Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

..

nemohl by mi prosim nekdo vypalit Patriota a Beze me:6 tvari boba dylena?prosim
  • gallacher

..

musime vymyslet nejaky tema aby nam nezamrzala diskuzeeee
  • gallacher

..

a nez sem to sehnala tak sem prosla 4 obchody
  • gallacher

...

Uz mam to premiere...a ja se z toho zblaznim..precetla jsem si to hned v aute .......uzasny uzasny uzasnyyyyyy
    • simpsons13

Re: ...

Týjo hej já bych šla do obchodu ale sem na hromadě ty bacily pos**** ale asi zdrhnu z domu to musím mít a do kdy to bude at to neprošvyhnu jak tu MF Dnes to by mě fakt dost naštvalo
      • gallacher

Re: Re: ...

celej mesic to bude na stancich ..dokud nevyjde dalsi cislo....ale ja si myslim ze se potom zaprasi..je tam napsany ze uz je to rok co heath umrel ale fanousci porad zsutavaji verni a porad jich pribiva...:)
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: ...

uz se tesim z si to prectu
  • simpsons13

Kniha

Tož já ju mám obědnanou a ještě nepřišla asi sem ju obědnala přez nejakej nekvalitní et ale snad to ještě příde já se z toho zblázním
  • dada.

Kniha

Ještě k té knize.Kupovala jsem ji v pátek 20.2. V pondělí jsem do toho obchodu táhla dceru,aby knihu také viděla hezky vystavenou na pultu,ale už tam nebyla.Předpokládám,že pro tuto chvíli byla vyprodána.Tak jsem ji táhla do jiného obchodu,kde jsem věděla,že je vystavena přímo za výlohou.Byla tam a my tam stály a jen se z našich úst ozývalo obdivné "Jéééé....".Během chvilky se vedle nás zastavily dvě slečny a už koukaly na knížku a najednou bylo slyšet obdivné "Jéééé...".Za chvíli jedna z nich dodala,že si půjde knihu koupit.Bylo hrozně fajn tam tak stát a vidět ten zájem ostatních lidí.
    Stejnou radost jsem prožívala,když jsem otevřela časopis Televize a tam byla na knihu reklama.
  • klarusha-h.l.

He is the one

Heath Ledger...narozen v Austrálii, Perthu 4.4.1979...zemřel 22.1.2008 ve věku pouhých 28 let...na kontě několik cen za nejlepšího herce a především nedávno získaný Oscar za jeho životní roli Jokera ve filmu Temný rytíř...báječný člověk, plný života...největší herecký talent nejen své generace...skvělý přítel, otec a v neposlední řadě také nadpozemsky dobrý herec. Bohužel toto malé shrnutí jeho života už se nikdy významně nerozroste. Už tu není, odešel, nechal nám tady jen své filmy, svoji překrásnou dceru Matty a co nám ještě zbylo? Nám, jeho fanouškům? Jsou to vzpomínky, jsou to obrazy,které se nám vybaví, když zavřeme oči, je to jeho úsměch, hlas a smích, který už nikdy neuslyšíme live. Jsou věty, fráze, nikoli klišé, které jsme slyšeli z jeho úst. Miloval život, miloval herectví, miloval Michelle a svoji dceru Matty, doufám, že miloval i nás. Jeho snem bylo stát se výborným, uznávaným a všem dobře známým hercem. To se mu určitě povedlo.
    Navždy bude pryč, navždy zůstane proč, ale my nikdy nezapomeneme! On tu žije dál, je tu s námi, dokud je v našich srdcích, a to zůstane navždy.
    I miss you so much Heath. I think about you every day. You're in my heart forever.
    • xchocolatex

Re: He is the one

krásně napsaný!!! *9* ach joo proč nejde vrátit čas?! *9*
    • petrahladilova

krásný článek a taky mě ukápla slza
      *9* strašně my Heatheček chybí.Milovala jsem jeho nádherný hlas a když se dívám na film s ním dám si to do angliny,abych ho slyšela mluvit *15*
      • xchocolatex

Re: Re: He is the one

joo přesně já si taky dávám všechny jeho filmy do ajiny! Měl krásnej hlas!!! *4*
        • viapodia

Re: Re: Re: He is the one

jo no jeho úžasný hlásek...
    • heatcliff

heathy

ano bylo to zlatíčko! *15* *15* *15*moc ho mám rád!
      • a.n.c.a.

Re: heathy

všichni ho tady mame radi
        • petrahladilova

Re: Re: heathy

jo to jo mooooc ho máme ráááádi *14* *3* *15*
        • gallacher

Re: Re: heathy

jo to jooo..a mocinky mooooc...milujeme hoo
    • gallacher

to je krásný,až sem se u toho rozbrečela.... *9* ...Moc nám chybíš Heathy :'( :'( :'( :'( :'( :'(
  • gallacher

..

proc se mi tak strasne styskaaaaaaaaaaaaaaaaaa *9* *9* *9*
  • gallacher

...

sem si tak prohlizela stary casaky,nasla jsem par miniclanecku o heathym ale zadna slava. *9*
  • dada.

Premiera

Ten článek v Premiéře je moc pěkný,co říkáte?Hlavně pochvalné řeči Terryho Gilliama na Heathovu adresu. *3*
    • simpsons13

Re: Premiera

A na tytulní strane je Harry Potter?? Je to nový číslo?
      • gallacher

Re: Re: Premiera

ne to je stary cislo..vyslo uplne novy
    • gallacher

Re: Premiera

ja to jeste nemam *9* si proto ppojedu za hodinu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit