-
..wendy.94941
taky uz se na to strasne tesim....boze ja ho tak miluju......Heathy forever in My heart....always and forever... *14* -
...mymy
Jo 15tyho,ale mozna se to jeste spozdi,ja nevim,mam to predobednany tak az to oni budou mit tak mi to poslou :) -
-
Re: ...mymy
Jj tak dík *3*
-
-
..
Jen pro vasi informaci je Heath v casopise SEDM....je skoro na konci..takovej sloupecek o nem tam je...a Vysli na DVD Ctyri pirka....takze sem si to hned koupila,sice to mam,ale original je original a BONUSYYYYYY....+ *15* -
-
Re: ..gallacher
teď jsem to sem chtěla napsat...byla jsi rychlejší... *1* *1* ty čtyři pírka mi dneska koupila mamka, tak jsem tady chtěla infotmovat o prodeji...jinak..datum vydání ilustrované biografie se blíží!! juchůů!! *1* *1* -
-
Re: Re: ..gallacher
kdy má přesně vyjít?..15.?..trochu pomalá no.. *1* ne já o tom vim už dávno že má vyjít ale nák sem nechytla kdy přesně..někdo pomalej holt no *1*
-
-
Re: ..
Ahoj holky Heathuv plakát vyšel tedkom v Bravu......Já vím že jsem blesk ale jen pro zajímavost -
Re: ..
Tak to si musim hned koupit.. *1* -
-
Re: Re: ..
no bodejt by neeeee....šuuup.... *3* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
Jůůůů už mám taky do dývko:))) *14* a i to brávo s plakátem :))) prostě Heath bude u mě pořád nejlepší :-*** -
-
Re: Re: Re: Re: ..
už to mám taky doma..ten film se mi mooc líbil..a plakát mám už pověšenej:D
-
-
-
-
-
Sem moc ráda
Jsem moc ráda že je tu tolik lidí kteří Heatha obdivovali a kteří mi rozumí. Když sem se o tomto skvostném herci dozvěděla myslela sem si že jsem blázen a že budu asi jediná . chtěla sem se podívat na nejaké jeho fotky na osobnostech naklikám nahoru do tabulky www.osobnosti.cz a co nevidím Heath Ledger jako 2. nejvíc oblíbená osobnost byla sem ráda moc že v tom nejsem sama. Díky vám sem nepropásla Heathuv plakát v Bravu a vidání knihy o něm. Moc vám všem děkuju a i když si o neuvědomujete moc mě pomáháte a sem ráda že nejsem jediná smutně zamilovaná puberťačka *14* -
-
Re: Sem moc ráda
teď už je na pátém místě... *9* v žebříčku na osobnostech může být i poslední, s tím my moc nenaděláme...důležité je, na kolikátém místě je v našem srdci, u mě je to místo první! *4* *3* -
jj presne tak... *14* -
...
Přesně tak.....moje slova *14* *3* -
*3*
-
-
Bafta
http://www.youtube.com/watch?v=tabc wMAg2nE
Jo..tak jak se tak divam tak cimdaltim vic sleduju ze hollywoodem a celebritama to taky hodne otraslo... -
-
Re: Bafta
Tak podejt by ne....nama taky
-
-
bafta
Jee fakt?! *4* Tak to je super!Myslím,že Heath vyhraje i ty Oscary,zaslouží si to! *3* -
-
Re: bafta
Heath oscara dostane na 10000000000000000000%
-
-
ceny bafta
Jen kdyby to někoho zajímalo, tak Heath vyhrál cenu bafta za nejlepšího herce ve vedlejší roli za ztvárnění Jokera... *14* Eh a ceny bafta to je prakticky taková britská obdoba oscarů... *3* -
-
Re: ceny bafta
Tak to je super! Heath 4ever! -
Re: ceny bafta
Paráááda!!!! to je super!! *1* *1* *4* -
-
Re: Re: ceny bafta
SUPER ..... Heath Forever in my heart...
-
-
-
..
Prominte,ja vim ze to nemame resit,ale zajimalo by me proc jak je v tom Top celebrity jsou ty cisilka to 342586 apod....a proc to klesa??heath tam mel vic nez ted..ja to nechapu -
Oscar 2009
Achoojky *14* !Pro ty,kteří neví kdy bude OSCAR roku 2009 bude 22.Února 2009.
zde sou oficiální stránky www.oscar.com
Na Oscar roku 2009 se můžete dívat na programu PRO7(německý program , vyslovuje se: prosíbn)
Nevím v kolik hodin začne,ale určitě to bude ňák o půlnoci nebo ráno. *9*
Já se koukat budu aji když to bude ráno,¨vidět Heatha jak dostává Oscara si nemůžu nechat ujít¨ *14* *14* *3*
Myslím si,že se bude dát dívat i někde na internetu.
Jinak se těším na knížku Heatha Ledgera=ilustrovaná biografie.Určitě si ji koupím,jelikož mám strašně moc ráda Heatha *14* *14* *14* Je velmi vynikající herec,prostě neeej *5* *15* *15* -
-
Re: Oscar 2009
Hele tak to teda nevím jestli ho uvidíš,protože heaht už umřel a to v roku 2008.tak nevím co tady valíš!!!!:D,seš vedle jak ta jedle káčo..a nebudte z něho tak všicí hotoví!dyt sou i lepší herci..je to trapárna co to sem všecko píšete za pičoviny!!neříkám že nebyl dobrý herec,ale znám lepší a hezčí herce!!zdarec palec japonec kopanec *1* *1* -
Re: Oscar 2009
já si myslim ,že by to mohlo bejt online i na tý stránce oscar.com
-
-
kašlete na to
to nemá smysl to hodnoceni!na to kašlete:),ale až se budou předavat ty ceny v USA tak tam to ma vyznam neee? *3* -
-
Re: kašlete na to
Asi sem uplně blbá ale nevím nic ocenách kde se mbudou předávat bude to v telce a nebo na netu ?
-