-
co??
co se to tu dějě??? -
-
Re: co??
já doufám že už nic *4* -
-
Re: Re: co??
taky se omlouvam
-
-
-
už dost...
omg..tak tohle je už vážně moc.. *1* tohle už se nedá poslouchat..vážně *1* nechápu jak někdo může říct(dost jasně naznačit!),že když Heatha někdo začal mít rád až po jeho smrti tak neni takovej velkej fanoušek jako někdo kdo ho měl rád i předtim..ste ubohý vážně.. *1* vždyt je to přece jedno!neznamená,že když ho někteří z nás začali mít rádi později tak že ho máme rádi mín než vy..to přece neni pravda!je jedno jestli nám je 14,15 nebo víc..tady jde přece o to co máme společný a to je Heath nebo snad ne?máme ho rádi a obdivujeme ho..a jsme rádi,že nám někdo rozumí..myslim,že je vážně zbytečný se tady takhle hádat,nelíbí se mi,že tu někdo odsuzuje nás ,,mladší" fanynky jen proto,že ho třeba známe kratší dobu než vy.vždyť je to úplně jedno,měli by sme tu na něj vzpomínat a nehádat se kvůli kravinám jako je věk nebo něco podobnýho..kašlete na to!já osobně třeba Heatha taky dřív moc neznala,ale to ze mě přece nedělá něco víc nebo míň..sem jeho fanynka jako vy všichni ostatní a ráda sem zajdu si na něj zavzpomínat nebo si o něm popovídat.hlavně už se nehádejte stejně je to k ničemu!mě se taky třeba nelíbí někoho názory,ale řeknu si no bože..tady je někdo zase strašně chytrej a vykašlu se na to!..pojďte radši zase vzpomínat na Heatha a bavit se tu o něm a vykašlete se na to hádání..fakt..vždyť jsme tu hlavně kvůli němu..nebo snad ne *7* -
-
Re: už dost...
taky si říkám *3*
-
-
...
Ja jdu...snad uz to tady bude zitra zase normalni ...NORMALNI DISKUZE.. *5* -
-
Re: ...
Tak krásný sny. A nezapomeň zlíbat plakáty v pokojíčku *3* -
-
Re: Re: ...
jasněěěěěě.....mam ho nad sebou...a dam mu pusu i za tebe jestli chces *15*
-
-
-
...
KONECNEEEEEEEE promluvil nekdo normalni...a ma pravdu...tak dost uz! -
...
Jak si to tak ctu tak vidim ze ti to pekne nandala gabinko022 *1* pekne te setrela a mela pravdu ve vsim co rikala a hlvane v tom ze kdyz ti je dvacet tak ze nejsi neco vic nez mi...me bude pristi rok 18 noa.....je mi jedno kolik komu je hlavne ze s nim muzu dobre pokecat o cloveku kterym mi je vsim... *5* ja se nebudu rozcilovat nikdo z vas tri mi za to nestoji...HELE VITE CO.ted mluvim k tem normalnim co tady nekecaj kraviny a nechcou vyvolat hadku.Nejlepsi bude ignorace a budeme se bavit jako driv..co rikate? *1* *15* -
-
Co to tu má znamenat?
Tak já už toho mám opravdu dost!!!! Věřím že každý má nějaký názor a své přesvědčení, ale do prdele už jsme snad řekli že to tu rozebírat nebudeme, já toho mám fakt tady dost! Pokud se tu che stále někdo hádat ,a má nutnou potřebu zvyšovat si svou pravdu, tak já tedy rozhodně ne-v tomto případě. Snad všichni tady máme Heatha rádi,ne?! Tak co kruci se tu stále hádáte, o co vám jde, čím tímhle dosáhneme? Vůbec ničeho, jen se to tady promění v nějaký souboj pravých a nepravých fandů-nebo já už fakt nevím. Vzdyt každý tady může přispívat jak chce-takže Gabinko 22- pokud ti to tady příjde málo aktuální a nedávají ti tady věci hlavu ani patu-tak tady něco zajímavého přidávej! Gallacher-nerozčiluj se,a mysli si své, prostě všichni už toho tady nechme! Ježíš-Heath kdyby tohle viděl-nepříjde vám už to trochu trapné-mně osobně ano!takže dost! -
-
Re: Co to tu má znamenat?
oceňuju, že ses nepřidal k jednomu stádu a když už teda poučuješ, tak aspon obě dvě strany...já jsem se k tomu aspon chtěla vyjádřit, když už večer přijdu na net a zjistim, co se tady za tech par hodin, co jsem tu nebyla, udalo..takze s dovolenim jsem se taky vyjadrila..ale už taky končim, svůj názor jsem řekla.
-
-
Tak to se gábinky musím zastat. Kdo to komu nandal ty skoro osmnáctko? Vždy´ty její výroky nemají hlavu ani patu. Myslím, že rozdíl mezi 20tiletou mladou ženou a 14 tiletým dítětem, hlavně v myšlení a pohledu na svět dost podstatný. Ale neboj se, taky se dočkáš až SKORO za tři roky oslavíš první kulatiny, tak ti ten mozeček začne trochu víc pracovat. No, ale v tvém případě, nevím zda není 20 let málo.No, uvidíš sama. *3* -
-
No, lino, já nechci být hnusná, ale to si vážně myslíš, že když je ti 20, tak se z toho tady všichni potentočkujem? A navíc, nemyslím si, že by dvacetiletí lidé byli nějak zvlášť rozumní... *15* -
*1* *1* prej zena *15* .....tady je VZPOMINKA NA HEATHA a ne hadaci krouzek...tak toho prosim nech me..... *8* -
-
Re: Re: Re: ...
No, na muže v profilu fakt nevypadá *7* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
taky ti bylo krásných 14 *3* to už si asi zapoměla že? *7* *1* no nic já tady kroutit hubu nebudu *4* už se to aspon trochu uklidnilo? *5*
-
-
-
-
nandala mi to mrtě, no *1* já se nevytahuju, že mi je 20, ani jednou to tu ode mě nepadlo, vytáhly jste to vy...já se jen směju tomu, že se mě snaží urazit 14tiletá holka, to je rozdíl..o svym věku nemluvim..
jo...o to se tady snažim celou dobu-bavit se jako dřív..ještě než se zde objevila ta hromada tupoučkých holek, za kterými se chodí H.L. vyvzpovídat :D -
-
jakej rozdíl? co to kydáš? ubohých 5 let (bude mi 15) ti příjde jako mega rozdíl? *1* *1* no cooment *14* -
mno ale rozhodne ty jeji prispevky byli dospelejsi nez to co jsi psala ty.....noa?jezisi co ti je do toho kdo kdy ho zacal mit rad... *5* parve NIC ti do toho neni a muze sem napsat i clovek kterej ho zacal mit rad pred hodinou to je jedno.....mno a ty ses "velka faninka"....hovno ses akorat ......Heath se z nas musi otacet v hrobe chudacek .
-
-
-
ehm
takovej mensi detail...ja uz nejsem na zakladce a nevim kdo tady je v puberte..a navic co je na tom ze ho nekdo zacal mit rad az po smrti...ja ho mam rada od te doby co jsem ho videla poprve v pribehu rytire jak to davali v premiere v televizi a co? nevytahuju se tady s tim..a navic uz jsme to ukoncili...a kdyz nekdo bude psat nejaky narazky tak na to proste nebudeme odpovidat tecka....a to ze chcete tady postvat lidi proti sobe je vase vec..a ja se nehodlam rostilovat....bozeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee.... *10* *8* *16* *5* -
-
Re: ehm
No ale dlouho z ní fakt nejsi. Navíc, tvoje příspěvky, ti snižují věk tak o pět let. Ale v pohodě. Kdo tě nutil, na naše příspěvky reagovat? Nerozčiluj se, rupne ti cévka v mozku a budeš tahat nohu. -
-
Re: Re: ehm
mno tak v tom pripade ses ty ve skolce :D *15* ....si myslis ze me naseres? ... *1* ..ja mam takovi kravy ve tride a uz jsem vytrenovana takze je mi to jedno co si tady kecas ja ctu jenom BLA BLA BLA BLA BLA BLABLA BLABLALBLA BLA BLAAA *15* -
-
Re: Re: Re: ehm
Prosím, podívej se mi do profilu kolik mi je let školku, základku, i maturitu už mám za sebou. Možná že se s těma krávama ve třídě trénujete navzájem có? Čti si třeba ................................... ................................. Mě to žíly fakt netrhá, a na to abych tady plácala svoji energii k tomu abych tě nasrala, fakt nemám náladu. Prostě jen reaguju na příspěvky od toho je to diskuze . -
-
Re: Re: Re: Re: ehm
jako co?? že ti je 24 si myslíš že tě nechám bejt! ty ses tady začala hádat *1* nikdo jinej TY! něco mi povídej o věku když tohle by pochopilo i tříletý dítě *1* fakt tohle mi de na rozum *15* *15* mě bejt 24 tak nedřepim u kompu a nehádám se se "čtrnáctiletejma" i já mám na tohle odpověď a mohli bychom se tady hádat ještě klidně tejden ale na to ti seru, seru na tebe ok? *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm
Ty seš trubka. Já jsem tuhle
hádku vůbec nezačala. Akorát jsem se zastala těch rozumějších v této diskuzi, a ty bych spočítala na prstech jedné ruky. Máš v tom docela bordel có?Zastala jsem se Gábinky a l.eníka. O nějaké tvé názory a hádky se základkou jsem fakt nestála. A že ně mě sereš? Tak to jsi mě teda fakt vytrestala *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: ehm
mno,ja zase reaguju na tvoje prispevky *15* ..takze klid...a je mi jendo kolik ti je...i kdyby ti bylo 50 ,je mi to JEDNO -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm
A proč reaguješ? Já už ti odpovídám jen ze slušnosti. No jedno ti to může být o tom žádná
-
-
-
-
-
-
.....
Nechápu co tady pár lidí má proti tomu , že se tu chce někdo vykecat?! Jestli to někoho nebaví nebo nezajímá tak to nečtěte! Jooo..já vim vy už to ani nečtete. Teď píšete Jak je to ubohý vyvolávat tu hádku! Joo ale tak si uvědomte kdo tady tu hádku začal?? Chápala bych když napíšete svůj názor k něčemu, ale připomínka jako " teď sleduj jak se do nás pustí" mi přijde jako menší provokace! Asi jste vlastně chtěly, aby jsme se do vás pustili co?!
A co je komu do toho, že někdo začal bejt fanoušek Heatha až po jeho smrti?! To by mělo bejt snad dobře když jeho fanoušků přibývá!!! HEATH FOREVER! *4* *15* -
-
Re: .....
tak to vidím i já ale někteří intelektuálové si to ovšem nedokážou přebrat *3*
-
-
ehmmm
No, s dovolením bych se dámy taky vyjádřila, i když jste tu "hádku" už ukončily. Já se nestačim divit..docela pěkně jsem si početla teďka.. *1* co to má znamenat?? To kvůli jedný, možná dvěma nevinným narážkám na to, že to tady s tou diskusí jde z kopce, jsme hned krávy? Nenechám se urážet od 14tiletých či 16tiletých malých puberťaček, který ze sebe dělaj nevim jaký borky..Řeknu vám to takhle..jednoduše je tu pár lidí, který sem chodili už od začátku a skvěle si tu povídali, když se najednou rok po smrti Heatha vyrojila banda holek ze základky, který se někde náhodou dočetly, že jakýsi Heath umřel a dva dny na to si uvědomily, že je to vlastně ten z toho a toho filmu a že ho vlastně strašně milujou..a není to snad tak? vždyť vy to tu samy píšete! "já jsem si ho všimla až po smrti, ale stejně je můj nejoblíbenější herec"..a podobný kecy. A ještě si dovolujete říct, že my nejsme pravý fanynky či co?? Doprčic koukněte se asi tak o sto stránek dozadu a zjistíte, že sem chodili uplně jiný lidi a že vy ste o týhle stránce a což je ještě horší, ani o Heathoj neměly ani tušení..Já Heatha obdivuju už 7 let a rozhodně se nestal mým nejoblíbenějším hercem až po smrti. Uvědomte si, jak ste ubohý, vyvoláte tady neuvěřitelnou hádku, posíláte nás dopr*** a nadáváte do krav za pár nevinnejch řádků? Zkrátka už tady pár lidí nebaví, že denně přibydou desítky příspěvků o ničem, prostě jen, že se asi nudíte a chcete se vykecat. Proč nejdřív nepřemýšlíte o tom, co píšete? To je jeden příspěvek jako druhej, nicneříkající blbiny. Teď mi řeknete nejspíš, ať to teda nečtu..však už taky ňákou dobu nečtu. Chybí mi tady lidi, který nám něco předávali, jejichž příspěvky měly hlavu a patu a napsali jen tehdy, když měli co říct. Dopisovat si můžete na icq. Toť můj názor, a i když se na mě teď strhnou nadávky největšího kalibru, věřim, že nejsem jediná. To vim zcela jistě už proto, že ty super holky z dřívějška už se uplně přestaly vyjadřovat (viď Lenko a Anatt..)
Heath ví, že ten, kdo ho opravdu ctí, tak si svoje nejtajnější pocity nechává pro sebe a neventiluje je každýmu na potkání. Mějte se tu. -
-
Re: ehmmm
Tak tohle je podlemě názor, rozumný mladý ženy, uvažující reálně. Líp bych to nenapsala Gabčo. Jsi třída *3* -
-
Re: Re: ehmmm
díky Žanet *3* -
-
Re: Re: Re: ehmmm
Není zač *3*
-
-
-
Re: ehmmm
no jo aby ses neprojevila že? JÁ osobně sem neřekla že heatha jsem si oblíbila až po smrti ale už v roce 2001 když jsem viděla příběh rytíře *3* takže mi tady nevykládej tvojí dlouhou známost *1* *1* *1* fakt se s tebou nebudu hádat a nedělej ze sebe největší fanynku...můžu tě ujistit že nejseš *3* teď se to potvrdilo ;-) -
-
Tak teď jsi sama přiznala, že tě Heath začal zajímat až po smrti. Prostě se najednou strhnul mediální humbuk, že se předávkoval,ty sis naklikala na netu kdo to vlastně byl a najednou ses šíleně zamilovala. A co s tím má společného to, že jsi v roce 2001 viděla příběh rytíře? v té době tě ještě nezaujal že? Jen sis možná řekla, že ten pohlednej blonďák není k zahození. A po oznámení jeho smrti, ses zamyslela, kdo že to vlastně byl, a že jsi ho v roce 2001 viděla v P.R. a mohla by ses stát jeho fanynkou. Protože ty, a celá tahle banda uvzdychaných holek se tu vyrojila teprve nedávno. -
-
ty o mě víš velký hovno tak to tady nerozebírej a svoje teorie si nech! jako sorry ale to VY ste se tady začali hádat ne já!!!!! uvědom si taky tohle *3* tyhle lidi tady budu bránit ptž maj se mnou něco společnýho a vy ste mi u prdele nazdar! *14* -
víš o mě velký hovno tak to tady laskavě nerozebírej *1* fakt ste takový kravky? jako sorry ale vy ste se tady žačali hádat ne já!!! ty lidi tady budu bránit protože s nima mám něco společnýho a vy ste mi fakt u prdele *3* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: ehmmm
No a já zase budu bránit lidi, se kterýma mám něco společnýho já. A to je racionální uvažování. A ty a celá ta tvoje skvadra jste mi dost volný. Klidně to tady rozhádám ale budu je bránit -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehmmm
jo to už se ti povedlo ale mě to neva *3* ráda se hádám *3*
-
-
-
-
můžeš mi říct, jak se to projevilo, ty chytrá 14tiletá dívenko? -
-
laskavě si mě neber do huby a nedělej ze sebe nějakou "moudrou" to že ti je 20 neznamená že seš něco víc než já *3* -
-
Ale podle příspěvků tvých a gábinky, je myslím vidět, kdo je rozumější.... A ty to nejsi -
já si tě do huby neberu, za to mi nestojíš, ani jednou jsem nikoho neoslovila konkrétně...vy si berete do huby nás..mě, Linu a lenika...tak se uklidněte -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehmmm
já vůbec nemám potřebu se tady s tebou hádat, seš pro mě nic..ani tě neznám a nejsem tady kvůli tobě ale kvůli Heathovi! ani nechápu proč ti pořád odepisuju, protože mi za to nestojíš a kdyby si byla co k čemu fanynka nebudeš se tady chlubit jak dlouho ho znáš (7 let *7* *1* ) to může bejt jenom tvoje věc a nikoho jinýho to nezajímá *3* *15* takovýhle lidi nesnášim *13* ty se tady vytahuješ jaká seš QUEEN ale od toho tohle forum není..jestli jak říkáš ste dřív řešili lepší věci než teď mi tady tak to asi nebylo moc valný jak na to koukám *16* já sem tady od toho abych vzpomínala s lidma, pro který Heath někdo byl a ne abych se tady s tebou vykecávala o tom jaká sem "chytrá 14ti letá" jako sorry ale to fakt ne *13* seš pro mě nic a dál to řešit nebudu *5* *1* "rádA" sem tě poznala a čágos *10* *16* *8* *8* *5* FUCK OFF *1*
-
-
-
nebo víš co, radši ne...mě to totiž nezajímá..já si řekla, co jsem potřebovala a tim to pro mě hasne.
-
-
-
-
mějte se
Pro dnešek musím končit povinnosti volají Tak ahoj zas někdy,hned zítra jsem určo tady znám se.. *1* -
..
taky si rikam,ale sem jak posedla :D proste chci vsechno kde je jeho obrazek nebo o nem slovo :D...to zase bude penez :D -
-
Re: ..
já chci taky vše o něm každý den se dívám do novin a časopisů a hledám a hledám...i pro vás samozřejmě aby mě i vám nic neuteklo a i já děkuji že tu ste a bavíme se o Heatheovi *3*
-