Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xXx

zapominate decka ze furt muze byt hur!!! *5*
  • Omluva

Vážení a milý, omlouvám se všemm, že jsem se nechala tímto bezcharaktením blbečkem vyprovokovat, a rozvedla jsem tu hlavně mezi sebou a tímto primitivem, diskuzi která nikam nevedla, a zbytečně jsem přispívala k tomu,aby tady těch příspěvků od něj přibývalo.Kdybych ho ignorovala, udělala bych líp.Ale asi jsem se nechala nějak strhnout...Je mi upřímně líto, že jste to museli číst.Mějte se všichni krásně. Lina
    • Re: Omluva

Lino,ty jsi tady poslední kdo by se tu měl omlouvat.Bohužel i když se Hethovi stala tak hrozná věc a zemřel jsi ho chránila a já souhlasím s tím,že si neudělala nic špatného *3*

Omluvit by se tu měl úplně někdo jiný. Ty si bránila čest skvělého herce a člověka, kvůli kterému tohle fórum vzniklo a kvůli kterému sem všichni chodíme. Takže TY se neomlouvej.
      • Re: Re: Omluva

Děkuji Gábinko *4*

omluva se přijímá
      • Re: Re: Omluva

Tebe se tento příspěvek netýká.
        • Re: Re: Re: Omluva

to sem nepsal ja. vcera touhle dobou sem hral wara. nejakej het mne nezajima. jinak lino gratuluju konecne s nato prisla. ZE MAM VZDY PRAVDU A HADAT SE SE MNOU JE ZBYTECNE!!!!!!!!!!!! *14*
          • Re: Re: Re: Re: Omluva

Pravdu nemáš ani v nejmenším. Ale hádat se s tebou je zbytečné
            • Re: Re: Re: Re: Re: Omluva

Lino, kašli na něj. A vůbec se nomlouvej, protože málokdo by vydržel ty jeho nesmyslné a sprosté řeči. Je fajn, že si se Heatha zastala, protože málokdo má tady proti tomu imbecilovi šanci, vždyť ani on sám neví co píše, postrádá to logiku a je to jen samý vopruz.
  • jako..

hej tak jako tady je to teda síla..nechápu proč se tady hádáte.heath se musí obracet v hrobě.se nad sebou trochu zamyslete co tady píšete.některé komentáře jsou fakt hrozný a vůbec to sem nepatří.já myslím že tady to je pro fanoušky a ne naopak...někteří by se měli vzpamatovat...nebyl jsem tu asi 2 dny, ale stihlo se tady toho opravdu hodně...je to hnus..sem radši ani nepište... *13*
    • Re: jako..

ty 2 dny s nam vubec nechibel tak plav zase pryc. a nekdo tady rikal ze byl upalen tak nerozumim jak se muze obracet v hrobe (tady zas nekdo neni informovany). to musim napravit: kdo chce sliset jak to vlastne bylo a od zacatku? *15*
  • je je je

Muj ty bože tady to vypada!!
    • Re: je je je

jj jak po vybuchu, ze *1*
      • Re: Re: je je je

Zpierdalaj ,zchřaniaj a odczep sie od nas kretynom tu niechcemy!
  • Skóre

Lidi co blbnete? Vždyť mě to tady připadá jak v soutěži kdo z koho bude mít lepší odpověď a navrch. Chápete to? Šlakmatrafi bude pořád rýt a nemá cenu mu něco vysvětlovat, protože mu jde o provokaci a ne o ot jestli máš nebo nemáš pravdu.
    • Re: Skóre

lenko32 máš pravdu proč se hádáte *7* prostě takový dementyco mu nadávaj ignorujte.Jo a BarU JAKÝHO BLBCE SI MYSLELA *7*
      • Re: Re: Skóre

Tak z Tebe je pro změnu claire? Docela Ti závidím tu energii, ale jinak jsem už vše řekla.
        • Re: Re: Re: Skóre

Pardon,ale fakt nevím o čem mluvíte *7* jak,že hraju na obě strany a kdo asi sem *7* fakt nevim kdo si myslíte,že sem *7*
          • Re: Re: Re: Re: Skóre

Promiň, při tom včerejším zmatku jsem se spletla a vyložila si to jinak. Myslela, jsem, že to je ironie. Tak se ještě jednou omlouvám, doufám, že omluvu přijímáš.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Skóre

V pohodě,nic se neděje *3*
        • Re: Re: Re: Skóre

clair. co to meles? myslim ze tenhle web zrusime pac uz ani nefime kdo je kdo. na druhou stranu muzou takhle vzniknout zajimave prispevky bo jsou tu min. 2 lidi co to hrajou na obe strany *3*
          • Re: Re: Re: Re: Skóre

hlavně nefiš ty sám co jsi a kdo jsi...blablabla....

co má tohle jako být..? nebyla sem tu pár dní.. a vy se tu mezi tím sežerete.. *1* jinak bych řekla, že bude lepší toho vola ignorovat.. nejhorší srážka v životě je prostě srážka s blbcem.. to víme všichni.. a tohle děcko, je zářným příkladem..
    • Re: ***

nj kocour je v tahu tak misi maj prej.
      PS: tohle je lepsi poctenicko nez po ranu kdejaky noviny *1*
  • dvavjednom

posledni dobou sme tady jen my dva. je to jen navrh ale co kdybysme si nasli nejaky klidny mistecko a vsechno si to vysvetlily *14* *14*
    • Re: dvavjednom

A o čem bych se s tebou jako měla bavit????
      • Re: Re: dvavjednom

o cem-koli. tady je mrtvo jak u heta v byte. *1* .vsichi ostatni v top10 maj vice prispevku, nebo maj vic fanousku ale tady kdyby se ten chcipacek neodebral na vecnost tak o nej niko nezakopne ani nikdo na nej neplivne (muj pripad) *15*
        • Re: Re: Re: dvavjednom

Tak jo. pošli pro mě soukromé letadlo,pro tebe pokuď tedy poletíš sem mnou neprůhlednou bednu,aby se mi ten let neznechutil z pohledu na tebe,samozřejmě je to na tvoje náklady když už si mě pozval, a já se do Heathova bytu ráda podívám,a při té příležitosti, aspoň budu moct u jeho domu zapálit svíčku a položit květinu. Takže mi prokážeš oborovskou laskavost. Kdy teda mohu čekat že vyrazíme? Opakuji bedna bude neprůhledná a já se zato snížím k tomu, že s tebou sem tam,prohodím nějaké to slovo. Taky bych ráda fešného pilota, ať si spravím chuť. Mimochodem vzhledem k tomu, že si sem zřejmě začal chodit až po jeho smrti abys prudil, nemůžeš vědět, že on měl vždycky spoustu fanoušků, a tak to zůstane i nadále
          • Re: Re: Re: Re: dvavjednom

Tím jsem chtěla říct, že když už mluvíš o bytě Heatha, tak leda tam bych s tebou pokecala protože bych při té příležitosti mohla uctít jeho památku na tvé náklady a za výše stanovených podmínek
            • Re: Re: Re: Re: Re: dvavjednom

si teda troufas, nejaky hard naroky, ty budes poradne rozmazlena ulitla 30 leta sflustrovana slepa koza. ale plati pokad ten barak muzu i s tebou vystrelit na mesic. tam totiz het patri do vesmirne prazdnoty *3*
        • Re: Re: Re: dvavjednom

Myslela jsem, že se k té tvé discusi nepřipojím, protože jsem se k tobě vyjádřila už hodněkrát, ale měl by sis uvědomit, že pokud sháníš někoho na pokec, tak bys měl jít na chat, tam si určitě pokecáš, myslím si, že jsi na špatné adrese, tohle to jsou stránky herce, kde by měla discuse směřovat k němu a ne k tomu, aby ses tady uspokojoval tím, že si pokecáš a sem tam o něm prohodíš ty slova co říkáš. Já tě urážet nebudu pro mě jsi člověk, který to nemá v hlavě v pořádku, když něco takového jako ty napíšeš. Víš je to opravdu hodně smutný, že jsou lidé tak bezcitný jako jsi ty, určitě jich je víc, ale ty sem alespoň nelezou a neukazují, že nemají cit a pochopení pro druhé. *13*
          • Re: Re: Re: Re: dvavjednom

ze si s ni chci pokecat byl vtip kua. uznavam ze spatny ale vtip, a tys to zase nepochopila. pro tebe urcite pochopeni nemam spis naopak *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: dvavjednom

já jsem to pochopila moc dobře, ale myslela jsem, že zkrátka půjdeš někam jinam.
  • film

Docela jsem zvědavá, který jestly vůbec nějaký film nazveš Heathovým hereckým štěkem. Protože jsem si 100% jistá, že ti to vyvrátím *1* *1* Opakuji, že chci název filmu a navíc postavu kterou v něm stvárnil.Když máš o něm takové zdroje, jistě to pro tebe nebude žádný problém.Počítám, že s tvým IQ nazveš štěkem Zkrocenou horu....
    • Re: film

hadat se s 30letou flustrovanou slepou kozou, ktera od rana do vecera tlemi na hetovy pi.oviny fakt postrada smysl. ma ucta
      • Re: Re: film

Tak 30 let mi není ale pubertu už mám za sebou. Tlustá ani slepá taky nejsem, ale hlavní pro mě je, že podle očekávání, neznáš odpověď na mojí otázku. Tím pádem předpokládám že o Heathovi nevíš ani ň, a jen se snažíš tady spusit bouřlivou diskuzi aby ses pobavil na náš účet.Jsi ostuda lidstva, a pokuď na mou otázku neodpovíš, budu mít pocit sladkého vítězství *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14*
        • Re: Re: Re: film

no to se teda nemas cim chlubit ze mas pubertu za sebou hlavne zes rozumu moc nepobrala. pokud de o to tve radoby dokazovani plati to na co reagujes, takze klidne spolykej prasky na ukldneni, mne to nechava chladnym *1*
          • Re: Re: Re: Re: film

Myslíš že není čím se chlubit když člověk doroste z puberty?Nemám ten pocit. Co se týče tvého pravopisu a ukojení mých choutek jak píšeš, tak o to mi rozhodně nejde. Akorát když je člověk debil, a navíc negramot, je to vražedná kombinace a nedá se to číst.
        • Re: Re: Re: film

Oprava: Frustrovaná nejsem ale tlustá taky ne. Určitě jsem mnohem inteligentnější než ty, a myslím že většina členů fóra mi dá za pravdu. Navíc jsem tě hezky zahnala do kouta což je skvělý *1* Což mnohé zde určitě potěší
          • Re: Re: Re: Re: film

zase plati ze trefena husa (v tomhle pripade koza) nejvic kejha, pak nefim kde beres tu jistotu v toliko pripadech. v koute si nepripadam a verim ze je to vsem uplne fuk jenom ty tu musis mlets ty svoje p.c.v.ny ktere stejne nikoho nezajimaj. naopak davam navrh hlasovat o hlasovani zdali je vubec lina svepravana *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: film

Stále si neodpověděl na moji otázku. Teď budeš akorát kecat kraviny. No, být tebou tak bych slovo rozum raději nepoužívala. To se tě netýká. A já stále čekám na odpověď. Když si tady tak bravurně rozebral slovo štěk, v případě H.L.určitě mi i zdůvodníš v kterém filmu si zaštěkal *1*
  • ...

Beztak se tady jediný člověk schovává za víc přezdívek...není vám to lidi divné? Celou dobu tu byly vesměs kladné příspěvky a najednou tohle? Směšné. Proboha, proč tomu dotyčnému nedojde, že o jeho názor tady nikdo nestojí????
    • Re: ...

snato kapla sherloku, ale uplne vsechno neni zas jen moje prace. tolik casu na blbosti fakt nemam jen sem se vcera krapet nudil. a mimochodem het nebyl herec. byl to skur.enej total opruz flakac tak ho matka vysupala do prace. ke sve prvni roli se dostal pres postel pac vlastne nic jineho ani neumnel (s reziserem v posteli, hnusna predstava jenze reziserovi se to libilo). takze mu reziser daval dalsi a dalsi 30s steky ve svych filmech. a kdyz het chtel zkusit neco noveho zase sel pres postel, proto se rikalo ze het zna vsechny jenom ze zadu. Pro.ukal se vsemi temi filmy (proto jich moc nebylo)takze se vlastne nedivim ze se zasebevrazdil. no co na plat takovy jako on tu fakt uz nebude *1* *1* *1* *1* *1* pro ty rejzy to musi byt uleva co
      • Re: Re: ...

Prosímtě, co jsi měl z češtiny? Tady je vidět tvoje inteligence. Bůhví, jestly máš vůbec ukončené základní vzdělání *1*
        • Re: Re: Re: ...

A když už tady píšeš takový moudra, když si projdeš jeho filmotéku, tak zjistíš, že těch štěků zas tak moc nebylo. Ve většině filmů hrál hlavní roli.A pokuď nehrál hladní roli, tak vedlejší. Ale na nějaký štěk si opravdu nevzpomínám. Můžeš mi prosím napsat film ve kterým hrál podle tebe štěk?
      • Re: Re: ...

A proč odmítl hrát Alexandra nebo hlavní roli v Tahle země není pro starý? Proč? Protože si mohl vybírat a taky to dělal, a dělal to pro to, že hrál k vůli sobě. Takže to co píšeš je jen zase nesmysl a věc, která má jen jeho fanoušky vyvézt z míry. *14*
    • Re: ...

Taky mě to napadlo, zvlášť když je to ve stejný den a skoro ve stejnou dobu. Je to hloupé a ubohé. Jo lidi jsou různí, ale my si tím nezkazíme pohled na tak skvělého herce jakým Heath-byl.
  • pokec

pro ty co by si chteli pokecat o tom zasr.nem vym.d zkur.enymu kurbur.ovy uvadim sve icq: 257961425. ale pomalu na mne je mi 85 a dost pomalu ctu. tak zatim a ozvetese
    • Re: pokec

a fakt diky ze si davate takovou praci s hodnocenim mych clanku ( mam je v TOP3). fakt mne to dojima. miluju vasvsechny a chtel bych podekovat opicim, ze dostali skveli napad a slezli ze stromu a zacli chodit vzprimene. chci podekovat prvnim zemedelcum v urodnem pulmesicu v mezopotamii protoze ted je obdelavani pudy snazsi. dekuju egyptanum bez kterych by tu nebyly tak krasne piramidy. dekuju alexandru velikemu za rozmach helenisticke kultury do celeho tehdejsiho zanmeho sveta. dekuju archimedovy za jeho bezvy fyzikalni zakon. dekuju rimskym cesarum ze vykopaly barbary z nase krasne zeme. dekuju spartakovy ze nakopal rimany. dekuju za stehovani narodu pac s tim sem prisli nasi predci, jinak bych nejspis byl nejaky ryzozrout klepajic zimu na sibiri. dekuju premyslu oracovi ze nechal pluh a stal se ceskym knizetem. dekuju libusi ktera prorokovala nasi zemi zarnou budoucnost. dekuju knizeti Vaclavovi ktery sem pozval zverozvesty a tim do nas vtloukal gramotnost. dekuju marcu polovi ze privezl z asie sqele veci jako spagety. dekuju mongolum a potazmo hunum ze to na vychod od nas trochu procistili. dekuju krizakum ze nechaly muslimi v palestine aby bylo dnes naco koukat v televizy. dekuju .. kua to uz je tolik hodin. takze bye a pokracovani priste. *14* i love spam *14*
      • Re: Re: pokec

Koukám, že jsi vyznavač sms zpráv *1* O pravopisných chybách, se raději vyjadřovat nebudu.Ale fakt je, že žák 3. třídy, je na tom pravopisně líp
        • Re: Re: Re: pokec

nepisu proto abych ukojil tvoje pravopisne choutky....ses vubec normalni, stouhle perverzni uchylkou zit (se di zahrabat) *14*

Hodně laciný hochu...tahle rádoby chytrá a přitom úplně chaboučká dějepisná vsuvka můj názor na to, že seš úplně vymaštěnej a nechutně zlej člověk, skutečně nezmění. Jo a prosím tě, příště bez hrubek, jo ? nedá se to číst *4*

noo.. moc pěkný.. .. jenom malá oprava.. věrozvěsty sem pozval kníže Rastislav, ne Václav.. když už o tom píšeš, sežen si správný informace.. přeju pěknej den.. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit