Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DVD-10 důvodů proč tě nenávidím

ahoj chtela bych se zeptat jestli tu nekdo nezna stranku kde bych si mohla koupit dvd 10 důvodů proč tě nenávidím za nejakou prijatelnou cenu?a i ostatni Heathovy filmy.Moc dekuju predem *4*
    • Re: DVD-10 důvodů proč tě nenávidím

najdes to na dvd na prodej
      *3* *4* *4* *4*
  • hmm.

ach joo...tak už je mu 29.ale je to přece jenom ještě mlady človek a toto si nezaslouži!!!
    • Re: hmm.

mas pravdu ale nikdo nevi jak to doopravdy bylo *9* *9*
      • Re: Re: hmm.

jo no to maš pravdu ale určitě by se mezabil...tomu ja nikdy neuvěřim....taky uš jsem to skoušela ale když jsem se pak vzbudila tak mi došlo o co všechno bych přišla kdybych už se neprobudila..a heath měl holt smulu a probit!! *9*
        • Re: Re: Re: hmm.

Vždyť se nezabil! Byla to nehoda. Ty si o tom snad nečetla jak se to stalo? A navíc, opět se dostáváme k tématu Heathova smrt. To tady dlouho nebylo.... Už mě s tím vážně štvete. A to nemluvím o tom, až bude mít Heath výročí úmrtí. To tady takových příspěvků v tomto stylu bude jak máku.Určitě si vzpomeneme ale já bych ocenila příspěvěk typu: Dnes je to rok...tak odpočívej v pokoji. A né:Dnes je to rok, proč ho nezachránily, byl tak mladý,kdyby to bylo tak a tak... No, nic to je jen můj názor
          • Re: Re: Re: Re: hmm.

a nebo by se také hodilo psát o jeho filmech jaké na ně máte názor, přidávat na tyhle stránky jeho fotografie atd... A také, to je jen můj názor pokud ho chcete dostat zpět na první místo, tak jeho fota známkovat 10, aby se objevil po levé straně na liště a pokud by tam byla jeho fotka, tak by na ní určitě lidé klikali a třeba by měl zase více bodů a postoupil by o nějakou tu příčku kupředu, protože to byl výjmečný herec a zaslouží si, aby si ho lidé pamatovali, takového jaký byl. Opravdu si myslím, že smrt tady rozebírat je už zbytečné, protože už se to tu probíralo hodně krát, popřejme mu klid a pěkné vzpomínky. *3*
  • heath

JE MUJ TAK HO NECHTE JSEM TAK SMUTNÁ HEATHE MILUJI TE
    MARY - KATE
    *9*
    • Re: heath

nehraj si na nekoho kym nejsi,bud tak hodna!!!!!!!!!!

Taky mám ten pocit že potřebuješ odbornou pomoc.... *9*

tak ty si zrála na psychouše..
      • Re: Re: heath

NAPODOBNE ! nepochopis prdel *1* *1* *1* *15*
        • Re: Re: Re: heath

ty ses fakt krava,z tohodle si delat prdel,
        • Re: Re: Re: heath

tak to máme asi dost odlišnej názor na to, co je "..prdel.."
      • Re: Re: heath

naprosto souhlasim
        *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Heath

Ahojda všem. Moc se omlouvám, ale včera jsemneměla přístup na net, takže píšu až tedka. Heathe chtěla jsem ti popřát všechno nejlepší k tvým 29 narozeninám. Doufám, že nás ze shora vidíš a cehtíš to, že tě máme rádi. Všechno nejlepší. MIluju tě! *14*
  • Epitaf

Zemřel jsi moc mladý, ale já budu v duši každý rok v tento den vzpomínat na tebe. Kéž by sis nebral ty prášky, kéž bych já uměla vracet čas.
  • 29...

tak asi všichni víme co je dnes za den...je to den jako každý..ale pro jeho rodinu je to den,který si měli všichni užít a společně oslavit Heathovi narozeniny...je to strašné když zemře člověk tak mladý a ještě k tomu tak nadějný..ale i přesto Heatha vše nej a doufám,že odpočíváš v pokoji a dohlížíš na svoji rodinu tam ze zhora...Chybíš nám!!!Všechno nej!!! *3*
  • heath

všechno nejlepší heathe *14* *4* *4* *4*
  • Idol od 8 let

BOŽÉÉÉÉ!!!to je strašný jak někdo tak úžasný může tak brzo zemřít jen kvůli němu sem chtěla jet do ameriky abyhc ho viděla!!! Mam z tohodle strašnou depku *9*
    JE MI TO TAK LÍTO!!!
  • Heath

happy birthday Heathe *4*
  • Vsechno nejlepsi Heathe:)

Heathe tak dneska by si mel 29.narozeniny,skoda ze uz tu nejsi.....ale mej se krasne at uz ses tedka kdekoliv:) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit