Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s

Xerox je jméno neodmyslitelně spjaté s tiskem a kopírováním, v jeho laboratořích se ale pracuje i na technologiích, které s tímto zaměřením vůbec nesouvisí. Ve středisku v Palo Alto byl například vyvinut plast, u kterého 30 % surovin zastupuje biomasa a pouze 70 % tak připadá na ropu, jejíž světové zásoby se povážlivě ztenčují. Dále Xerox pracuje na menších a efektivnějších solárních panelech, které budou zároveň levnější na výrobu a díky tomu schůdnější pro masové využití. Ve spolupráci s vědci ze Scrippsova výzkumného institutu také inženýři Xeroxu vyvinuli nový, jednodušší a bezpečnější způsob zjišťování genetických poruch u nenarozených dětí.
  • konečná

MATE CAS DO VECERA, ODPROSIT MNE. JINAK SE S TOHO POSERETE!!!!!

VERTE MI NEKDY JE LEPSI USTOUPIT. O NEJAKY KLID, POMSTU NEBO SNAD KDO MA PRAVDU NA TOMHLE WEBU MI VUBEC NEJDE. JE TO PROSTE SRANDA A Z NEKTERYCH VASICH PRISPEVKU HAZIM CTVERNE SALTA S SESTI VRUTY *1* .

*15* *1* *15* *1* *15* *1* *5*
    • Re: konečná

Divím se,že na takovýhle příspěvky vůbec reagujete...proč to prostě nenecháte plavat? Ono by ho to přestalo bavit...

Naprosto s Vámi holky souhlasím!
      Fakt mi Tě je líto, Ty chudáku!!! Nečekej, že Tebe bude někdo prosit. Opravdu to postrádá logiku..

A jako za co bychom tě měli odprosit? Za to že nám tady otravuješ život? To je fakt logika tobě podobná....

Jasně, dej mi svátek jo? Když Ti o nic nejde, tak ani o nějaké ustupování ne? Máš v té svoji palici úplně vyhuleno, sranda z urážení lidí?, to jsi fakt třída.
  • 1.máj

Dneska byl první máj lásky čas, tak jen doufám, že ten přidrzlý člověk, který nás tu stále otravuje, si uvědomí, alespoň na chvíli, že lidé můžou mít někoho rády, tak jen doufám, že jsi nebyl chlapče sám, aby jsi se konečně uspokojil a přešly tě do dalších dnů ty tvé řeči. přeji příjemný den.
    • Re: 1.máj

ocenuju ze vynechavas vulgarismy (to mne fakt dojalo), nicmene z hodnoceni prispevku vydim ze je tady spousta lidi kteri se mnou souhlasi a maj stejny nazor na tohodle zamrd.nyho protinozce (doslova), jen ho nevyjadruji!!! jenze ja vzdycky reknu co si myslim a je mi fakt lito ze tak male skupince lidi to nevoni. *4*
      Ale abych nebyl vzdy ten nejhorsi hodlam podporit tohodle fetackyho sedlaka nekolika stovkama prispevku (proste vzdy kdyz budu u netu tzn. 16hod/denne, tech 8 zbylych bohuzel prospim). a bohudik nebudou k tematu, abyste prisli i na jine myslenky!!!!! *15*
      • mimi.for.love

Re: Re: 1.máj

ty tady dokážeš lidi akorát tak rozbrečet svými nechutnými poznámkami a to by se ve FANCLUBU objevovat nemělo, nemyslíš??! ty jsi snad Heatha znal? spousty známých osobností se přimlouvají, aby Heath dostal oscara za postavu Jokera v Temném rytíři(nová Batmanovka, kdys náhodou nevěděl!), když už ho nedostal za roli Ennise ve Zkrocené hoře. prosím, nepošpiňuj Heathovu památku, my ho milovali a milovat budeme a názory takovéhle mořské hvězdice(ty totiž nemají žádný mozek) nás nijak nezmění. akorát budeme ještě smutnější, protože tohle si Heath Ledger nezaslouží! *9*
    • Re: 1.máj

mas pravdu at de nekam
  • VzbU'dTe sEee!!!

Už klesl na 7. místo!!A předběhla ho nějaká Voříšková a Janečková!!Si děláte strandu..nemusíte sem chdit každej den..ale asp'n 3x do tejdne!!Já sem chdim tak obden..a to nemam moc času,ale vzpomínejme!!Prosím:( *9*
    • Re: VzbU'dTe sEee!!!

chíííííííííííííííí
      • Re: Re: VzbU'dTe sEee!!!

chcíííípni !!!!!!!
        *16*
      • Re: Re: VzbU'dTe sEee!!!

chcíííípni !!!!!!!

*16*
  • jdi do háje

Pane přisprostle přechytřelý, sám si říkal, jak tady můžeme o H.L. psát takové věci , že byl skvělý apod., když jsme ho osobně neznali a sám tady používáš to samé jen v negativním smyslu. Tak jak to můžeš napsat?, když jsi ho osobně neznal a nemáš tedy důvod prudit? Protiřečíš si a je ti vlastně jedno co se tady napíše, proč? Nechci být sprostá a tak tedy nejsem, ale útočit bezdůvodně lidí kteří tu chodí a taky je vlastně neznáš to nechápu.
  • Heath

Ahoj všem, tak se nestačím divit. :-) Nejsem moc velká spisovatelka, ale pokles v návštěvnosti těchto stránek mě zaráží. Pravda, občas sem nestihnu chodit každý den, ale jakmile jsem na netu, tak sem chodím vzpomínat. Jsem ráda, že už to vypadá, že sem ten "ubožák" již nechodí a ušetří nás jeho vulgárních a naprosto nevhodných poznámek. Furt přemýšlím podle čeho se hodnotí ten žebříček 10 TOP. Podle návštěvnosti, nebo podle počtu napsaných příspěvků a nebo snad podle jejich hodnocení? Jsem líná na to abych tady studovala nějaké podmínky či pravidla. Musím taky občas v práci pracovat :-) a večer se mi už nechce nic studovat. To se jen kouknu, přečtu příspěvky, někdy si pustím nějaké video a vzpomínám. Videa a Heathovy filmy mě vždy dostanou. Pokaždé mi je smutno z té smutné reality, že už nám nezbyde nic než jen vzpomínat. Ale on je stále mé sluníčko a já ho pořád mám móóóóóóóc ráda. Na Temnýho rytíře se moc těším. Pokud je někdo z vás z Prahy a chtěl by vyrazit na premiéru se mnou, tak budu ráda. Nenechám si to za žádnou cenu ujít. Už teď se moc těším. Tak se mějte moc krásně a věřte, že sem stále chodím, jen tolik nepíšu. ;-) Pokusím se polepšit. Heathe, vzpomínám!!!! MTR
    • Re: Heath

cože sem: ubožak? a kdo ti nakukal ze sem nechodim? ses fakt neotriskana krava s iq freonu ty plisova nadhero z dob kamenne. to ja sem zpusobil ze reputace tohoto predpotopniho australskeho krupana radoby herce spadla na same dno lidske dustojnosti. jestli nefis podle ceho se to hodnoti tak se neptej pac blbeho nakopni se rika. fofrem vystrel vzpominat nekam jinam ten sentiment ti fakt tady nikdo nezere. a ze si nemuzes dovolit koupit listek na ten jeho dementni film, tak to bych tu ani nevytahoval, to vypovida o tve nejspis zasrane situaci. tahat se s tebou po praze fakt dik bych si radeji hodil masli. *16* a uz kua neprud kravo, pac si jeste nezazila peko!!!!!! *5*
      • Re: Re: Heath

No comment! Chudáku, neumíš pořádně číst a natož psát! Vrať se do zvláštní školy! Ale pochybuji, že by tam o takového ubožáka a negramota stáli. Mít tu moc, tak Tě pošlu do toho "peka". :-))
        • Re: Re: Re: Heath

to je vsechno??? no tak si s tim vytri prdel hormonova kacchno s inteligenci stojanu na popelnik. zadnou moc nemas taksi ty radoby silacky reci strc do pi.i nebo co to tam mezi nohama mas (se vsadim ze akorat cernou diru jakou mas i v hlave *15* ) *16*
          • Re: Re: Re: Re: Heath

Jsi vážně ubožák!!! Nic lepšího asi neumíš. Mě ale nenasereš. Opět si přivlastňuješ cizí jména. Hmm...jsi fakt originální. Chudáku! Má rada pro Tebe zní: JDI SE LÉČIT!!!! Najdi si nějakou psychicky narušenou osobnost jako si Ty a můžete si spolu notovat. A sem už nelez!
      • Re: Re: Heath

Je mi z tebe na blití *10* víc k tomu nemám co dodat.
        • Re: Re: Re: Heath

mne s tebe taky!!!!!!!
          *14*
  • Temný rytíř

Ahoj všem, teď jsem se dočetla, že Temný rytíř má u nás premiéru 7.srpna!
  • h.l.

som rada, ze sa to tu trosku vyprovokovalo, aby sa nieco aj napisalo. ja tiez chodim do prace a na tuto stranku nabieham, ked pridem domov z poobedky o pol jedenastej vecer. tou pripomienkou, ze je vonku pekne som nemyslela nic zle. ja tiez vela krat len precitam vase prispevky, ked chcem, tak reagujem. len som ostala tiez prekvapena, ze tri dni nikto nenapisal nic. som rada, ze je este dost takych, co sem chodia, aj ked uz nemame velmi z coho cerpat. ale da sa stale diskutovat o heathovych filmoch, tak si pockajme na toho temneho rytiera a potom sa to, dufajme, rozbehne. ahojte
  • Choďte častěji!!!

Ahoj liDi!Choďte sem častěji..už klesl na 5. místo!! *9* *9* .VZBUĎTE SE!!Ikdyž je Heath mrtvej budeMe sem chodit dál!!To už vám je ukraDeneJ?Už ho předhonili zjevy jaKo.:Zac EfroN(nic proti němu nemam),A Janečková-tu nesleduju..ale steJně.. *5* choďte vzpomínaTi:D *1* Tak doufam,že to běHem tejDne stouPne!! *7* Tak čau! *3* a čeKam výsleDek:D *1*
    • Re: Choďte častěji!!!

tak to nevim co ted budes delat, kdyz toho cipa predbehla i avril lavigne a rhianna. je mi totalne ukradenej nejakej vidlak zasrany, a nefim proc bych se mnel vzbudit. fakt nevim o cem tocis asi ti jebe z hladu!!! *7* *16* *10*
      • Re: Re: Choďte častěji!!!

Hej ty vole ty si správnej debil co. Hej ty káro, tyhle lidi mě uplně zarážej ne, vysmát se ti ti vořešprute *1* Jako myslím že Kačšínek to tady nepsal pro tebe, tak nevim co se vůbec ozejváš. Psala to pro ty, kteří vzdávají úctu Heathu Ledgerovi a ne pro nějaký negramoty, který tady plácaj o hovně. jako nevim, ale tak proč reaguješ? Jestli sis nevšim, tak tohle je stránka, kam chodíme obdivovat a uznávat H.L a ne stránka, kam chodíš plácat kraviny. příště si rozmysli co napíšeš jo? Normálně fakt pičus, tyhle lidi mě dostávaj do kolen. takže výsměch tobě!!!!!! a myslim, že se ti vysměje víc lidí, každej kdo by chtěl tak at jenom pod toto tema reaguje smajlem ju *1* a myslim, že jich bude hodně. takže zduř. *1* *1*
        • Re: Re: Re: Choďte častěji!!!

...jako jsem tu poprvý..ae jak jsem to tak začla číst tak jsem si říkala že snad něco tomu dementovi napíšu=o) ae to co jsi napsala ty sedí takže stačí...a mysím že esi se tu někomu něco nelíbí tak at to kurník nečte a neleze sem neee.....stránky jsem nezakládala ae typuju že pro takový individa to tu není...
  • HL

ja mam heatha moc ráda jako herce ale klesl mozna kuli tomu ze si mnozi uvedomili ze uz ho nikdy neuvidi v zadnym casopise ani v zadnym novym filmu je to skoda......stále na něj vzpomínam i kdyz uz ne tak jako dřív

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit