-
..
Já se ted divam s brachou na Temnyho rytire,uz to vidim po ctvrte a furt mam pocit ze ten film je asi vazne prokletej...tak si vemte ze tam heathy rika Pretocme hodiny o rok zpatky...a uz je to vic jak rok co umrel a pak jak ho tam prinesli v tom cernym pytlu jako "mrtvyho "jokera...a....mno proste...a jeste hodne dalsich veci jako by to Jack Nicholson predpovidal ze ho ta role znici..... *9* *9* Sice to byla jeho zivotni role ma za ni Baftu,Oscara a zlatej globus a milion dalsich cen....ale zaplatil za to moc velkou cenu..svym zivotem...:'( Proc heathy proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc?? *9* -
-
Re: ..
Na otazku Proc?..uz nam asi neodpovi.. *9* ae taky bych to chtela vedet....A je fakt jak jako Joker Pretocme hodiny o rok zpatky...to be se hodilo...mozna i o hodne zpatky aby byl este mezi nama,a užíval si života a Matty..Heath tu ae pro nás určitě i přesto bude.. -
-
Re: Re: ..
jo sak ja vim,ja jenom ze jak sem to zase slysela a videla tak me to zase porazilo..
-
-
-
Pocity
jjj,taky mám takový pocity *9* *4* -
-
Re: Pocity
jo to ja taky a z me to ekdy desi :'( -
-
Imaginarum dr. Parnesse
Až bude u nás ve mněstě v kině film Imaginarum dr.Parnesse..Tak tgam určitě pudu...Ae bude to takej divnej pocit*9*...Až to tam bude tak si sebou budu muset vzít hodně kapesníčků...páč mi asi ukápne slzička..když ho uvidim v jeho poslednim filmu kterej uvedou po jeho smrti a kterej nedotočil *9* *9* -
-
Re: Imaginarum dr. Parnesse
jo já už taky plánuju že si sebou vezmu lékárnu. jakože kapesníky, kapky do očí, nákej ten prášek na zmírnění srdeční bolesti apod... chápete ne?? *1* *9*
-
-
-
-
Sen =**
Achojky všichni,dneska ráno se mi zdál sen o Heathovi *14* *14* *14* Byl takovej divnej,ale Heathovi to nejwíc slušelo *15* *3* *14* *14* Jako v 10 důvodů .....
A taky tam zpíval *3* *14*
Ale v tom přijde mamka mě zbudit do školy *10* *15* Jako fakt nádhernej sen *1* dneska sem si koupila časopise Premiere nebo jak se to píše a jsou tam 4 stránky o Heathovi.... *14* *14*
Já ho nejwíc žeru!!!Miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Sen =**
tak to máš krásný!já na něj vždy myslím,a spíš než sny, cítím jakoby jeho přítomnost-takový pocit, že když na něj budu mylset,bude se mnou,máte to taky? *9* *4* -
-
Re: Re: Sen =**
stáva sa mi to častejšie *4* -
Re: Re: Sen =**
jo přesně to cejtim! a někdy mi úplne mrazí po zádech jako dneska když sem se dívala na temnýho rytíře *7* v záběru byl jen batman a v obrazovce sem viděla stín jokera fakt že jo :-O *14* -
-
Re: Re: Re: Sen =**
jj me taky mrazi po zadech
-
-
-
Re: Sen =**
*4*
-
-
..
to je drsny heathy uz ma 1903 fanouskou a kazdej den to stoupa.... -
-
To je ae upe skvělí když to stoupá...A kor rychle jak de videt..Heath prostě nejvíc *14* -
všem, kteří chtějí diskutovat non-stop o Heathovi-vytvořil jsem nové fórum heatha ledgera- kde je jsou ankety a diskuze-takže neváhejte a zajděte!- http://forumheathledger.717.cz/ *4*
-
-
Štěstíí...
Dneska jsem dostala šok....My si smamou natacime ruzný filmy a na kazetujsme si natocily ty 4 pírka..Jak davali pac jsem to chtela mno...a pak za to natacela filmy dalsi jiny...Mno a vcera jsem psala Mamině at mi natočí ordinaci:D pac jsem nestihala.no a dneska jsem si ji chtela pustit.mamča mě zarazila pac to přetacela a najela do nejakyho filmu...a Ona na me...Ty vado...Ja to natocila pres film sem ribehla a tam polovina 4.pirek.a ja na ni to si delas srandu tys to natocila pres pirka??...nakonec se mi ulevilo pac 4 pirka sou cely...Mama to natacela za to na jinej film..Tak ze jsem mela stesti... -
-
Re: Štěstíí...
mno kdyby se to vazne stalo ze by to natocila pred pirka..a kdyby se to stalo me tak vrazdim..ale ja to mam na divku,,takze me je to jedno :D..ale nemit to tak ju zabiju -
-
Re: Re: Štěstíí...
Tak ja bych ju zabila to je jasny:D...a pro dvd bych si letela okamzite...
-
-
-
..
Matty ma zitra svatek :D... *15* -
-
myslíš že to mají tak v americkým kalendáři,myslím že ne,ale oslavit to můžem taky... *15* -
-
Re: Re: ..
mno ja vim....ale oni neslavi svatky bo jo? -
-
Re: Re: Re: ..
já nevím nikdy sem tam nebyla..asi ne,ale mny to oslavíme *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
tak budem na Matildy profil ne???
-
-
-
-
-
600
wow! už tu má 600 fotek! :O mazec *14* dáme litra?? xD *7* *14* -
-
Re: 600
mě by zajímalo kde ty fotky berou musel nafotit hromadu foteček -pro nás.. -
-
Re: Re: 600
nj ale polovina fotek se tu opakuje...
-
-
-
neznala sem ho
neznala sem ho a presto tusim jakej byl... Hezkej,talentovanej,urco chytrej,milej atd.. HEATH jenooom ON.. *14* -
forHeath
byli jste na profilu na lidech na forHeath?myslím že ten kdo to založil měl docela dobrej nápad.Já budu mít ted podruhé těžké narozeniny.Mám je totiž 6.4 a to je jak všichni víme 2 dny po Heathovích a nechce se mi slavit když Heath už nemůže ach jo alespon že dostanu tu knihu alespon malinká útěcha *9* *9* -
foto měsíce
pomozte pls vybrat fotku měsíce tady: http://heathledger-fans.blog.cz/090 3/fotka-mesice-brezen děkujuuu *3*