobně neznali a přesto nás to zamrazí, když si uvědomíme že je to rok, ale vemte si jak to musí být hrozné pro jeho rodinu(rodiče, manželku a dceru). *9*
-
-
Michelle
http://www.people.com/people/articl e/0,,20242281,00.html?xid=rss-fullc ontentcnn
článek je sice v anj, ale velmi krátký a snadný...
Michelle zde vypovídá, že je to stále horší. Že zármutek je jako řeka, pokaždé jiný. Čím víc času je bez Heatha, tím víc jí chybí. -
RIP
děkuji Bohu, že máme tolik filmů, které nás nenechají na tebe zapomenout a můžeme se kdykoliv podívat na tvůj krásný úsměv...pro mě bude pořád rytíř na bílém koni :-)
(škoda že také nemůžu zapomenout na to, jak ho odvážejí z hotelu...)
R.I.P. -
forever (navždy)
We don't forget, because you are the best in the world! Rest in peace. Forever... :-) -
Výročí
R.I.P. Snad není třeba více dodávat.... *9* -
...
Heath byl prohlášený za mrtvého až kolem 21:30 našeho času, takže většina znás se tu smutnou zprávu dozvěděla až následující den. Od té doby se tu scházíme a vzpomínáme po celý rok, pro mě je to první diskuze do které jsem se zapojila a zároveň tak ponořila a zjistila jsem, že je fajn mít přátelé i na dálku s kterýma si můžu povídat nejen o Heathovi. Je to první výročí jeho smrti a určitě to bude to nejsmutnější výročí pro jeho blízké, takže smutněte, ale nepřehánějte to, přeci se nás to naštěstí netýká tak jako jeho ridiny.Vzpomínám. -
-
Re: ...
samozřejmě , že někteří se tady scházeli i před touho smutnou událostí *3*
-
-
už je to rok!
Tak je t už dnes,už je tomu rok co nás opustil Heath Ledger *9* -
smutne vyrocie
tak, dnes je bohuzial prve vyrocie umrtie umelca, na ktoreho nedokazeme asi nikdy zabudnut. je to presne rok,co som prisla domov z poobednej sichty, sadla som si za pocitac, navolila som si stranku, ktora sa dnes vola topky sk. a dozvedela som sa sokujucu spravu, ze moj oblubeny herec Heath Ledger uz nie je medzi nami. cakala som hocijake novinky, ale na tuto, pre mna a aj pre nas vsetkych, nezabudnem nikdy.preto venujme nasmu milemu HEATHOVI TICHU SPOMIENKU. AHOJTE.R.I.P.HEATH.WE LOVE YOU