-
juchůůůůůůůů
Dneska mi napsali ze mi poslali postou tu knizku Heathtiiikaaaa......ja se z toho po**** -
-
Re: juchůůůůůůůů
To máš bezva,já si ji chci koupit normálně v obchodě,chci mít radost z toho,jak ji tam uvidím vystavenou a jeden kus si vezmu,na to se těším... -
-
Re: Re: juchůůůůůůůů
Já si ji jdu zítra koupit mám ji obědnanou tak se těším moc těším. -
-
Re: Re: Re: juchůůůůůůůů
jj ja si ji jdu zase zaplatit a jeste nevim kdy mi ji poslou, cim dyl tim vic se na ni budu těšit......nemuzu se dockat *4*
-
-
Re: Re: juchůůůůůůůů
Já si ji jdu zítra koupit mám ji obědnanou tak se těším moc těším.
-
-
-
as
jEŠTĚ PŘIBYDOU :) -
-
Re: as článek
to není celé,tak se těším na p=okračování,díky -
Re: as
jeežiš díky moooc!! jako suprově se to čte... Heath je a bude prostě nejlepší *14* -
-
Re: Re: as
V nejbližší době přibyde asi tak 5 otázek , a pak ješte jeden uplnej článek :) och možná bych to mohla I VYFOTIT A DÁT TO DO OBRÁZKŮ ABY STE TO VIDĚLI GRAFICKY *14* UVIDÍME... -
-
Re: Re: Re: as
SUPER! -
-
Re: Re: Re: Re: as
oo mooc super
-
-
-
-
-
Starý článek část 2
Heath:Jasně že jo !Dokonce hned několika musím říct ,že jsou to opravdu super kámošky!Můžu s nima rozebírat svý milostný problémy nebo různý jiný trable,což s klukama nejde.Neněco jsou ale zase lepší kluci...to je jasný.
Heth výrazně zamrká,ale když na něj nechápavě vykulím oči povzdychne si a dá se do vysvětlování .
Heath :Holky jsou o hodně citlivější než kluci .Holky se kterými kamarádím ,nesmí být komplikované a měly by skousnout kdejakou srandu,a to je někdy problém!Holky se totiž berou moc vážně,jsou přecitlivělý,nerozumí legraci,zvlášť když se jich týká,a jsou i povrch nější.Navíc jen málo holek touží po opravdovém přátelství s klukem.Většina chce buď všechno ,to znamená i sex,nebo radši nic .
To je překvapivé zdělení !Mám totiž takový pocit ,že si dívky myslí to samé o klucích .Co je tedy vlastně důležitější ,přátelství nebo láska?
Heath :Přátelství je odle mě láska bez sexu , aproto asi dávám přednost lásce. -
-
Re: Starý článek část 2
Super článek,fakt dík, je to fakt pkné,když pomyslíš na to,že to jsou jeho slova...ale když vezmu to že už nežije,tak mám slzy v očích,no ale moc krát íky,myslím že i více lidí ti poděkuje!
-
-
Starý článek o Heathovi-část 1
Tak tady je ten článek,doufám že se vám bude líbit...
Heth Ledger
Vedle klokanů,medvídků koala,zázračného čajovníku a mužného Russela Crowa je Heath Ledger zřejmě tím nejvzácnějším pokladem,kterým se může Austrálie pochlubit!Při jedné Evropské návštěvě se nám podařilo vytíženého herce polapit apopovídat si s ním jak o jeho herecké vášni ,tak i o lásce a kamarádství.....
Nekonečná poušť,vražedné vedro ,nepředstavitelné vyčerpání....V očích vojáka Harryho se v tuto chvílizračí neskutečné utrpení,a přesto
jde neochvějně za svým cílem-musí totiž zachránit své přátele,jimž hrozí smrtelné nebezpečí.Harry neí nikdo jiný než třiadvacetiletý Heath ve svém nejnovějším filmu Fou feathers,který by měl v březnu přijí do kin.Úvodní téma na naše povídání se tedy nabídlo samo.Nedalo mi totiž,abych se Heathanezeptala momi jiné i na to,jak je na to s hrdinstvím doopravdy.Byl by vůbec schopen zachovat se v reálném životě jako Harry ,kterého ve svém novém filmu představuje?
Heath:No......abych pravdu řekl,tak svůj život bych riskoval opravdu nerad.Snad jedině v případě ,že by byla v nebezpečí moje rodina-to bych neváhal.Jinak mám svůj krkpříliš rád na to ,abych ho někam jan tak strkal.Jasně že když mají moji kamarádi nebo přátelé nějaký problém,snažím se jim pomoci nebo jsem alespoň solidárně s nimia nelituji ničehoani peněz,ani času...Kámoše prostě v průšvihu nenechám a za každou cenu se budu snažit postavit ho zpátky na nohy.
Tak takhle to má Ledger s kamarády ,ale co kamarádky?Má vůbec idol teenagerů nějaké? -
Ned Kelly
Vím, že se tu o tomhle filmu nedávno vedla taky diskuze, ale právě jsem ho viděla a tak se chci podělit o své zážitky..Je to úžasný příběh a Heathův výkon je v něm famózní..Je až neuvěřitelné, jak se dokáže proměnit, vžít do postavy..Velmi to na mě zapůsobilo..Sice to není žádný slaďák, ale právě proto se mi to tak líbilo..Je to zase něco jiného..
Viděla jsem i Candy, to na mě působilo více depresivně-taková nekonečná cesta do pekel..*9*
Ještě tu mám na stole Legendy z Dogtownu, tak jsem zvědavá.. *3* -
Starý články
Ahoj objevila jsem doma 6 let starý noviny a asi ve dvou je 2stránka s Hethem....No a napadlo mě že bych sem mohla přepsat celej jeden rozhovor z dob kdy nátáčel Příběh rytíře v Praze ale nechce se mi to dělat pro2 nadšence takže kdo má zájem tak odpovězte na vzkaz ... pap -
-
Re: Starý články
jojojo určitě sem napiš moc se na to teším určo jeje kdybych to věděla tak jhedu do prahy za heathem aspon pro podpis nebo pohled na něj jo a stím přízpěvkem fakt napiš bude to super -
-
Re: Re: Starý články
Nápodobně *9* Jenže tenkrát v r.2001 jsem o Heathově existenci bohužel ještě nevěděla..a to jsem zrovna v této době byla v Praze dost často..Možná, že bydlel jen pár kilometrů ode mě, kdo ví *7* Každopádně je to škoda..Dneska už bych se jinak snažila, byť ho jen zahlédnout, kdyby se objevil v Praze *3* Bohužel *9* to už se nikdy nestane *9* *9* *9*
-
-
Jj opis prosim -
nj sem s ním *3* -
-
Re: Re: Starý články
sKVĚLÝ-TAK PRO VŠECHNY Z VÁS ...DAM TO SEM ASI DO PÁTKU NEBO PŘES VÍKEND ALE URČITĚ DO KONCE TÝDNE...NEBO POČÁSTECH NEVIMNEVIM ALE URČITĚ SE TĚŠTE...PAPA *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Starý články
Tak už se nemůžu dočkat! -
-
Re: Re: Re: Re: Starý články
Jojo,já se určitě taky těším.
-
-
-
-
jé to by bylo vážn super.. *14* -
Jo to bys byla moc super,to mě zajímá takový článek,a starší...neboj je nás víc! *3* -
jj určitě je nás víc!!!! *14* *4* *3* -
No sem s tím *8* Myslím, že to nebudeš dělat jen pro 2 nadšence, ale pro všechny v téhle diskuzi.. *3*
-
-
Kráááá
Je to hrozný, umřít takhle mladej... Já se to dozvěděla někdy až o prázdninách. Nejdřív jsem vůbec nevěděla, o co jde... A pak mi došlo, že hrál v Příběhu rytíře a řikala jsem, no to snad neni možný... Ale bohužel je *9* Život je boj. -
???
Chci se thě zeptath GALLACHER jaky cd myslíš??...Já myslela že vyšla jen knížka kterou mam objednanou,a o CD nwm..Díky mocz *3* -
-
Re: ???heathovy filmy
lidi,Heath natočil celkem dost filmů,ale ne v každém jsou tu diskuze,takže se spolčeme,a chodme i na jiné filmy,starší,já jsem dnes byl na ruce pryč,a můj příspěvek je tam jediný,tak tam dejte něco taky,co vy na to?musíme ty diskuze rozvíjet na všech filmech...! -
-
Re: Re: ???heathovy filmy
jj taky bych rada ale zrovna tohle jsem nevidela *9* -
-
Re: Re: Re: ???heathovy filmy
no já jsem ho taky neviděl,ale tak nějaký příspěvek tam dát můžeš ne?aby tam nebylo prázdno...
-
-
-
Re: ???
jaké cd,nějaké je? a ano,četl jsem že scénáristé temného rytíře si nevědí rady,protože v dalších dílech batmana měl Joker dostat větší prostor,taková škoda,fakt měl toho tolik před sebou,za pár let to mohla být špička herecké branže! no a ted Jokera bude hrát někdo jiný?hm,blbé,když vezmete jak moc do toho dal,a jak to perfektně zahrál,to asi nikdo nezvládne,myslím. A je moc dojemné jak získal zlatý globus a všichni tam vstávali,tom cruis a kjate winslet dokonce plakali...smutné,ale Heath je tu pořád! -
-
Re: Re: ???
jo je ted sem to tady psala... -
-
Re: Re: Re: ???
ja bych vam rada napsala jak se to jmenuje ale posral se mi muj pocal a tam to mam ulozeny..a uz nevim tu strankuu *9*
-
-
-
Re: ???
Nesla jsem na jedne strance ze vyslo pro neho i cdcko,bylo tam i vyfoceny...jsou tam pisnicky jako napriklad ze zkrocene hory nebo pisnicka U2 nebo taky pisnicka jak ju zpival v 10 duvodech...
-
-
...
me taky chybi....a rozhodne by dostaval hodne dobry nabidky po tom co hral jokera -
-
Re: ...
jo tak to si taky myslim,by byl zavalenej nabidkama a vsichni by se mohli pretrhnout aby si zahral v jejich filmu
-
-
...
Chybi mi.... *9* *9* -
-
Re: Heath..
Mě taky,chybí!... *9*
-