Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ruce pryč

Film Ruce pryč se mi velice líbil, myslím si, že opravdu ztvárňoval podstvětí a bylo to zajímavé. Jaký máte názor na tento film vy? *3*
  • ruce pryč

ahojky holky dneska davaj ve 00.00 ruce pryč tak si to nahrajte.
  • blabla

Téééda toho ani neznám
  • Matilda

Teda, teď jsem koukala na fotky, jeho dcerky. A vyjádření Michelle, že je věrnou podobou svého otce, je skutečně výstižná...Je skutečně celá on.Heath prostě v Matildě opravdu žije dál.
  • Matinne Anatt

souhlasim s vami uz nam to ho to nevrati ale jen je mi lito ze uz nikdy enuvidim o nem zadne novinky a filmy ale musime ho nechat být on urcite vi jak ho mame radi *4*
  • Konec prosím:(

Ahoj:)prosim vas:(já vím že je vám asi úplně jedno co já chci a co si myslím ale už tu jeho smrt neřešte:(byla to náhoda kteráse může stát komukoliv z vás tak to už nechte bejt:(tohle nám Heatha nevrátí:(děkuju
  • Hetííík

Ahoj všem, tak sotva se vrátím z Velikonoc, z Jižních čech, tak tady se zase rozebírá Heathova smrt, co by bylo kdyby atd. Já si také myslím, že už nemá smysl se v jeho smrti stále šťourat. Včera jsem si večer pouštěla jeho videa, která jste sem vložili, některá jsem už sice kdysi dávno viděla, ale musím říct, že mě to sebralo. Obzvlášť ta vzpomínková. Doporučuji všem, kteří ho mají opravdu rádi, ať už ho nechají v klidu odpočívat a ať na něj vzpomínají jen v dobrém. Nic jiného by si Heath nepřál. I když nám je smutno a někdy hodně moc, tak je fakt, že jeho rodina prožívá mnohem větší smutek.
    Budu moc ráda, když se tady rozjede diskuze na téma týkajících se jeho filmů atd. Ocením, když dáte info o tom, že běží v TV nějaký jeho film. Moc děkuji za info o tom, že v sobotu budou vysílat film Ruce pryč, který jsem ještě neviděla. Už mi chybí jen Ned Kelly. Ale to brzy doženu. :-) Víte co je zvláštní? Mám v sobotu svátek, a to že budou vysílat film s ním, a který jsem skoro jako jediný neviděla, považuji za ten nejlepší dárek. Už jsem si načasovala DVD. Protože budu asi slavit a o půlnoci... no kdo ví jak na tom budu. :-) Ale hned jak se dostanu domu, tak se na něj kouknu. Mooooc se těším. Tak se mějte moc krásné a už jen samé hezké myšlenky a vzpomínky na "našeho" Hetíka. R.I.P.
  • Kletba bratří..

tak minulý týden jsem si koupil v Blesku Kletbu bratří Grimmů.Z toho filmu jsem byl úplně nadšenej.Na jeho filmy se dívám rád.A už se moc těším na sobotu na film Ruce pryč...Četl jsem o tom recenzi a určitě to bude skvělé...jako všechny jeho filmy...
    • Re: Kletba bratří..

Moment, něco mi uniklo? Oni budou dávat v televizy, nebo bude vycházet na dvd film Ruce pryč?
      • Re: Re: Kletba bratří..

V televizi, zítra přesně o půlnoci na čt1
      • Re: Re: Kletba bratří..

Se nauč číst, vole vždyť to tady bylo několikrát zmíněno, fuck off.

Je to bezva film. Před pár lety, hned po prvním shlédnutí Příběhu rytíře v kině, jsem si Ruce pryč půjčila z půjčovny. Už ho tam nemají :-(
      R.

tuhle sobotu

tak dik *14*
  • A co jeho rodina?

Tolik lidí,tady psalo jak trpí kvůli jeho úmrtí. Ale kdo skutečně trpí je jeho rodina a blízcí přátelé.Představte si, jak se museli cítit, když celý svět oblétli fotky,jak ho vezou z toho domu v tom pytli...Okolo stovky fotografů snažící se ulovit takovou senzaci+ty feťácké a sebedražedné verze.Jeho rodina trpí pro syna bratra a otce který vyrůstal a žil po jejich boku. Nám se stýská po herci kterého známe s filmů. Jasně je ho škoda, ale rozhodně nás to přebolí dřív než jeho rodinu.Taky mu fandím spoustu let a jeho smrt mě šokovala, ale už jsem s tím smířená přeji mu věčný klid, koukám ne jeho filmy a vzpomínám.Hlavně se nevrtám po dvou měsících v jeho smrti.Prosím Vás za sebe za něj i za všechny co mě chápou.Nechte už ho v klidu spát....
  • Deset důvodů proč tě nenávidím

Ahoj, prosím nevíte někdo kde sehnat tento film? Snažím se ho objednat přes net, ale všude je to nějaký vyprodaný. V televizi jsem to prošvihla *9* Díky moc.
    • Re: Deset důvodů proč tě nenávidím

ahoj najet na patriot dej hnet 1slozku tam budes mit na vyběr nas cz dabing a na liste budes mit v levo jestli chces romantický a tak dal tam uz to najdes
      *1*
    • Re: Deset důvodů proč tě nenávidím

ZKus dvdpeka.cz a pak dej rozšířené vyhledávání, nedávno to tam bylo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit