Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teddy-girl

poslední film

Nevíte jakou část filmu dotočil v jeho posledním filmu Dr. Parnassu? jako jestli jen ze začátku nebo třeba do půlky? už se na to těším *4*
    • heatcliff

SRAZ FANDů

Tak to je super, že byste to chtěli uskutečnit! A mimochodem Perth-vůbec nejsi stará!mne je zase 15,někomu 14 no a někomu 28,to není nic špatného,naopak! Bylo by to super,a moc mě těší, že Heath má i fandy přibližně ve svém věku! To není špatný nápad,teda tak co myslíte? Také záleží,na tom kdo od kud je,pokud je nekdo bliz nekdo dal,muselo by se to poradne promyslet!Ale byla by to sranda, poplakali bysme si spolu *9* *15* *15* *15* no to by nebylo špatný! a mimochodem pokud teda je tu víc lidí na ten sraz,tak byste mohli zajít na mé stránky,je tam diskuzní forum,tam bysme si to mohli plánovat a tak... *15* a upozornuji ze zítra tam najdete fotku, kterou Heath nafotil před smrtí,možná to byla i jeho poslední!...a také soukromé fotky,tak tam zajděte! *15*
      • Re: SRAZ FANDů

Jasně, to by bylo super *1*
      • teddy-girl

Re: SRAZ FANDů

a jaká je ta stránka :-OO *7*
        • perth

Re: Re: SRAZ FANDů

www.svetikon.mypage.cz
    • gallacher

Re: poslední film

on je v celym filmu....V tech realnych scenach je vsude Heath a v cenach za jakymsi zrcadlem je depp,farell a law...
      • teddy-girl

Re: Re: poslední film

ahá díky já myslela že je jen v malý části *9* tak to je super *14*
        • gallacher

Re: Re: Re: poslední film

neni zac....teda aspon takhle to psali v PREMIERE....takze by to tak asi melo byt......ale ten rejza to prej nechtel dodelat.pac rikal ze bez heatha to nema cenu a oni do neho hustili ze to musi dodelat a hlavne kvuli nemu...tak to nakonec dodelal se trema hercama...a beztak to bude uzasny..jako kazdej heathuv film...a jako heath sam *3*
          • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: poslední film

jo, to určitě bude už se na to hrozně těšim!! *4*
  • teddy-girl

nova

tëď to předávání bylo v televizních novinách *3* já si myslela že to tam bude tak sem si to nahrála *14*
    • heatcliff

SRAZ FANDů

Lidi, mne a ještě uživatelku I. enik, napadlo že bychom mohli uspořádat sraz fanoušků Heatha,co myslíte? *15*
      • gallacher

hej to neni spatny.........kdyby se to uskutecnilo tak sem na icq 391517666 ...neni to spatnej napad
        • teddy-girl

moje mamka ho taky žere a je jí 39 *14*
          • perth

Re: Re: Re: SRAZ FANDů

Tak teď mi třeba můžete říkat "mamko" *1* *1* *1*
            • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: SRAZ FANDů

ok "mamko" *1* *1*
      • teddy-girl

jo tak já nejsem proti!!! *4*
        • perth

Obávám se, že bych byla mezi vámi nejstarší vykopávka *1* 28let
          • teddy-girl

Re: Re: Re: SRAZ FANDů

jaká vykopávka?? *7* heathymu bylo 28 *14* mno mě je 14 *1*
            • perth

Ale má bývalá kolegyně z práce ho taky zbožňuje a té je 45let *1* což mě trochu uklidňuje.. *3*
            • perth

No právě*1*
              Heath byl o rok starší než já a Michelle je dokonce o měsíc mladší než já..
  • denina8

přesně

Ja si tho přečetla rano na netu že získal a oscara a z thed jsem skoukla thy zaznamy...jsem ¨mocz rada ze ho dosthal....a kdyz na tho koukam na thy zaznamy thak mam thaky slzy oci....ae zaslouzil si ztho...Heath prostě nejwícx a nawždy *14*
    • teddy-girl

Re: přesně

já měla jasno že vyhraje! mezi těma ostatníma hercama který sou proti němu hov*no s prominutim měl výhru jasnou od samýho začátku *14* miláček náš si to fakt zasloužil jako NIKDO a myslím že se na něj bude vzpomínat v dobrým ještě hodně dlouho *3* *14* já osobně teda budu R.I.P *4* *9*
  • simpsons13

Moc dojemné

Je to uplně superní že heath vyhrál určo si to zasloužil ale nebudu to sem už psát píší to všichni tak jen snad kdo nevidel určitě se mrkněte sem si poplakala http://www.youtube.com/watch?v=0MME FWExmdM
  • flondynka

Oscar

Ahojky,jeee já jsem tak šťastná,že to Heath vyhrál,je to zlatíčko.Škoda,ale,že si pro to nemoch přijít osobně,že tam nemoch stát a děkovat a být nadšený. *9* Ach jo je to smutný a to video jak jsem zkoukla je tak dojemný,je to fakt smutný,jak tam byla ta jeho rodina a za nima fotka Heatha jako Jokera a jak všichni měli slzy ve vočích. *9* Je vidět jak ho měli a mají rádi a to je dobře.Jsem moc ráda,že to Heath vyhrál,je šikulka.Snad to sledoval zeshora.... *9*
    • heatcliff

Re: Oscar

Také doufám, že to sledoval z vrchu! Je to smutné a moc! *9* *9* *9* nevím proč,ale nemáte pocit, že když už to máme za sebou-ty Oscary,takže něco končí?tak jsme se na to těšili a mohli jsme mít strach že nevyhraje, ale teď už je po všem,a už nebudem nikdy nervozní zda dostane nějakou cenu nebo radovat se z jeho nominací,co myslíte?je to hrozný, že to říkám,ale asi to tak je!škoda že neexistuje ještě něco,nějaká cena,na kterou bysme mohli být zvědaví,jenže už žádná není! *9*
      • perth

Pro Heatcliffa

Máš pravdu..Taky jsem si už říkala..Teď je to super-mluví se o něm, je ve zprávách, v novinách, na NETU.. *3* Ale co třeba za rok, za 10let..Bude ještě někdo, kdo si na něj vzpomene..?Bude někdo, kdo si o něm bude chtít psát? Já vím, že na něj do smrti nezapomenu..jsem si jistá..Nikdy jsem neměla nejoblíbenějšího herce, zpěvačku...Měla jsem jich ráda spousty, ale ne jednoho nejvíc..Od té doby, co jsem viděla Příběh rytíře, začala jsem shánět informace o Heathym..stal se souřástí mého života..a ikdyž třeba v budoucnu nebudu mít čas shánět o něm informace, zůstanou mi jeho filmy, výstřižky z časopisů, knížka a třeba časem i nějaký dokument o něm..HEATH FOREVER *4*
        • viapodia

Re: 4ever

Pravda pravda. Heathik zůstane navždy v jeho filmech a v srdcích jeho rodiny a nás fanoušků. Je to nejlepsi kamarád kterého jsem kdy mela(imaginární) takze se dá říct ze si ho nosím v sobe. Se porad nejak nemuzu vyrovnat s tím, ze uz není.Chjo.ale treba se s nim nekdy potkám, jestli je neco po tomhle světě.:-)
      • irisbam

Re: Re: Oscar

hezky napsané...a zároveň velice smutné, protože mám dojem, že to je pravda...achjo...proč svět musel přijít o takový poklad *9* Heathy to určo sledoval z nebíčka, ale bohužel...z tama už nikdy nic nenatočí...tak aspoň ten Parnassus...bohužel...už opravdu jediné *9* Kdybych měla jedno přání...tak bych si přála hned nekonečno přání a hned po tom, aby Heath zase žil...a jako další...asi aby už neměl problémy se spaním a tak...achjo...a svět by byl zase krásnější *9*
        • heatcliff

Re: Re: Re: Oscar

no jo ,taky nad tím uvažuji!zda si na něj někdo vzpomene,a myslím že ano!samozřejmě nebude nejúspěšnější,ale bude patřit mezi takové mladé legendy,jako třeba Kurt Cobain nebo tak... *3* určitě!ale myslím že ještě dlouho bude lidi zajímat!minimálně další dva roky,protože na podzim přijde Imaginarium,což bude velká propagace už díky smrti Heatha,a myslím že to bude hodně úspěšný snímek v kinech,když si lidé řeknou, že je to jeho poslední film,takže tam bude zaručeně úspěch!pak zrovna skončili oscaři,takže lidí ví možná o Heathovi víc,například ti kteří ho moc neznali!no a tak...takže nějakou dobu to bude úspěch a oblíbená hvězda,ale u nás zůstane v srdci navždy! *14* *9* *15*
          • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: Oscar

svatá pravda! *14* *9* *9*
      • l.enik

Njn,ještě se ale můžeme těšit na Imaginarium dr.Parnasse ne?Alespoň na tento film se můžeme těšit,i když tam Heath nebude až do konce *9*
  • gabinka022

Oscar

Great job, Heath !!! Congratulations !!!
    • heatcliff

Skvěle to zahrál!ani nemusíte vidět celej fim,stačí jen zkouknout ukázku a nadchne vás to! a nebyla to jediná role, kterou zahrál excelentně, připomenme Zkrocenou horu a Enisse del mara, nádhera, už za to měl dostat oscara a vemte si, že tehdy tam byl a seděl tam, s ostatními herci,ted tam nikde nebyl, jeho místo bylo prázdné *9* no jo no!fakt hrůza! proč ! mohl tam jít sám,usmát se, a já bych si řekl,jé super,těším se na další filmy a ceny atd...prostě věděl bych že bude dále pracovat a hrát,a že není ničemu konec, ted je jasné že další oscar už nebude nikdy v životě!ani film,ani zlatý globus,nic...!jen vzpomínky. aspon v tech ho máme,a jeste ze jsou jeho filmy! miláček Heath, talentovaný a krásný herc s velkým srdcem,vím to! *14* *3* *3*
  • -m.a.t.l.a-

:o))

Budu se opakovat, ale jsem šťastná!:o))
    Dokázal to!!:o*:'o(
  • irisbam

Nádhera!!!

Celou noc sem nemohla spát a když sem chvílema podřimovala, tak se mi zdálo o Heathovi... Tak sem si říkala...žeby předzvěst toho, že vyhrál?? A fakt jo!!!! Lidi já vim, že už to sem psala většina z vás, ale já sem opravdu štěstím bez sebe, hned ráno sem koukala na televizi a když sem slyšela jeho jméno, tak mi štěstím káplo pár slz :))))) Heathy, zasloužíš si to a za Tvoji výýborně odvedenou práci Ti smekám až na zem!!!!! *14*
  • a.n.c.a.

Oscar

získal oscara jako 2. v historii po smrti....kdo jinej by to mohl byt *3* Heath je nej!!!
    • gallacher

no my vime,ja sem to sem uz psala *3* *9*
      • a.n.c.a.

aha....tak to sem asi necetla....ale tak treba je vic lidi jako ja a necetli to *3* *4*
        • gallacher

Re: Re: Re: Oscar

*3*
  • gallacher

..

ted sem se divala na to predavani a rozbulela jsem se u toho jak mimino......az musim rict TY VOLE!!
    • ajinta

Re: ..

No to nejsi sama ja taky u toho brečela. Ježiš jak ja mu to prala a bylo jasny ze to dostane protoze kdo by to zahral lip nez on, no nikdo. *14*
      • gallacher

Re: Re: ..

no sak jasne toho jsem si vedoma,ja jsem si cetla ty prispevky co tady psali......ted mi prisel listecek ze si mam zitra vyzvednout na poste tu biografii.......hej jak to budu drzet v ruce tak budu stastna,aspon na chvili....to bude posvatna chvile.....NÁŠ HEATHEČEK MÁ OSCARAAAAAAAAAAAA.....nemuzu se vzpamatovat.....uzasny.uzasny...uz si ho predstavuju jak tam nkde nahore skace stestim....urcite sel dal pusinku Matty..akorat me mrzi ze tam nebyly i kdyz to chapu... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit