Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • **

no tak, dámy a pánové, Heath se už propadnul na páté místo.. vážně bychom se měli stydět.. *3* *3*
    • Re: **

sama se styd ti pico krabicova s inteligenci ovesnych vlocek. toho uchyla uz nechci ani videt a fakt nikoho nezajima ze s popularitou potapi rychlejc nez titanik. sak at de ke dnu hovado bezocasni. *15*
      • Re: Re: **

takze sa nam tu zase objavili uchylaci. je mi to velmi luto, ze pod mojim menom vystupuju takyto chudaci. kazdy prispevok by mal byt zaheslovany, ked sa odosiela. lebo nas zhadzuju kadejaky hajzly, co sa vydavaju pod nasimi menami.
        • Re: Re: Re: **

nevim proc se tem buzerantum omlouvas. sama si p.ca. *15*

No taky už jsem si všimla.Lidi co je to s Váma??? Teď to vypadá,jako by se po Heathově smrti vyrojili fanoušci ze všech koutů země, a když už je to teda nějaká doba, zajem prudce klesl.... Smrt přece není reklama na vzbuzení dočasného zájmu *13* Tak choďte vzpomínat ať je opět na špici *3*

I když nepíšu, neznamená to, že sem nechodím...asi jako většina stálých fanoušků, jak se teď ukázalo...jsem tu denně, takže já ten průměr jedině zvedám *3* ale zas to berte pozitivně, pár dní se tu nepsalo a toho blbečka provokatéra už omrzelo sem chodit :)

ty vole prud jeste chvilku a fakt zazijes peklo. *16* a o nejakem slusnem komentari tady se ti bude jenom zdat!!!! *10*

to je pravda, už se tu dlouho neukázal a aspoň, že tak, i když minule jsem si o něm psala s fildou a pak se tu ukázal, tak aby sem také nechodil a jen nečekal, až se něčeho chytí a pak bude moc rejpat.
          • Re: Re: Re: Re: **

ale jinak sem rad ze ze mne mate depku a v me spolecnosti se bojite jen ceknout. to fakt zeru. taky vas mam rad ale ne tolik abych vam to tu nezprasil takze bacha *14*

ahoj, lina.zacina byt vonku teplo a ludi asi pocitac laka menej ako pobyt na slniecku. ale poviem ti, ze ja si kazdy den najdem chvilku na to, aby som zabludila na tuto stranku. a co ma aspon trosku tesi je, ze aj efron klesol.

No tak to já taky. Že začíná být venku teplo je sice fajn, ale vzhledem k tomu že sedím od pondělí do pátku v práci, si toho moc neužiju.Aspoň mám v práci net, takže zavítám.
          • Re: Re: Re: Re: **

já se sem také zajdu mrknout, i když neprohodim sice slůvko, tak jsem na stránkách velice často. Ale myslím si, že až poběží v kinech temný rytíř, tak že se zase dostane o nějaké ty příčky víš.
            • Re: Re: Re: Re: Re: **

Taky občas nakouknu, aniž bych něco napsala. Souhlasím a taky si myslím, že po Temném rytíři to tady snad na chvilku ožije. Venku začíná být hezky a určitě už tak často netlemíme na obrazovku počítače.
              Jinak si myslím, že v tomhle případě stejně o pořadí nejde. V Top 10 není o co stát, vždyť bez jedné či dvou vyjímek jde jen o rychlokvašky a idoly patnáctiletých. Nic proti mládí, ale tyhle osobnosti se pak nedají brát objektivně. Takže choďte a třebas nahoďtě nějaké téma. A jinak Vás zdravím *4*

tomu sa nemozme ani cudovat, ved tu tri dni nikto nebol.ahoj
  • batman

Tak přesně za tři měsíce jde do kin Tajemný rytíř, možná že role Jokera byla pro Heath Ledegra osudová, určitě se máme na co těšit.
    • Re: batman

ano také se na film moc těším, no zní to trochu divně, když Heath nežije a píši, že se na něj těším, ale těšila bych se na něj úplně stejně, jako kdyby žil, protože v těch filmech živým byl.
      A jinak film candy chci také vidět, pouštěla jsem si ho na netu a myslím si, že určitě ho za to stojí vidět, dalo by se to přirovnat k filmům něco jako byl film Kids a nebo Transporting.
      • Re: Re: batman

áli, nezní to divně. Určitě by sis ten film neužila, kdybys na něj šla smutná, smutnit můžeš až potom.
        Jinak jak píšeš o Transpottingu, tak ten mi nepřipadal tak hrozný, byl natočen docela humornou formou, i když to byl film o drogách. Z Candy mám větší strach, určitě pak taky dej vědět až se na něj podíváš. Ahoj! *4*
        • Re: Re: Re: batman

a stim Transporttingem máš pravdu, co se týče humorného pojetí, spíš si myslím, že to asi mělo společné akorát ty drogy.

Ahoj Lenko,
          určitě vědět dám o tom jak se mi líbil Candy.

to je bezva *3*

Taky už se nemůžu dočkat *4* Jinak konečně mi dorazil film Candy. Dost drsnej filmeček s nadprůměrnými hereckými výkony
      • Re: Re: batman

JO, máš pravdu, tenhle film si fakt nechám na kino, protože je to jeho předposlení, kdy ho můžeme ještě v tom kině vidět.
        A Lino, odkud jsi ojednávala Candy? Já si objednávala některé filmy v Dobrých dárcích a ve Filmopolisu, ale když v nabídce byl, tak nakonec mi napsali, že ho už stáhli z nabídky.Díky moc za odpověď.Lenka.

Ahoj, zkus Superstarschop.cz nebo DVDobchod.cz mají tam nějaký výprodeje a zrovna Candy tam mají asi za 95Kč. A opravdu to stijí za vidění *3*
          • Re: Re: Re: Re: batman

Tak jsem si film zkusila objednat v DVDOBCHOD.CZ, snad mi konečně přífrčí. Jinak tam měli od Heatha za super cenu 139,- film Čtyři pírka-zkouška cti. Před tím než jsem objednávala Legendy, tak ho měli buď za 550 nebo vůbec. Určitě taky stojí za vidění. Tak díky! *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: batman

Vůbec nemáš zač *3* Čtyři pírka a Legendy jsem ještě neviděla. Tak to musím taky napravuit *4*
          • Re: Re: Re: Re: batman

Děkuji moc za tip. Candy jsem se vyhýbala, protože v traileru to vypadalo dost děsivě, ale po Heathově smrti chci vidět všechno. Tak díky!
            • Re: Re: Re: Re: Re: batman

Nemáš zač *3* Ano, ten film je dost drsnej ale ty herecké výkony jsou naprostou bombou. je tam pár scén ze kterých doslova mrazí.Mě dostaly dvě. mazlení s mrtvým dítětem po potratu a scéna kdy Dan přijde domů a candy mezi tím napíše na stěnu vzkazy. Dan stojí uprostřed s kyticí, candy je pryč... no uvidíš sama *3*
  • ...

Stydím se za to, že jste mi to museli připomenout, že už jsou to tři měsíce...zahleděná sama do sebe, že mám dnes narozeniny a zapomenu na výročí jeho úmrtí. Přesto mi pořád moc chybíš, Heathe. Mám tě uloženého hodně hluboko v srdci.
    • Re: ...

Omlouvám se, že jsem nenapsala už včera Gábinko, ale samozřejmě vše nej *3*
      • Re: Re: ...

I tobě děkuju *3*
    • Re: ...

vím, že to sem nepatří, ale píšeš, že máš dnes narozeniny, tak si je oslav v klidu, v pohodě a přeji vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky a takových těch normálních věcí, po kterých člověk touží.
      ála *4*
      • Re: Re: ...

Musím se přidat, vždyť narozeniny, to by měl být pro každého ten nejkrásnější den v roce! Takže vše nejlepší, hlavně zdraví, štěstí, lásku a také hodně přátel atd........Lenka.
        • Re: Re: Re: ...

Moc vám oběma děkuju...je to strašně povzbuzující, že může člověk prostřednictvím společného zármutku najít spřízněné duše. Zdravím vás obě.
          • Re: Re: Re: Re: ...

za málo
  • Heath...

Už 3 měsíce je na světě míň o úžasného člověka, bezvadného herce a o paprsek světla, který mi dodával... Neumím slovy vyjádřit, jak smutná jsem z toho, že už není na tomto světě... Bolí to, protože právě on si zasloužil žít - ať už měl třeba nějaké ty mouchy - řekněme si upřímě - A kdo nemá? ... Heath byl jedinečný herec, kterého nikdo nenahradí...

I miss U, Heath
  • 3 měsíce

Dnes jsou to tři měsíce, kdy Heath Ledger navždy opustil tento světo. Myslím si, že čím je to doba delší, tak si stále uvědomuji víc a víc, že opravdu odešel, mladý, nadějný, velmi talentovaný, charismatický člověk.
    Posuďte vy, jak jste na tom s odstupem času.
    • Re: 3 měsíce

Když se dívám na jeho filmy, tak si je vychutnávám a snažím se nemyslet na to, že už tady není, protože když se v tom začnu pitvat, tak to začne být na obtíž a je mi z toho moc smutno. Je to takový ten pocit, když máš trému a šimrá Tě u žaludku.
      Od první chvíle, kdy jsem se dozvěděla, že zemřel, mám pocit stejný. Nespravedlnost, smutek a také veliká škoda pro filmový svět.Jen už to není tak intenzivní, ale mrzet mě to bude vždy.
      • Re: Re: 3 měsíce

ano máš pravdu, když se koukám na jeho filmy, tak v nich hraje, mluví skáče a já nevím co všechno, tak je to, jako by tu byl s náma.
        V Praze se začne natáčet film od 25.dubna a bude v něm hrát sienna miller, která si zahrála po boku Heatha ve filmu Casanova.
      • Re: Re: 3 měsíce

Rozhodně s Tebou souhlasím....Vnímám to úplně stejně
        • Re: Re: Re: 3 měsíce

Díky Lino, i já si Tvých příspěvků vážím.
  • báseň

Možné někomu může připadat tato báseň jako urážka, ale rozhodně jsem tim nemyslela nic špatného. Právě naopak. Přeberte si to všichni jak chcete, ale mě se ta básnička prostě líbí
  • Na věčnou památku...

Odcházím spát, tak buďte tiše,
    možná se uvidíme někdy příště.
    Teď už ale vážně musím jít spát,
    nechám si o Vás možná i zdát.

Odcházím se svědomím, že nemám nic,
    můžu mít míň a můžu mít víc.
    Však já nic nechci, všechno mám,
    a když je toho hodně, vše vám dám.

Odcházím s nadějí, že bude lepší svět,
    možná se ho dočkáte co nevidět.
    Zavírám oči, dobrou noc,
    na můj život toho bylo moc.

Odcházím a vím, že budu Vám scházet,
    však nesmíte mi na hrob květiny házet.
    Chci zemřít v klidu a bez cizího smutku,
    já vím, že zanechal jsem zde mnoho dobrého skutku.

Odcházím a naposledy se loučím,
    kapesník bílý v slzách máčím.
    Hrob ze zlata já nechám si stavět,
    že příběhy se o tom budou vyprávět.

Odcházím a vím, že byl to dobrý svět,
    avšak vím, že nevrátím se hned.
    Na hrob si nechám nápis dát,
    že se mi chtělo hrozně spát.......
    • Re: Na věčnou památku...

podivej se na hodnoceni a di se s tema komentarama bodnout nebo prinejmensim zahrabat!!!!!!!!! *15*
  • návštěvnots

Lidičky, Heatha v návštěvnosti přeskočila už i Janečková!!!!! Prosím, choďte vzpomínat *4*
    • Re: návštěvnots

ani nahodou!!!!!!! *16* *10*
      chodim k wenthovy *1* *3* *1* *15*
      • Re: Re: návštěvnots

Zjistil jsem že netolerance, imbecilita, omezenost a ještě sposta nepěkných vlastností ovládá moji mysl.Bohužel proti blbosti se nedá bojovat.Já za to prostě nemůžu.To že lidi nejsou schopni akceptovat jiný styl než jaký vyznávají oni je taky celkem smutné.omlouvám se, že patřím k takovým magorům.
        • Re: Re: Re: návštěvnots

a mimochodem des s krizkem po funuse pac tohle to uz nikoho nezajima. copak si slepa a nefidis jak to tu vypada. irak je proti tomu sufix. *16*
        • Re: Re: Re: návštěvnots

dess na to chitre ale vsem je jasne ze bych neco takoveho nenapsal. ani se neumis poradne podepsat, tak se nesnaz (ty vole jeste abych se omlouval) *15*
          • Re: Re: Re: Re: návštěvnots

nefime co se se mňou deje,omluvám se všem, jsem magóóŕ, pomóóóˇč. *9*
  • hockey

skutecne lito je mi az tohodle:
    nablýskaných hokejových pódií mizí jejich velká legenda. DAVID VÝBORNÝ, majitel pěti zlatých medailí z mistrovství světa a týmový lídr každým coulem, dal své sbohem národnímu týmu Česka. Tu nepříjemnou novinu oznámil prostřednictvím deníku Sport. "Je to definitivní.
    V nároďáku končím," řekl včera Výborný. Hlas měl pevný, mluvil bez náznaků pochybností. Je to prostě defInitivní. Výborný poslechl svůj vnitřní hlas. Nevyslyšel přání vedení reprezentace, aby posílil tým pro šampionát v Quebeku.
    Ba co víc, v přemlouvání neuspěli ani jeho nejbližší. Otec František, kouč Sparty, ani útočníkova manželka Irena. V třiatřiceti letech se loučí. Myslí už jen na klubovou scénu. A v těchto dnech si užívá dovolenou. Včera zrovna krotil krokodýly...
    "Chci teď být víc s rodinou. Manželka mě přesvědčovala, abych jel do Kanady. Ale já jsem se rozhodl, že ne. A že v nároďáku končím defi nitivně," pronesl třiatřicetiletý Výborný.
    *9*
  • to snad není možný

Tak jeden den nemám přístup k internetu a už se tu za mě stačí někdo (kdo asi, že?) vydávat...a nejen za mě...je to prostě ubohé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit