Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RIP

Před 29 lety se narodil herec s velkým H a člověk s velkým Č...sem ráda, že jsem mohla alespoň několik let chodit po tom stejným světě, co on. Rest in peace, Heath ! I´ll never forget.
    • Re: RIP

teda holky, co říct, myslím si, že heath by měl z vašich přáníček obrovskou radost. Je pěkné, že jsme si všichni na něj vzpoměly. *4*
      • Re: Re: RIP

tak to jo !to maš pravdu!!
    • Re: RIP

Hezky řečeno. Co k tomu říct... Ano, i pro mě byla čest,dýchat stejný vzduch jako on.Heathe,pokuď se jednou tam nahoře sejdeme,bude mi ctí...
  • ...

No, je to asi zvláštní psát mrtvému vše nejlepší, ale stejně. Tak aspoň R.I.P.
  • Birthday

To je hrozný, já najednou ani nevím co napsat. Myslím, že všichni víte, že by dnes měl Heath narozeniny, a tak se nebudu ani moc rozepisovat...
    Heathe, posílám Ti tam nahoru milión pusinek. Vzpomínám a myslím na Tebe!! Nikdy nezapomenu!! MTR
  • narozky

achjo dneska by měl Heath 29 narozky. Věsecnp nej Heathi! Rest in peace.
    • Re: narozky

jo jo, všechno njlepší *9*
  • Ježiš choďte sem

sakra choďte sem!!! Hilary Duff má menší filmografii než heath tak sakra choďte sem
  • škoda

Ahoj všichni, nějak se mi tady po vás stýská. Nevím jestli jste slyšeli o tom, že film I´m Not There nepoběží v českých kinech? Prý je film spíše do artekin a kopie jsou příliš drahé, takže se nepočítá s takovou návštěvností, aby se to provozovatelům vyplatilo.Jinak Imaginarium Dr. Parnasse je už v plném proudu a film se dotáčí ve Vencoveru, takže se ještě máme na co těšit.
    Jinak ,álo, Legendy jsem ještě neviděla, protože mi ještě nepřišly, pak dám vědět.
    Tak krásný večer!!! *4*
    • Re: škoda

Ahoj Lenko, vím že jsi psala, že to na nějakou dobu tady opustíš, ale jsem ráda, že jsi tu, to víš, chodily jsem ty stejní, teď tu nějací přibyly a to je samozřejmě velice dobře. Minule jsi psala, že jsi im no there viděla a že je to dobrý film, těšila jsem se, že na něj do kina půjdu, četla jsem, že by měl v březnu běžet v kině, ale když jsem ho hledala, tak tam nebyl. Je to škoda, že ho nebudou vysílat, protože když jsem si pouštěla na you tube úryvky z filmu, tak si myslím, že ten film za to určitě stojí ho vidět.
      • Re: Re: škoda

Díky za přivítání. *4* JInak ještě k tomu filmu. Mi se líbil moc, ale já si ho rozpůlila, protože po první půlce mi už hlava nebrala. Postavy se tam rychle střídají, všichni hrají skvěle, ale nijak mi to nedávalo smysl.Myslím, že je to takový těžší fim a ne pro každého. Heath Ledger je tam všeho všudy 15. minut/možná víc nebo míň/.
        Jinak nevím už kde jsem to četla, že do kin nepůjde, ale měli by ho prý dávat na Karlovarském festivalu, ale kdo ví.
  • pořadí

Heath spadl na třetí místo, měly bychom holky tyhle stránky navštěvovat více, aby se zase vystoupal na první místo, protože ta holka co tam je, mu nesahá po kotníky, tak na tom zkuste pracovat. *3*
    • Re: pořadí

Zac Efron už vůbec ne....Musíme ho prostě dostat zpět na špici *3*
    • Re: pořadí

Taky upřímně vůbec nechápu, co je na Hilary Duff tak zajímavýho...Heath by si zasloužil vrátit se zpět na první místo... *4*
      • Re: Re: pořadí

ahoj..ale jako já to nechápu..přece nedávno byl heath i na prvním místě a měl kolem 120 tisíc!!nechápu jakto že je na třetím a na prvním ta pipka hillary...heath na 1.místo!!! *3*
        • Re: Re: Re: pořadí

ahoj Fildo, dlouho jsem tě tu neviděla. Já to také nechápu, jaktože takhle najednou klesnul a nemá ty hlasy co měl, je to nějaké divné, kdo ví, kdo za tím stojí, ale připadá mi to bodování nějaké divné a hlavně, si myslím, že patří tahle stránka mezi nejvíce navštěvované. Zkrátka opravdu nevím. *9*
  • ???

Tak koukám na to vaše známkování, a nechápu co komu vadí na tom, když se např. někdo vyjádří k tomu, že Heath vypadal při filmových polibcích dobře...S tím naprosto souhlasím.Dostali za to téměř nejhorší hodnocení. Tak jsem jim trochu vylepšila průměr *1*
  • Gabinka

Já vim, že momentálně je aktualní téma film Ruce pryč, protože ho teď dávali, taky jsem ho viděla...ale pro mě teď veškerý dojmy z filmů přebila Zkrocená hora, kterou jsem dneska viděla úplně poprvé. Byl to pro mě takovej zážitek, že prostě nemám slov. Už zas mi je smutno. Zas se to všechno vrátilo *9* Heathe!! *9*
    • Re: Gabinka

Zkrocená hora je nádherný film, a tak právem patří mezi Heathovi nejlepší filmy. Je ze všech jeho filmů nejsledovanější. Heath byl zkrátka opravdu třída. Chybí mi! :-(
      • Brokeback mountain

Mne taky..a jak!
  • Re:Heath

jj jako by ty svoje partnerky doopravdy miloval je to krásnej pohled.neni to jako v tech beznych filmech
    • Re: Re:Heath

nejhorší na tom je,že ve Zkrocený hoře je jeho filmová manželka jeho skutečná životní přítelkyně,tudíš ji asi skutečně miloval...je mi taky moc smutno. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit