-
bravo
ahojky mam nove bravo ae je tam jen zminka o te jeho knizce takze nic extra:) jasne ze to matilda uz davno vi od michelle...rozhodne:) I ona to tak vyciti...diva se na jeho fotky...rodinne videa a tak:) -
Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Ahoj všem, pokud někdo máte doma příjem televizního vysílání od O2, tak je tam od včera nově ve videotéce film - Beze mě: Šest tváří Boba Dylana.
Už se těším až si ho věčer pustím. Přeji všem příjemnou podívanou.
Pa, Anatt -
...
Heath má nejhezčí úsměv na světě a věřím, že i tam ze zhora se na nás všechny tak krásně směje...Heathe,nezapomeneme -
-
Re: ...
Pravda pravducí-nikdy Heathečku na tebe nezapomeneme bo tě strašně moc milujeme a pro nás seš prostě Náš Heath Ledger.S láskou napořád... *14* *14* *3* -
-
Re: Re: ...
jojo *4*
-
-
-
heather ledger
zajimalo by mě jestli se Matilda dozvi ze heather ledger je jeji tata od mámy nebo si to přečte na netu *4* *9* -
-
Re: heather ledger
Určitě seto doví od Mitchell,musí se to od ní dozvědět bo i ona Heathe miloval a musí Matildě říkat kdo byl a je její táta...Heath i Matilda si to zasluhují..musí vědět že měla skvělího tátu který na ni dohlíží bohužel z nebíčka... *4* -
Re: heather ledger
jasne ze od mamy......to si myslim ze ji to rekla uz nekdy ted....vzdyt se snad musi ptat kdo je jeji tata kdyz nikomu tak nerika a tak ne??? *3*
-
-
kdyby Heath žil....
Jak by to vypadalo,kdyby Heath žil,co myslíte?Psalo by se o ně,m víc než se o něm psalo nebo ne...slyšely by sme o něm víc než kdy jindy a nátáčel by víc filmů nebo by se věnoval Matildě co myslíte vy???Já děkuji za váš názor a moc si cením vašich odpovědí...mám vás ráda stejně jako Heathečka andílkovanýho... *4* milovanýho *14* -
-
Re: kdyby Heath žil....
tak o tom taky přemýšlím a myslím že by se o něm psalo o trošičku méně, protože ta smrt se objevuje v časákách už přes rok a kdyby žil proč by měli důvod o něm totlik psát? určitě by se objevil protože by točil parnasse a na officiálních stránkách by možná přibejvlali fotky, články atd... takže nevím *9* -
-
Re: Re: kdyby Heath žil....
objevil, ale je jasny ze ne tak casto, tocil by filmy a o nem a o nechby se psalo pak taky nejaky drby a s kym chodi, a co Matilda.....
-
-
-
Heath v časopisech
Jestlipak víte,že v Intouch a ve Story je Heath.V in touch je tam hlavně Michell a Matilda,ale o Heathovy tam je taky a ve Story je tam článeček i s fotem...a oba mám *3* *15* -
-
Re: Heath v časopisech
V Intouch z ktereho cisla? Kdy vyslo? Moc díky -
-
Re: Re: Heath v časopisech
teďka v novým čísle...
-
-
Re: Heath v časopisech
jee diky o intouch sem vedela ale o story ne -
-
a kolik tam toho je o heatheckovi? *3* *14* -
já to taky našla až dnes...
-
-
-
Škoda!
Je to blbé že se Heath zavraždil *9* -
-
Re: Škoda!
Nestačilo by: Škoda, že Heath odešel? Děkuji... -
ale on se nezavrazdiiiiiiiiiiiiiiiiilll...sak raaaaa...kolikrat to jeste boze uslysiiim *8* *16* -
-
Re: Re: Škoda!
musim uznat ze to on spachal sebevrazdu......sice to byla nestasna nahoda a nechtel to, ale osud je osud a on si to tak zaridil.....nikdo nevime jak to doopravdy bylo, ale urcite se nechtel zabit
-
-
ALE ON SE NEZAVRAZDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL..... KUR*A KOLIKRAT TO JESTE USLYSIM..... *10* *8* *16* *5* -
-
Re: Re: Škoda!
přesně!! NEZAVRAŽDIL SE !!! *16*
-
-
-
2000
tak a mame tady dvoutisicovku *15* -
-
Re: 2000
super!!!!!! *14*
-
-
?!
Minule som na mojom blogu robila článok o Hethovi,lebo je naozaj úžasný a je to už asi jediná možnosť ako mu vzdať poctu a ukázať ľuďom,čo za svoj život dokázal.Mnohí si ho pamätáme najmä z Brokeback Mountain(Skrotená hora).No iní,tí väčší fanúšikovia videli asi každý jeden film.Podobne ako aj ja.Videla som celú jeho filmografiu a každý jeden film bol v niečom dokonalý.Heath bol úžasný a dokonalý. Nie len preto, že bol krásny ale hlavne pre to, čo dokázal vložiť do každej úlohy, ktorú hral.Najmä do šialeného Jokera, ktorá bola bohužiaľ aj jeho poslednou úlohou. Až v tom filme som pochopila, prečo kritici povedali, že to bol jeho celoživotný výkon a zatienil aj samotného Batmana. Možno Heath tušil, čo bude ďalej a ani sa toho nebál. Bohužiaľ už nenatočí žiadny film, v ktorom by nám dokázal, že on je umelec. Ale môžme sa radovať z toho, že za to, čo miloval bol ocenený Oscarom. Ako povedali v ten večer jeho rodičia "Oslavujme a buďme šťastní, pretože Heath by to tak iste chcel." Tak buďme šťastný aj my a pozerajme jeho filmy s úžasom a úctou k tomu, čím bol a čím chcel byť. Nechcel byť celebritou on chcel byť hercom. A podľa mňa si zaslúži Oscara nie za vedľajšiu ale za hlavnú úlohu.Ako povedal Billy Bob Thorton "Heath nenávidel Hollywood a nikdy sa s ním nestotožnil." Ale my vieme, že Hollywood miloval jeho a jeho filmy.
Bol dokonalý v každom smere a ja ho obdivujem ako muža,otca,syna,priateľa..No najmä ako umelca a herca,ktorým on chcel byť a naozaj ním aj bol. -
-
Re: ?!
jj moc hezky clanek....mas uplnou pravdu -
dva tisíce
fakt výborný, že Heath má tolik fanoušků...jinak je jasný že Matilda bude Michellinu příteli říkat tati, protože toho vlastního si pamatovat nebude, a podle mě toho nevlastního bude vnímat jako vlastního, bohužel to tak bude-myslím si...to prostě jinak nejde, kdyby byla větší, ale byla tak malá, když Heath ještě žil...bohužel...ale bude jí % připomínán, to vím jistě, jinak Temný rytíř je bomba! Joker je prostě skvělej! fandil jsem více jemu než batmanovi, i když to byl vrah, fandil jsem mu! a skutečně mě pobavil! *3* -
-
Re: dva tisíce
2000 je opravdu krásný číslo. Kéž by měla Madonna taky ve fanklubu tolik lidí. *9* -
Re: dva tisíce
pardon ja ke znaménku procent nepřidal 100%!
-
-
-
..
už se blíží dvoutisicovka