Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čtyři pírka: zkouška cti

Bylo to vážně krásný...jak se tam usmíval...uplně se mi z toho zatočila hlava *4* on má vážně ten nejkrášnější a nejúžasnější úsměv na světě *14* chjo..proč.. *9* *9* Heath 4ever! *4*
    • Čtyři pírka

No prostě skvělý Heath opět zazářil, film dobrý.ještě teď jdu na Youtube, a pustím si Heatha ...Tak těm co šli spát dobrou, a těm kteří myslí na Heatha a spát nešli, přeji fajn večer!
      • Re: Čtyři pírka

jak vidím, tak bez Heatha nevydržíš, ani minutu co? ale ani se ti nedivím, je moc dobrý .-) *14*
  • Heath Ledger

Tak tenhlensten je ten nej nej nejlepšíí herec všech dob *14* *14* zbožňuju hoooo!!A dneska dávaj Čtyři pírka:Zkouška cti takže se všichni koukejte JE PROSTĚ NEJLEPŠÍÍÍ A VŽDY UŽ BUDE *14* je fakt škoda co se stalo! Ale pro mě prostě HEATH LADGER FOREVER *14*!!!<3333
    • Re: Heath Ledger

před chvilkou to skončilo.. paráda co?? miluju ho!! *14*
  • Plakát Ledgra

čauky všichni pořát hledám ale nikde nemužu najít plakát heath ledgra a když najdu tak jen jako jokra a to nechci Prosím vás kdyby ste věděli o nějaké stránce kde se dá koupit tak napište na mail moc prosím je nahoře Uplně z toho herce šílím tak zamilovaná do něj hruza a jestli si chce o nem nekdo popovídat přez mail tak pisněte budu ráda *9*
    • wendy.94941

Re: Plakát Ledgra

taky chci strašně plakát, kde je jako on sám...doma mám jenom Jokery.... *14* ale né že by mi to vadilo... *1*
      • piper002

Re: Re: Plakát Ledgra

já mám jen jeden jeho plakát prozatím,je z Brava a moc krásný a ted nekdy má být další..ale vy mluvíte asi o nějakých těch oficiálních co se objednavají, že?
  • Zlatý glóbus

prosím vás..jen se chtěla poprosit..konečně sem se chtěla podívat na to předávání zlatého glóbusu..jsou tady adresy..ale žádná mi nejede..nemáte někdo nákou která by jela?prosíím..děkuju moooc... *4* *9*
  • l.enik

Candy a článek o Heathovi

Na Filboxu extra budou dávat 4.února ve 21.00 Candy.Tak pokuď máte tuto stanici a sháníte tento film,tak se nezapomeňtě mrknout.Jinak v časopise Šťastný Jim vyšla celá dvojstránka o Heathovi.Ještě jsem si ho nestačila přečíst,ale určitě to stojí za to *3*
  • joker

http://www.blesk.cz/clanek/108536/b elgican-kim-d-20-zabijel-deti-a-pak -se-smal.html
  • prdikuk

Čtyři pírka

Lidičky, dneska je film čtyři pírka na nově od 21.50hod. tak se nezapomente dívat a vzpomínejte na Heatha, on si to na 100% zaslouží:-)
    • Re: Čtyři pírka

chudák no..ikdyž ho moc neznám, a viděla jsem s ním jen jeden film, je moc hezký a fakt chudák!! *9* zaslouží si uctu
  • ....

Poslední dobou a čím dál častěji chodím navštěvovat tuhle stránku, prohlížím si Heathovy (snad se to tak skloňuje..) fotky, koukám na filmy s ním a projíždím youtube.. *9* strašně moc mi chybí a je to čím dál horší, protože ten smutek musím držet v sobě, protože si myslím, že pro mě nikdo nemá pochopení..samotnou mě překvapuje že jsem tak hotová z toho, že zemřel někdo, koho jsem znala jenom z filmů.. *7* ale boužel je to tak...můj nejoblíbenější film s ním je "10 důvodů, proč tě nenávidím"..Heath tam vypadá a chová se jako můj vysněný princ..jeho jediná chyba byla, že kouřil...to by mi fakt vadilo...ale jinak..špička..
    Teprv nedávno jsem se o něj začla celkem dost zajímat, kvůli filmu "Příběh rytíře", tam mě jeho herecký výkon nadchl, potom dávali "Zkrocenou horu" a "10 důvodů, proč tě nenávidím" a to už pro mě byl nejlepším a nejkrásnějším hercem na světě...A potom jsem se dozvěděla že zemřel..nemohla jsem tomu uvěřit, bolelo to a pořád bolí! *9*
    Vím, že i kdyby žil, tak by to bylo pořád stejný, jako by umřel (stejná šance ho někdy poznat osobně), ale alespoň jsem ho mohla obdivovat v nových a nových filmech... *9* ale...ALE..
    No, vidím, že jsem se docela dost rozepsala, ale strašně mi to pomohlo a jsem ráda, že nejsem sama, kdo nese smrt Heatha Ledgera těžce.. *9*
    • Re: ....

přesně jako já já sem se taky o heatha dlouho nezajímala až po filmu zkrocená hora sem se o něj začala zajímat.Pak jsem zjistila že umřel a bylo to vháji.Vážně mě to moc mrzí.A to umřel jenom kvuli jednomu debilnímu filmu. *9* a 4 pírka zkouška cti je užasnej jako ty ostatní filmi sním *1*
      • piper002

Re: Re: ....

Přesně...dá se říct, že za roli Jokera doslova položil život...achjoooo *9* *9*
        • Re: Re: Re: ....

Lidi ale já to pořád nechápu... *9* jak teda zemřel?Všude říkají něco jiného...ale asi bude pravda to, že se chtěl vyspat a přepískl to s práškama, jak už tady přede mnou psala anet3...protože když si to tak vezmete, proč by se zabíjel, když měl slávu, milující manželku a krásné dítě..?Je to nelogické...Počkej proč za roli Jokera vlastně položil život? *7*
    • Re: ....

hej taky heata upa zeruu... je to nejvic herec a 22.1. to byl rok co zemrel..chudinkaa.:(..a to mel a ma tolik fanousky a navic spachal sebevrazdu
      (aspon se to psalo)
      • Re: Re: ....

to že spáchal sebevraždu si nemyslím *9*
      • anet3

Re: Re: ....

Nebyla to sebevražda *16*
        Chtěl se prostě jenom vyspat a přepísknul to s práškama *9*
        • Re: Re: Re: ....

souhlasím s anet3
  • wendy.94941

dodatek..:D

jo už vím! v tom časopise STORY ještě bylo, co Heath řekl ( je to hezký ) : ,,Peníze nejsou důležité, byl jsem šťastný i bez nich. Až umřu, beztak mi budou na nic. Moje filmy ale budou žít dál a podle nich mě lidé budou soudit. Rád bych pro ně zůstal zajímavý" - Bez obav heathe, pro nás budeš více než zajímavý až do... *4*
    • Re: dodatek..:D

kdy prosimtě to STORY vyšlo? Díky *3*
      • anet3

Re: Re: dodatek..:D

19. ledna
  • wendy.94941

Nechtějí mu prý dát oskara!!

jo a ještě něco...v tom časopise STORY jsem se ještě dočetla, že prý se dost rozebírá to, jestli Heath dostane toho oscara...prý jsou někteří proti, protože to nemá cenu dávat mu oscara, když už je mrtvý...JAK JE TOHLE MŮŽE VŮBEC NAPADNOUT?? *16* *16* *10* *10*
    já jsem ještě něco chtěla říct, ale už nevím co...pak to sem kdyžtak dopíšu ok? *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit