Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

...

akorat me strasne stve ze se mu dostalo takoviho oceneni az po smrti....je to dobre,ze ho tak ocenujou ale zase na druhou stranu by bylo lepsi kdyby si to mohl odnyst osobne....tak vemte si ze v australii ziskal cenu nejlepsi herec,pak zlatej globus,pak jeste jakousi cenu za jokera a ted dostane oscara....
    • Re: ...Pravda!

To je pravda,bylo by lepší , kdyby si ty ocenění odnesl sám,je mi to hrozně líto,že na Oscarech bude chybět!, ale je to tak,a nic s tím nikdo neudělá,taková je prostě pravda,i když není zrovna příjemná, ale je to tak!Ale opravdu mě to hrozně mrzí,ta představa že toho Oscara získá a oni budou říkat jeho jméno,a on tam nebude,on to neuvidí,i když bude řeč o něm,najednu stranu budu strašně rád,když to získá!ale bude mi to zároveň líto!protože on si to neužije.Ale samozřejmě to musí vyhrát,to je jasné!Ale zároveň to bude jeho poslední Oscar v životě,a také je to jeho poslední nominace,i když mmožná ještě je tu to Imagnarium,co má na podzim přijít do kin,no...Škoda že ten úspěch nevidí,a že těch úspěchů už bylo!Doufám jen že se o něm bude vždy mluvit jako o herci,který do filmového světa něco přinesl,protože je to pravda,podle mne to byl jeden z nejlepších herců mladé kategorie,a za pár let z něj mohla být taková hvězda třeba jako, nevím...no prostě že to mohl být jeden z nejuznávanějších herců,to je můj názor a myslím že si to myslí více lidí!Nevíte teda nikdo o tom filmu Candy,kde bych ho našel,na jaké stránce?Heath-ALWAYS!!!
  • perth

...

Vím, že to nic neznamená v jeho posunu na příčkách v TOP osobnostech, ale potěší to *14* ...že Heath je stále tak populární *3* a že stále i po roce tolik lidí řeší okolnosti kolem něj *4*
  • perth

Počet příspěvků v diskuzi

Jen, abych vás trochu potěšila, náhodně jsem projela profily nějakých herců, kteří jsou třeba i na příčce před ním a žádný z nich (dokonce ani J.Depp)nemá tak rozjetou diskuzi a tolik příspěvků v ní jako náš Heath
    • milujite heathe

ahoj lidicki heath byl fantasticki a ja ho miluju a vi vsichni jako ja,miluji ho ja jsem mela k nemu pouto prvni film co jsem videla byl o nem mam o nem vsecicko a kdo semnou pisete mi na icq:415709306 dik ´milovnici heatha
      *1* *1* *3* *14* *14* *14* *3* *14*
  • bravo

newim,jestli to víte,ale heath je opravdu v dnešnim bravu!!! *14*
    • Re: bravo-Heath

Ano také o vím,je atm s ním krásný plakát,musím si ho koupit!A ještě vás všechny prosím,choďte na jeho profil,navštěvujte to vtady,musíme to pro něj udělat!Vím že se všichni snažíte,ale pošoupněte ostatní,nebo já nevím,aspoň na to 3.místo,Pro Heatha!
      • petrahladilova

Re: Re: bravo-Heath

Ahoj lidičky.Já nevím jak vy ale já se nemůžu pořád z toho dostat.Měla jsem ho ráda i když žil a je my opravdu líto,že tu není mezi námi,ale nikdy na něho nezapomenu.Nevím čím to je,ale každý den brečím asi tím,že to byl rok. *9* .Heath ledger miluju tě
        • gallacher

Re: Re: Re: bravo-Heath

jo tak to ja taky... *9*
  • gallacher

...

to snad neni moznyyyyyyyyyyyy....chudacek je na 5. miste a predbehli ho nejaci debilni kreteni.....ja vim u nas je furt na 1.místě.......v srdiiiicku....pro me je Heath celej svet..
    • Re: ...Heath

Tak zas spadl o jedno místo,ale to máte jedno,já jsem včera napsal nadávky na ty trdla co jsou před ním,ale nemá to cenu,oni je prostě považují za osobnosti,je to jedno!Stejně je první!!!A taky prosím nevíte,na jaké stránce by byl k zhlédnutí film Candy s Heathem,já totiž vím že včera ho dávali na kanále Filmbox extra,ale tento program zrovna nechytám!Jestli někdo ví,kde bych to našel,dejte vědět,díky,a Heath je nejlepší!!!
      • piper002

Re: Re: ...Heath

nikomu neporučíte koho má mít rád..já už bych tenhle žebříček neřešila..samozřejmě potěší, když vidíme že šůlhá nahoru, ale pro nás se nic nezmění ani když bude klesat...milujem ho:)
  • gallacher

hustarna

sem se divala na nominace oscaru a Temnyej rytir je nominovanej na 7 oscaru + ten Heathuv za Jokera..tak to je hustarna...tak heath toho oscara dostane a temnej rytir by mohl promenit tak aspon 5 oscaru... *3*
    • perth

Re: hustarna

Jak píšeš o tom, že bys ráda zkontaktovala někdy v budoucnu Matildu..
      Taky mě něco podobného napadlo už v r.2007, chtěla jsem totiž napsat Heathovi, ikdyž si nejsem jistá, že by se to dostalo až k němu *7*
      Takový ten obdivný dopis, prostě mu vyjádřit nějakým způsobem, že ho obdivuji, že je můj nejoblíbenější herec apod. Jenže jsem to pořád odkládala, protože v tom roce jsem se vdávala a vůbec se toho dělo moc..
      Ale pak začátkem r.2008 najednou z ničeho nic zemřel a já dodnes lituji, že jsem to aspoň nezkusila.. *9*
      Proto se snažím své plány uskutečňovat co nejdřívě, věnovat více času přátelům a rodině, protože člověk opravdu neví, co se kdy stane..Snažím se žít přítomností, tak jak žil on. *4*
      • Re: Re: hustarna

Vše nej k snatku jestli jsem to dobře pochopila :) Ale jo nemá cenu si dělat výčitky ,on určitě věděl že má spoustu fanynek,které ho obdivujou ,byl úžasej a vlastně navždy buce :) I kdy ž je to asi chabá útěcha...
    • Re: hustarna

On ho dostane o tom neni pochyb...ale nemluve o něm jako by už tady nebyl....i když umřel je pořad mezi nami!je tady...protože se řika že když člověk něo na zzemi nedokonči musi čekat dokut to někdy nedokonči za něj...a bylo par věco ktere heath nedokončil...nebo na ktere čeka...a je to třeba i ten oscar...nebo ten film ktery eotočill...a i kdyby navždy tady už zustane dokut nezmizi posledni osoba ktera v to věři tak tady bude!!a ja v to budu věřit dokut se muj život neotočia ja neumřu..a když umřu tak moje duše bude doufat v to že ho někde v nebi potke!!lafuju vas
      • gallacher

Re: Re: hustarna

promin....ale ja furt o nem mmluvim v pritomnym case..
      • perth

Re: Re: hustarna

Souhlasím, taky cítím, že zemřel tak náhle a nečekaně, že je tu stále s námi..Dohlíží z nebe*4* nejen na svou Michelle, Matty, na svou rodinu, přátele.. ale i na nás všechny, kteří ho stále milujeme *14* a obdivujeme za jeho herectví, za to jaký byl člověk..ikdyž nikdo z nás ho nepoznal osobně..
        Ale to, jak se prezentoval, jak se choval k ostatním, jak hrál.. nám všem stačilo k tomu, abychom na něj do smrti nezapomněli..Stal se, alespoň pro mě, legendou a PANEM HERCEM už za svého života.
        Myslím, že ten OSCAR by byl takovým zadostiučiněným za to, co všechno své roli Jokera obětoval (ikdyž život už mu nic nevrátí*9*) a že by strašně moc potěšil nejen jeho rodinu, ale i jeho fanoušky, kterých je strašně moc na celém světě..Když se podíváte na www.heathbaby.com, je tam strašně moc vzkazů z celého světa, ti lidé ho milují stejně jako my.
        A jestli je na 5.místě v nějakém hodnocení TOP osobností v malé zemičce, je to asi opravdu jedno. Vždyť to opravdu o ničem nevypovídá..On soutěží i po své smrti s živými, kteří dávájí světu stále nové podněty..Tak to je přeci potom borec*3*, když je i rok po své smrti stále tak populární *3*
        • gallacher

Re: Re: Re: hustarna

To je naprostá pravda....a JOkerem dokazal to´,že je lepsi nez nejakej Jack Nicholson nebo podobni herci kteri jsou uznavani,ano jsou to dobri herci,ale......Heath neni jen dobrej herec ale i dobrej clovek.Jake,Matt,Christian,Mattilda by mohli vypravet....jaky je uzasny clovek....
          • perth

Re: Re: Re: Re: hustarna

Jasně, taky se nechala Michelle slyšet, že hodlá o Heathovi natočit film *3*(o tom jaký byl apod.) nejen pro fanoušky, ale hlavně pro Matty, protože ta si bohužel svého úžasného tatínka pamatovat nebude.. *9*
            Jinak jsem opravdu ráda, že jste.. (to patří vám všem, kteří sem píší do diskuze)Že jsou lidi, kteří mě chápou, kteří mi rozumí, se kterými se můžu podělit o svoje myšlenky a pocity..Protože každý nechápe, proč někdo takhle prožívá úmrtí nějakého herce.. *7*
            A za to vám všem děkuju. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: hustarna

Někde na netu jsem četla -i když je to nejspíš blbost že Heathovu bývalou ženu nvštívil jeho duch ? no ne? Já to strašbě prožívam jako vy-prostě smrt příbuznýho -nejbližšího -a tak to zůstane ,ach jo chce se mi brečet .... *9*
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: hustarna

to mas pravdu,v mem okoli to nikdo nechape a rikaji ze jsem magor..ale ja to citim jako kdyby mi umrel bracha nebo manzel nebo proste nekdo takhle blizkej.a strasne to boli i rok po tom,nechci se toho zbavit,jen kdyby to tolik nebolelo.....budu na nej vzpominat do konce zivota...a az bude matilda velka tak doufam ze bude ctit pamatku sveho tatinka...mozna bych ju mohla i zkontaktovat....ale to je jeste odne daleko....HEATH FOREVER IN MY HEART....
    • Heath to dá!!!

Já také doufám,že toho Oscara získá!Já mu věřím!!!A navíc si to zaslouží,jako málo kdo!Byla by to opravdu poklona tomuto skvělému herci,krásnému a milému člověku!Sice já jsem ho osobně neznal,ale já vím že to byl skvělý člověk!Je mi tak líto,že tu už není,že nežije,že nebude na předávání Oscarů,že prostě jednoduše neprožívá strasti a slasti všedních dnů-jednoduše!Je mi to opravdu líto!Ale jeho filmy tu zůstaly,které nám připomínají jeho talenta jeho osobnost!Klaním se a myslím na něj-HEATH! *4*
      • gallacher

Re: Heath to dá!!!

moje řeč... *9*
  • angel15

jo a

jo a zapoměl sem říct že Heath Ledger je nejlepší herec na světě:!:)
  • angel15

???

muže te mě řict co děla Enrique Iglesias v top hercich? a vubec on je snad herec:D,tyvole ja tady stoho nemužu:D a ta Miley Cyrus to je taky dobry tak mlada a tolik slavy to nezkončí dobře:)
    • gallacher

Re: ???

a Miley za chvili spadne a pak uz po ni nestekne ani pes..ale Heath je věčnyyyyyyyyyyyy
      • l.enik

Re: Re: ???

Jo a taky hraje v jednom díle Dva a půl chlapa *15*
    • gallacher

Re: ???

jo je herec...vzdyt prece hral v Tenkrat v mexiku....
  • piper002

Heath až na 4. místě

No a je to tady..místo aby se nám Heath probojoval na 1.místo, tak už jen klesá,...až na 4...a myslím, že to bude pokračovat...ale co..nepozastavujme se nad tím..je ot jen pouhé číslo návštěvnosti...lidi více navštěvují profil Miley a těch aktuálních celebrit, to ale neznamená, že by ty lidi byli lepší..Heath pro nás bude vždy číslo 1, byl jedinečný...a je jedno jestli bude na prvním, druhém místě nebo nebude ani v Top 10...své místo bude mít vždy v našich srdcích a na to nezapomínejte, ptz to je hlavní.
    • hacimaja

Re: Heath až na 4. místě

ta malá pipka (s prominutím) nedokázala ani třetinu z toho co Heath...nikdo z těch co ho předběhli v návštěvnosti...ta holka je jenom další husa která se náhodou dostala nahoru ale za chvíli spadne protože co? protože takových je kupa když se rozhlídnete..ale Heath? TEN BYL JEDINEČNÝ..nikdo ho nikdy nedokáže nahradit...to je muj nazor *4*
      • Re: Re: Heath až na 4. místě

Pro tebe byl jedinečný on, pro většinu je jedinečná ona. A urážkáma mu nijak nepomůžeš, je ti snad 12? ;) Tahle diskuze čím dám tím víc klesá na úrovni......
        • hacimaja

Re: Re: Re: Heath až na 4. místě

Ne, je mi skoro 15 mistře Věkaři...A nesuď tady úroveň této diskuze, protože o to tady vůbec nejde! V této diskuzi jde o to, aby každý kdo chce vyjádřil to, co cítí...Úroveň tady nehraje žádnou roli tak vysmahni a kritizuj si svůj odraz v zrcadle *15*
          • Re: Re: Re: Re: Heath až na 4. místě

Kritizovat budu ledatak takový pubertální holčičky jako jsi ty, a soudit si budu taky co chci ;) No jo, teďka si mi to teda strašně nandala viď? Bež se pochlubit svým kamarádkám, které jsou jako ty, a naivně doufají, že mu těma úrážkama snad vrátí život ;) A nebo víš co? Zajdi si na fórum Heath Ledger na lide.cz, tam tě za tyhle kecy snad pošlou někam rovnou ;) A debata je od toho, aby se svobodně projevil svůj názor, ale to jen tak mimochodem ;) A tou větou "je mi skoro 15"....tím si mě teda vážně dostala ;)
            • hacimaja

Re: Re: Re: Re: Re: Heath až na 4. místě

Hele víš co? Hádat se s tebou nechcu a ani nebudu...Nechodím sem, abych se tady hádala s někým, kdo si myslí, že je nejinteligentnější ze všech co sem vůbec chodí nebo co, ale proto, abych si mohla pokecat s lidma, kteří měli Heatha stejně rádi jako já, mají a pořád mít budou...Uznávám, že urážkama mu život nevrátím ani to 2.místo v navštěvovanosti..Doufám že teď už jsi spokojená a přestaneš mě urážet, protože jestli jsem tě něčím urazila já, tak ti tady přede všema skláním omluvu..!Těšilo mě
    • Re: Heath až na 4. místě

*1*
    • Re: Heath až na 4. místě

přesně tak....
    • JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lidi možná tady prohrává,ale víme o čem to je,protože momentálně běží na nějakém Jetixu seriál s tou Miley,tak všichni pro ni hned hlasují!To nejsou skutečné osobnosti!A je to jedno,vždyť Heath je náš a bude vždy nejlepší!!!Tohle tu přece nic neznamená,takže...Prostě Heath je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!A je tu s námi stále!
      • tetka.betka

Re: JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

máš pravdu..no ten seriál tam běží už docela dlohoho ale to je jedno.. no Heath už je 4 dokonce ho ta hnusanda Ashly předběhla..hrůůza
    • Heath navždy

Já nevim co tu řešíte-to je přece jasný že pronás fanoušky bude pořád na prvnim místě !!!!!Měli ba sme řešit jak byl skvělej herec ne ?? V betbenovi a tak náký maníci nebo pipiny navštěvujou jiný debilní herce-ne prominte nechci urážet tuhle diskusi ale mě jeho smrt -no prost ě sem z toho uplně na nervy a mam halucinace a tak-ale nejsem blázen.....a ty sny,no hrůza
      • piper002

Re: Heath navždy

no a co asi ted rikám?!
      • Re: Heath navždy

Já už melu z posledníhu-osud je sviňa
  • perth

Hodnocení návštěvnosti

Docela se bavím, jak ten Heathův propad prožíváme, ale ne ve zlém..Taky mě to teď udivilo, když jsem zjistila, že se propadl na 3.místo..Popravdě mě to také rozhořčilo.. *13*
    Dívala jsem se na profil té holky M.Cyrus a vůbec nechápu v čem je ta 16-ti letá frnda vyjímečná *7*
    Jsem ráda lidičky, že myslíte na Heathe*14* a fandíte mu *3*
    • zuskova1

Re: Hodnocení návštěvnosti

Přesně nevim co je na ni vyjimečneho je to normalni tuctovka a takovych je na světě plno to ze si zahraje v trapnem serialu a naspiva 1 pisničku tak to je opravdu malo proste Heathovi se nemoze rovnat *13*
      • Re: Re: Hodnocení návštěvnosti

Nenazpívala jenom 1 písničku a nehrála jenom v 1 seriále....bože nechápu o co vám jde...Taky mám Heatha ráda, ale co vzmůžete těma urážkama na všechny okolo, kteří jsou na nějakým serveru před ním? Pro nás je nejlepší on, stejně jako pro ně je nejlepší ona. A vážně nechápu, proč pořád čekáte, že on bude na 1 místě, když už o něm nejsou žádný novinky, nebyl v týhle malý zemi tak děsně moc známej, aby si ho každej všimnul, atd...snad jste to pochopily.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit