-
7.místoo:(
tedka du na osobnosti..a co nevidím....Ledger až na 7.místě....musímě ho dosta výše...apso na to 5 bo vyšší místo...takhle ho nechat spafnout:(to si nezaslouží... -
-
Re: 7.místoo:(
njn.. nějaká blbá avril a už nw kdo ho předskočil.. ale co.. von byl stejnak lepší než všichni dohromady v tadytom žebříčku! -
Re: 7.místo-Nevadí...
Lidi, to opravdu není podstatné, zda je tady první nebo desátý, vzdyt víme co na tehle stránkách rozhoduje!lidé, kteří se zrovna objevují v nějakém seriálu nebo o nich magazíny tipu Bravo, nebo Dívka, píší stále dokola...Také bych chtěl aby se umístil lépe,protože že by ho měla předběhnout Kateřina Janečková alias ta ošklivka katka,to je úplná kravina všech kravin,to je nesmysl aby ho předběhla ona!...Za týden jsou Oscaři,a budu doufat že to vyhraje,a jestli jo tak asi budu brečřet štěstím,Fakt!Moc mu to přeji,i když on si to neužije a vlastně o tom vědět nebude,hrozné!,ale chci aby byla uctěna jeho herecká kariéra, která sice nebyla příliš dlouhá,za to výborných filmů za tu dobu natočil dost,takže rozhodně,a navíc výkon v Batmanovi,opravdu si to zaslouží,jednoznačně!!!Akorád nevím jestli to udílení uvidím,protože německý kanál PRO 7 nechytám,a nevím jestli vůbec nějaká česká stanice přenos odvysílá.Ale co mají v Německu super,že právě na PRO 7 se pár hodin před udílením vysílá Zkrocená hora,ta skončí a za nějaké dvě hodinky,nebo tak nějak přibližně začínají Oscaři!což je udělané skvěle,jakoby chtěli upozornit na to že Heath by si toho Oscara zasloužil,a zároveň chtěli uvést opravdu skvělý film,krásný!to se mi líbí,pro mě to něčím znamená že chtěli vzpomenout na Heatha a poukázat že si to opravdu zaslouží a že to byl skvělý herec a člověk!A to on byl! HEATH JE tu s námi! -
-
Re: Re: 7.místo-Nevadí...
no možná to mooc podstatné není, ale mohl by být výše ne?
-
-
-
R.I.P. Heath
Heatha je fakt hrozná škoda :( mam ho rad ... nikdo jako on uz se podle me nikdy nenajde ... on byl proste vyjmecnej ... Heathe moc mi chybis... byl si velice okouzlujici clovek ... je te fakt skoda :( Farewell Heath, R.I.P. PS: Chybis spouste lidi <3 tady si muzete stahnout video,ktery sem udelal, jako vzpominku na nej: http://www.hellshare.com/365759/Hea th_Ledger__1979_Australia_-_2008_US A__R.I.P..wmv/ -
uuuaaaa
už se těšim na tu jeho knížku až mi pošlou....taky si jí upe ráda přečtu...Na ty oscary sem zvědavá,ae pevně doufám že to fakt vyhraje...mocz bych mu tho přála *14* -
Joker
Včera sem se dívala po čtvrté na Dark Knight a dnes bych se na to podívala klidně znovu. Je to uplně drsnej film a muj nejoblíbenější. Ne jen proto že je plný akcí a promyšlených zločinů ale hlavně proto že tam je Heath jako Joker. Mrzí mě že sem film nestihla v kině ale kdyby ho opakovali klidně si naněj po páté zajdu . I love Heath Ledger 4ever *14* Heath je nádhernej a ten kdo ho neviděl v žádným z jeho skvělých filmů by to měl co nejdříve napravit (ale tady naštěstí nikdo takovej není) *3* -
-
Re: Joker
to seš na tom stejně jako já..taky bych se na temnýho rytíře koukala skoro pořád *1* no..a pokud jsi z prahy tak v kině v letňanech budou dávat 15.3. temnýho rytíře za 5kč.. *1* určtiě pujdu..neni nad to vidět to v kině..ale asi se snad rozbrečim až ho uvidim na tom velkym plátně *3* takže všichni kdo máte možnost..15.3. do letňan na temnýho rytíře.. *1*
-
-
aaa
to emo-anne: To teda!!!
Jinak muzete tohoto skveleho herce pridat vzdat mu poctu: http://www.prostemulluju.cz/ -
aaaa!!!
Tak ted jsem se fakt nastvala!!!! Nechavam si posilat informace na email o heathovi a ted m prislo hodnoceni redaktoru casopisu s titulkem KDO BY MEL DOSTAT OSCARA... no a az na jednoho redaktora tam pisou ze si heath oscara nezaslouzi ze je to jen kvuli tomu ze je po smrti atd.... no a hlavne ze se zminujou ze nikdy nevideli batmana... no tak si ho pustete a ZJISTITE JAK BYL HEATH VYJIMECNYYY!!!! hejky musime stat za nim a verit ze toho oscara dostane a ze ti amici nejsou tak hloupy jak nasi cesti redaktori.:) -
-
Re: aaaa!!!
Máš naprostou pravdu, zrovna jsem to taky četla..Autor článku-Veronika..Myslím, že ta holka absolutně neví, kdo Heathy byl a posuzuje ho jenom podle toho, že umřel..To je fakt strašný..Jak může o něm něco takovýho napsat, když ani Temnýho rytíře neviděla *7* -
Re: aaaa!!!
Kreténi :)
-
-
...
Tak vám všem přeju krásnýho Valentýna *3* všichni si ho moc užijte!A myslete na našeho milovanýho Heatha...*14* Heath 4ever!R.I.P. -
-
Re: ...
přesně tak.. myslete na heatha a užívejte si sváátek zamilovanýých xD
-
-
...
Už se moc těšim na knížku na to až dostane oskara..protože si ho opravdu zaslouží a taky se tešim na jeho posledni film az bude v kině...urcite na nej pujdu!!!! -
Heat
Miluju ho. Toho oskara si zaslouží už zato jakej byl herec a jakej byl táta -
Knížka
Achooj všichni ! Tááqy se moc těším na knížku.Už jí mám objednanou v knihkupectví za 299,-!Myslím že má vyjít 19.2.2009 ...! *14* *14* *14*
Už se nejwíc těším,až si ju přečtu *3*
Beztak ju přečtu za jeden den *15*
Heath byl nej A JE nej furt *13* *1*
I LOVE YOU HEATH LEDGER!!!
*14* *14* -
-
Re: Knížka
mohu vznést dotaz o jaké knížce se to bavíte? -
-
Re: Re: Knížka
Brzy vyjde biografie heatha ledgera aji s fotkama a taaak:)
-
-