-
:)
Heath byl dobrej herec a i moc peknej... nejsem jeho moc velika fanynka ale rada se kouknu na jeho filmy a je pravda ze tady chybi.... skoda ze si vzal zivot *7* -
-
Re: :)
NEVZAL SI ZIVOOOOOOOT!!!:...byla to nestastna nahodaaaaa...on by to neudelal hlavne kvuli Matty...kdyby jsi byla velka faninka tak to vis...NE ja se nerozciluju..jenom vysvetlujuuu *15* -
-
Re: Re: :)
a kdo mu ten zivot teda vzal???....ja jsem jeho velka faninka a mam ho moc rada ale jedno co vim urcite je to, ze si za to muze sam sice to nechtel uz kvuli Matilde ale stalo se tak byla to nehoda .... a taky vim, ze si ten svuj zivot maximalne uzil... ale i sam skoncil *9* ...kazdej ma nazor jinej a tenhle je muj -
-
Re: Re: Re: :)
nikdo mu ho nevzal.....buh mu ho vzal..zmetek jeden........byla to nestastna nahoda...zkombinoval prasky ktery nemel a zastavilo se mu sŕdce,..ale on nevedel ze to nesmi kombinovat -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Achjo lidi musíte tady furt nadávat na Boha? Víte,někdo si to může vzít osobně a myslím si že rozumný člověk toto nenapíše i když není věřící.Nechci se tě dotknout,ale trošku s rozvahou. -
Re: Re: Re: Re: :)
nevedel ale byl u trech doktoru *9*
-
-
-
-
On si život NEVZAL byla to nešťastná nehoda.Určitě nechtěl umřít *13* -
-
Co vy můžete vědět.
-
-
On si nevzal život *16* zato nemuže on (teda muže ale nevzal si ho schválne dobře nebudu nadávat fuuuuuuuu fyíííííííííí tak se ovládám dobrý nebudu sprostá už sem v klidu -
-
kdo by se chtel hadat.... *9*
-
-
-
pro Heathe
byl jsi mladý,byl jsi jrásný,každý tě měl jistě rád.Přito života jsi jen malou chvíli užívat směl,to tvůj anděl strážný nad tebou málo bděl.
Odešel jsi nechal si nás tu,svou lásku ,práci i dceru Matildu.
Však teďka je ti jistě dobře i když žes umřel nám přináší pláč a hoře.
Máme jen filmy a vzpomínky co nám po tobě zůstaly i při Oskarech všichni ti tleskaly.
No,i my tleskáme,co ještě říct-chybíš nám Heathy víc a víc... *9* -
-
Re: pro Heathe
pekné-vážne,pači sa mi to *4* *4* -
Moc hezký.. *3* Je vidět, že to šlo od srdce.. *14* -
život měl krátký ale pořádně si ho užil!!!jinak moc hezky -
moc hezký *3* -
j taky pěknyyyy .....holky vy máte teda talent ......je to jako lichotka jo *1* miluju váááás ale hlavně heathaaa *14* -
-
Re: Re: pro Heathe
jestli vám to teda nevadíííí *1*
-
-
-
co to bylo?
Když už jste u těch divnejch věcí...dnes jsem se dívala na Zkrocenou horu ani nevím po kolikáté..a měla jsem opřený obal o parapet a když jsem se dívala 1 hod a 7 min najednou se kazeta pohla a pak už ne.Přitom mě zaplavil tak divný pocit.....nechci říkat že to byl Heath ale....jo a taky sem pak brečela jako vy i když jsem nechtěla -
-
Re: co to bylo?
podobné veci sa stávajú aj mne.... *4* ..,-skoro každý deň *4* -
j přesně se mi taky nechtělo brečet ale prostě rozbrečela jsem se a upa jsem byla v škoku -
-
Re: Re: co to bylo?
já to říkám on o nás vííí,a je to dobře aspoň vidí že ho máme rádi *14* *14* ,ale úplně moc rádi
-
-
ne ta kazeta ale ten obal se pohl
-
-
crazy příběh
ahoj holky hele změnila jsem si přezdívku ptž tady už byl taky jeden curtís a není to špatnej nápad s tím blogem ale mohla by jsi aspon udělat základy natom lovely-heathledger.blog.czmno neim je to na tobě.....holky mě se poslední dobou stávají divné věci když jsem šla včera spat tak jsem měla pocit jakože tam heath je a tak jsem prostě řekla(vím že je to šíleny ale neim mno)tak jsem prostě řekla :heathe jestli tady jseš tak mi dej vědět a najednou se mi rozsvítil mobil přitom byl vyplej.Tyjo já jsem uplně začala brečet já neim co mám dělat jestli to byla náhoda nebo co já vubec neim....a potom jsem šla do školy a klíče s peněženkou jsem si dávala do bundy a najednou tam nebyly a byli v kabeli tak já vážně neim a já jsem je tam nedávala....co když tady heath je ? nebo jsem faakt uplně blbá ? fakt neim a pořád na to myslím -
-
Re: crazy příběh
Tyjo drsný taky mívám takový pocity ale to musím zkusit jestli se něco stane nad postelí mám plakát heatha a každej večer ho pusinkuju a uplně cítím že heath o tom ví a že to cítí. mám z toho takovej pocit ta že nejsi blázen a nebo jinaak sme blázni obě *7* tod otázka lae ten pocit tam je že stebou je a nebo že semnou usína že se mi opírá o rameno a tak *14* -
-
Re: Re: crazy příběh
přesně mám taky takovej pociit že vedle mě usína tyyjo já ho upa moc milujuuu heathe mooc moc mi chybíš *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: crazy příběh
taky mam takej pocit..jednou..je to už dýl se mi zdál sem a byl v něm i Heath a sme se nák objímali..no a já se potom ráno probudila a měla jsem takovej ten pocit..prostě že sem se s nim fakt objímala..a vždycky když se koukam na jeho fotky tak mam pocit že se na mě usmívá...on je tu vážně s náma..se všema....Heathe mooooc nám chybíš! *9* *14*
-
-
-
-
skoda ze uz tu neni
skoda ze uz tu heath neni rada bych s nim vydela nejakej novej film *9* byl skvelej herec -
soundtrack Dark knight
nevýte kde si mužu stahnout soundtrack k filmu dark knigh ? *7* -
-
Re: soundtrack Dark knight
ja sem si ho stahla na google ale nevim uz kde ale jsou tam jenom 30 vterinovy pisnicky jinde sem to nenasla *4*
-
-
KCA 2009
na týhle adrese : http://www.nick.com/kids-choice-awa rds/kca.jhtml
..clickněte na vote now.. pod tim je click here.. a ten nej film je až někde dole..
hlasujte pro dark king..je to poslední heathův film,tagže by si zasloužil vyhrát!..
aspon ještě 1 ocenění..! -
Video
Měě to video nejde spustit nepřeklikla ses v odkazu? -
..pro elis
klid..todle je mirovy forum...kde se lidi nehadaji a vzpominame s klidme na heathyhoo... -
-
Re: ..pro elis
přesně,to je mírové fórum,tady se nesmíme hádat! Heath by to viděl nerad! *9* *9* *9* Přece o co,tu jde,no né?!...tady se všichni těšíme z jediného-z Heatha,kvůli toho tady jsme'... -
-
Re: Re: ..pro elis
to souhlasim...nehadat se..
-
-
-
no comment
http://www.youtube.com/watch?v=TUvj EecjnvQ&feature=related
*9*