Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simpsons13

Oscar

Dnes jsem jela autem od babičky asi pul hodiny domů a celou cestu sem přemýšlela o tom jak to bude dojemný když heath vhraje aji brácha ktterý říkal : I když sem na sexy herečky Heath toho jokra hrál fakt skvěle a prý je Dark knight jeho nejoblíbenější film pořát se na něj spolu díváme už sme ho videli tak 5x a pořát superní film . Myslím si (nebo spíš vím) že heath si to zaslouží a že to určitě vyhraje držím mu palečky (určitě sem pak napiště jesrtli to skutečně vyhrál a odkaz na nějaký schlédnutí moc díky)
    • heatcliff

Re: Oscar

vysledky oscarů najdete na mých stránkách,já je tam vložím hned brzy ráno!ale jsem nervozni!doufam ze to vyhraje!
      • perth

Re: Re: Oscar

Heathy MOC MOC DRŽÍME PALCE!!! *3* Myslím, že pokud ti tu cenu nedají, tak opravdu nehodnotí kvalitu herce, ale úplně něco jiného..Byla by to ostuda-pro ně!
        Ale já celým svým srdcem věřím, že ji dostaneš!!! *14* *14* *14*
        Takže se na nás shora dívej*4*, jak ti fandíme a vychutnávej si tu slávu *3* *14* *14* Jsme s tebou *14*
        • irisbam

Re: Re: Re: Oscar

Na 100% souhlas!!!!
          Heathe, zasloužíš si to!! *14* A určitě se dívat bude, myslim, že sám je napnutý jak to dopadne *1* Moc Ti držíme palečky *4*
          Achjo, jenom škoda, že to neuvidim... kdybych aspoň věděla, v kolik se bude udílet cena za herce, protože celou noc na to koukat nemůžu :/ že bych si jako vstala jenom na něj *1*
  • xchocolatex

OSCAR pro HEATHA!

ACH!! Já mu taky držim uplně nejvíc palce! *14* *4* *4* neuvidim to *9* ale doufám že až to někdo z vás bude vědět že to sme napíšete! *15* *
    • l.enik

Re: OSCAR pro HEATHA!

Což o to.Dozvědět se jak to dopadlo nejspíš nebude problém,ale já to chci vidět a v přímém přenosu,protože tak je to určitě nejlepší.Nemám ale HBO ani nic podobného.Sice se můžu dívat na internetu,ale to taky není ono doprčic *16* Jinak držím palce Heathe.
  • emo-anne

Zlaty Globus

Dneska byl na HBO2 zaznam z predavani zlatych globu....zase sem si poplakala:(:( Ae preju mu tooo:-*
    • irisbam

Re: Zlaty Globus

Já na to koukala na Youtube...a krásný bylo, jak vstali a tleskali...já vim, že je to samozřejmost, ale v tu chvíli člověku prostě dojde, že vstávaj kvuli někomu, kdo už to nikdy neuvidí a kdo už neni mezi námi *9*
  • flondynka

Oscar

Jee už se těším na to vyhlášení Oscarů,věřím,že to Heath vyhraje.Držím palečky. *3*
  • oscar

napište tu pak hned někdo vysledky...prosim....
    • heatcliff

Re: oscar

jo a taky jsem dal na mé stránky nové ankety! tak hlasujte! HEATH JE NEJ!!! *15*
      • a.n.c.a.

Re: Re: oscar

napis sem prosim jeste adresu tvy stranky...prosim...moc se mi libi *3*
    • heatcliff

Re: oscar

Jen připomínám,že pokud chvete více informací o Oscarech...a nebo chcete vědět všechny ceny,které Heath dostal, zajděte na mé stránky! a jsem hrozně nervozní za Heatha!
  • sonish-kaa

OSCAŘI

Oscar se nám blíží.Bude na pro7 v 1:50 do 6:00 hodin nák tak.....Budu se koukat aji když se de do školy.....pudu spat v 18:00 a ve 2 se vzbudim:-D *14* *14*
    jinak to bude určo živě na intáku www.oscar.com
    • simpsons13

Re: OSCAŘI

až to bude na youtube napište sem prosím odkas chci to hrozzně moc viděti *14*
    • heatcliff

Re: OSCAŘI

No já bych to chtěl také vidět, i když asi nervozitou puknu, protože moc,moc,moc chci aby to vyhrál! A mě by to ani nevadilo,mám totiž jarní prázdniny,celý týden, to asi není stejně všude,co? uvědomil jsem si to, že různě na školách je to jinak...no jo,ale i kdybych do školy šel, asi bych se koukal! Joker je prostě pro nás BOMBA- najednou to nerozdělujeme na zlo a dobro, a postava toho kriminálníka se pro nás stala ještě větší hvězdou, než ten dobrý a hodný Batman,nemám pravdu?...prostě Heath to zahrál výbroně,až neuvěřitelně, zaslouží si to, podle mě to musí vyhrát,protože jestli ne,tak tam do toho Holywoodu vletím a udělám s nimi krátký proces! *16* Takže Heath je prostě jednička! sice u toho nebude, to je dost smutné a bude mi to hrozně líto, jestli Oscara získá a nepůjde na podium on, škoda... *9* je to fakt hrozné!...je rok po smrti, a jsou tu Oscaři, on je hlavním kandidátem na vítěze, tak kde ten Heath je? *9* no kde je? prostě hrůza, proč!!! *9* HEATH ALWAYS!!!
  • gallacher

...

To neni fer,ja jsem vam o tom rekla,o te knize a ja ju zase budu mit jako posledni ze.....objednaval si to tady nekdo pres net a doruceni postou? ono mi to jeste neprislo a to mi ve stredu psali ze mi to poslali....tak ono to trva 3 dny nez to dojde takze mi to doufam prijde v pondeli....umruuuuuuuuuu *9* *9* *9* *16* *5* *10* *9* *9*
  • Ocsaři!

noo oscaři se blííížíí..ale jako ve 2 ráno se koukat nebudu.. kdyby nebyla ta blbá škola.. ale co Heath stejnak dostane oscara !!! *7* ..určitě jo!..
    • irisbam

Re: Ocsaři!

achjo...já bych na to klidně koukala, ale oni to dávaj na HBO ne?...hm to nám nefunguje.... *9* *1* Tak si musim počkat na youtube.. *8*
      • a.n.c.a.

Re: Re: Ocsaři!

njn *9* nejses sama
        • Re: Re: Re: Oscsaři!

no jáá taky..ale tak třeba se budu koukat
  • gallacher

...

hej jako doufam ze mi to v pondeli prijde..jinak me mrdnee
    • heatcliff

Re: ...heath

Lidi, vytvořil jsem internetové stránky o Heathovi,a budu rád, když mi někdo dá třeba nápady nebo nějaké věci, které by si tam přál!může tam nechat i vzkaz! adresa: http://svetikon.mypage.cz/ snad na to půjde, HEATH je nej!
  • irisbam

NIKDY...

achjo, už je to přes rok, co Heathy odešel! Ale doteď jsem se nedokázala smířit s tím, že už prostě neni!!! Doteď nedokážu pochopit význam slova NENI! Nejde mi do hlavy to, že Heathy už nechodí mezi náma, že už nebude nikdy točit filmy, že už nikdy nepochová svojí dceru...že už se nikdy neusměje a ani mu nikdy neskápne slza z tváře. Nikdy nepolíbí, nikdy nebude milovat, nikdy nebude nenávidět. Nikdy se za nikoho a za nic nebude prát..A já nikdy nepochopim význam toho všeho...proč to je?? A mohu slíbit, že NIKDY na něj nezapomenu. Na Heathcliffa Andrewa Ledgera...Na výborného, talentovaného, nadaného herce, který každou svojí roli prožíval a hrál, jako kdyby se tak již narodil. Na vzorného, milujícího a hrdého tatínka, který svojí dceru nadevše miloval. A konečně na idola milionů lidí na světě. Idol krásy, idol herectví... Vyjadřuji zde pouze své pocity, ne všichni se mnou musí souhlasit...ale všichni na této diskuzi si myslím že budou souhlasit s jedním. Dokud si Heathyho udržíme v srdcích a budeme na něj myslet a vzpomínat, tak tu s námi stále bude. Heathy pro nás nezemřel!
    • Re: NIKDY...

to je opravdu krásný škoda že už to nemůže vidět,ale třeba se na nás kouká od někud ze zhora.Taky ho mám moc ráda,je to výborný herec a je prostě krásnej.napsala si to moc hezky
    • heatcliff

Re: NIKDY...

Mám to úplně stejně!!! *9* Vše cos tu řekla, je mé myšlení , Už nikdy Heath neuvidí zářivý Newyork večer Už si nemůžete říct když je třeba 22 hodin , co asi ted Heath dělá, spí nebo jí... tohle si už prostě říct nemůžeš, protože nikde na světě ho nenajdeme.. já , před jeho smrtí jsem ho moc neznal, po smrti jsem se zase o to moc nezajímal, protože jsem prakticky nevěděl, o koho jde, 1.1. dávali Zkrocenou horu, Když film po půlnoci skončil, plný dojetím ze smutného konce filmu i z pomyšlení že hlavní představitel nežije . Najednou se mi hlavou nehonilo nic jiného, než film Zkrocená hora, a pak zase smutek z toho že ten hlavní hrdina člověk, který to tak krásně zahrál už nežije. je to vlastně první nový rok, který neslavil Heath a také že neoslavil ani toho Silvestra, nebyl u odpočítávání do konce roku 2008,a neviděl když nastoupila místo osmičky-devítka, lidi v Newyorku a na Manhatanu slavili, ale on ne, možná si na něj někteří vzpoměli... Tohle všechno se mi začalo prohánět hlavou až mě to donutilo, vzít časopis, ve kterém byla jedna strana věnovaná těm, kteří zemřeli v roce 2008, upřeně jsem se zahleděl do třetí fotky, na které byl pochopitelně Heath, držel jsem tu stránku v ruce a stále víc na mě padala chmůra, po pár minutách jsem radši časopis odložil, protože z toho dívání na tu krásnou tvář, která se nikde už nikdy neobjeví mezi živími lidmi, mi začalo být smutno a špatně. Najednou jsem si řekl, opravdu to je hrozné, že nežije,a začal jsem se o něj zajímat víc... no neměli jste to podobné? myslím že hodně lidí ano...prostě cítíme to mnohdy podobně , mě to vzalo asi víc než bych to někdy čekal, sám jsem z toho překvapený, jak se tím zabývám, ale Heath byl člověk a osobnost, které jste nemohl odolat,a když je po smrti,stal se pro vás ještě větší hvězdou a ještě větší záhadou, kterou chcete objasnit a zajímá vás jeho život. Prostě jednoduše HEATH LEDGER je hvězda, která stále září a vyvolává úžas, je ikonou mnoha lidí, díky filmu Zkrocená hora se stal idolem mnoha homosexuálů...HEATHE - jsi tu pro nás! *15*
      • denina8

Re: Re: NIKDY...

Fakth skwěle napsaný..i když umřel thak stejně nawždy w našich srdcích žít bude...Pořád na něho budem vzpomínat..bud s filmu bo z nejakych fothek....Je dobře že na něho tolik lidi esthě po smrthi myslí...De wideth ze zasahl mnoho srdci který na něho nezapomenou *9* *9* ..Nawždy w nich bude žith...Heath prosthě nejvíc a nawždy...na oscarech mu držim mocz palečky...Vážně si tho zaslouží
        • dianna114

Re: Re: Re: NIKDY...

jjjj a jak už napsala a.n.c.a-filmy neumírají.
    • teddy-girl

krásně napsáno x) achjooo *9* *9*
    • a.n.c.a.

ne nezemřel pořád tu s nami je a navíc....filmy neumírají

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit