-
R.I.P.
Prosím nehrajte si tu na detektivy, nechte ho v klidu spát a už se přestaňte dokola vrtat v tom, proč se to stalo atd... Mrkněte se na nějaký jeho film, a vzpomínejte. Ale už jeho smrt neřešte.Víme jak se to stalo.Prostě nešťastná náhoda. To, jak dlouho tam ležel, nebo kdo komu volal, že mohl žít, zda bylo jeho tělo ještě teplé....Řešit tyhle věci je už zbytečné. Neberte to špatně mějte se krásně a Tobě Heathe R.I.P. -
-
Re: R.I.P.
ano vzpomínejte v dobrém a koukejte se na filmy s ním a pozorujte jeho herecké výkony. -
Přesně tohle si myslím. Nechte ho spát, myslete na něho v dobrém, mějte potěšení z jeho skvělých filmů a z jeho úžasného charisma, ale nešťourejte se už prosím po 2 měsících v okolnostech jeho smrti. R.I.P. Heath -
No budeš se možná divit, ale já s Tebou naprosto a ve všem souhlasím.
A ještě dodám něco o filmu. V sobotu jsem se dívala na I´m Not There a pokud nejste příznivci Boba Dylana, ta nevím jestli se Vám film bude líbit. Je zajímavě pojat, hrozně se mi líbil obrazově i nápadem, výkony herců skvělé, ale měla jsem v tom pořádný miš maš. Chtělo by to o Dylanovi víc vědět. Heath Ledger tam hraje jako všichni ostatní jen útržkově a jeho postava není zrovna kladná. Tak příjemnou podívanou a někdy dejte vědět, jak se film líbil Vám. Mějte se tady všichni fajn. *3* -
-
Re: Re: R.I.P.
Díky. Jinak se těším na film ruce pryč v sobotu 29.3.A taky na objednané DVD Candy *4* Ten film o Dylanovi jsem neviděla. Měj se krásně *3*
-
-
Ahojky,naprosto s tebou souhlasím.
-
-
lenka 32
Našli ho okolo jedné hodiny raní a jeho domácí prohlásil, že ho slyšel ještě chrápat. Čert ví jestli to bylo chrápání a nebo chroptění, to už se nedozvíme. Nechápu nad čím by se mělo spekulovat, když vidim někoho polomrtvýho nebo mrtvýho na posteli??? I kdyby byl feťák nebo cokoli, čemuž já nevěřim, tak volám záchranku, vždyť jde proboha o život! Necháme toho, protože tim stejně nikomu nepomůžu, na to už je pozdě a hlavně to měli udělat ti dotyční, co u toho byli. Proto já omluvu neznám. Tímto se loučím se všemi fanoušky, i s těmi opravdovými i s těmi "falešnými", jak už to tu někdo zmínil. Samozřejmě, že tuhle myšlenku považuju za směšnou. Pěkný den -
-
Re: lenka 32
Musím tady k tomu ještě něco říci.Vy to s kamarádkou od jeho smrti stále dokola probíráte, ale nevíte, že kolem jedné hodiny odpolední a né ranní tam byla bytná vyměnit žárovku v ložnici a H.L. normálně spal.Podle ní tedy chrápal.Ctila jeho soukromí a když ho slyšela spát, tak prostě odešla.Smrt nastala podle pitevní zprávy později.
A myslím si, že jeho masérka zezačátku nevolala záchranku, protože si myslím, že ji do poslední chvíle nenapadlo,že může být mrtvý, dej ji prosím šanci, tys tam nebyla.Člověk v bezvědomí může vypadat jako tvrdě spící.
A mě je Mary Kate Olsen úplně ukradená,a le, když ji on měl nastavenou na rychlou volbu, tak to asi pro něho byl docela důležitý člověk a rozhodně ne, nějaká blbá Olsenka, on by z takových keců radost neměl.
Já už mám zrovna v těchle věcech jasno, prostě to tak je a něco si nalhávat jako co by kdyby, to stejně nezmění.
-
-
Simona....Pane bože!
jaktoze to vis az od ted? -
-
Re: Simona....Pane bože!
No já nevim,já se zas tak o celebrity nezajímám.Moc nesleduju zprávy a ani nečtu bulvár,sem dost neinformovaná no...
-
-
Pane bože!
No ty jó,já čumim jak vyvoraná myš.Sem fakticky doteďka nevěděla že umřel.Mno docela šok...jako herec to byl dobrej a byl i hezkej.No to sem teda vopravdu nečekala,sem v šoku...No je to škoda *9* -
Heath L,
HOLKY PROC TO BYLO ZBYTECNY?! *9* PROC TO NEMUZEM ZMENIT?JE HO TAKOVA SKODA *9* -
zbytečná smrt...
No já slyšela, že nechtěli hned vzbudit mediální humbuk, a tak nejdřív volali M.K. A výsledek? Humbuk byl vzbuzen o chvíli později, a Heatha to stálo život. Svět přišel o velký talent, jeho rodina o milovaného syna a bratra a jeho malá holčička o milujícího otce... *9* Byla to nehoda, Heath chtěl žít, ale nebyl tam nikdo kdo by včas přivedl zpět... Smutné -
-
Re: zbytečná smrt...
Myslím, že jsi to vystihla úplně přesně.
Bylo to tady moc fajn se zapojovat do diskuse, ale asi s tím na nějakou dobu končím. Heath Ledger byl pro mě obrovský herecký talent, krásný chlap a sympatický člověk, ale rozhodně to nebyl můj miláček. I když jsem z toho měla hodně smutný pocit, tak netrpím "tak" jako někteří lidé tady. Zastavilo se to tady na mrtvém bodě a omílá se vše stále znova a dokola, myslím si, že by ze spousty příspěvků , byť hraných v jeho prospěch, radost neměl. Já to tady prostě hodně lidem neveřím. Moc ráda jsem si vždy přečetla příspěvky od Gábinky, Baru,a,Anatt, tohle jsou podle mě ty pravé fanynky. TYhle holky zdravím a někdy za čas ahoj Lenka. -
-
Re: Re: zbytečná smrt...
jinak lenko také tě zdravím a někdy začas snad povíš jak se ti líbily ty legendy. měj se ála -
Re: Re: zbytečná smrt...
Úplně mi mluvíš z duše. Chodila jsem sem poslední dva měsíce každý den, někdy i víckrát..prostě tu zavzpomínat na Heatha a tak, ale už mě nebaví jak dva měsíce po jeho smrti se tady řeší, jak a proč se to stalo, kdo v tom má prsty, či jestli bylo jeho tělo ještě teplé, když ho našli. To je tak nedůstojný. Neřešte masérku či Olsenku, nerozebírejte kombinace prášků nebo jak dlouho tam ležel. To mě fakt dost ubíjí a myslím, že nejsem sama. Ten, koho jeho smrt opravdu zasáhla, tady prostě tyhle věci neřeší, protože se ty rány akorát znovu otvíraj, místo aby se hojily...Doufám, že aspoň někdo mě chápe a je podobného názoru. -
-
Re: Re: Re: zbytečná smrt...
Jo, já ti rozumím.Je vidět, že máš úctu k zesnulým.Mám pocit, že některým jedincům zde, dělá doslova dobře když sem mohou napsat něco,o čem si myslí že tady ještě nikdo neví. Samozřejmě mám na mysli příspěvek,spojený s úmrtím. Např. již zmiňovaná teplota těla...Je to poměrně morbidní.Prosím, za všechny kteří stále řeší okolnosti úmrtí. Nechte už ho spát. Vždyť se už musí obracet v hrobě. -
Re: Re: Re: zbytečná smrt...
ano souhlasím s váma oběma, protože si myslím, že se to tu opravdu zastavilo na mrtvém bodě. Myslím si,že až se vzhlédnou v kinech jeho filmy, takže se to tu rozjede zas v dobrém směru a nebude se tady pořád mluvit o jeho smrti, ano chápu, každého to zasáhlo, určitě se o tom mluví hodně i v zahraničí, ale příjde mi to takové divné mluvit stále o smrti, neměly bychom spíše v duchu jeho památky, vzpomínat na to dobré, film, talent atd...? *3*
-
-
-
-
Janina
mas pravdu kdyby nezavolal ty blby olsence mozna bychom ho jeste dneska meli *9* -
divné pořádí
Není vám divné, že je Heath na druhém místě, když jsi myslím, že návštěvnost těhle stránek je opravdu veliká a nedávno měl skoro 120000 návštěvníků? a najednou se to takhle sesunulo? -
-
Re: divné pořádí
Jo, docela jo. Protože Wentforth a Hilary mají přibližně pořád stejnou návštěvnost a u Heath L, to nějak rapidně kleslo, kdo ví kdo za tím je.
-
-
xxx
A jedna další zpráva, pokuď Vás smrt Heatha opravdu bolí, tak skutečnost, že mohl přežít, bude bolet ještě víc.......to jsou fakta z policejní zprávy. První co měl domovník udělat bylo zavolat záchranku, což neudělal a místo toho volal Mary-Kate-Olsen 2x, pro představu 9 minut ho tam nechali ležet jen tak. Když ho našli tak jeho tělo bylo ještě teplé , tzn. každá minuta dobrá.
Dokonalý Američané *16* -
-
Re: xxx
NJ, je to tak, naprosto s tebou souhlasím. jako nevím, ale tím, že se ho snažila sama zachránit, a pak volala Olsence ztratil Heathík strašně moc času, neříkám, že by určitě na 100% žil, ale určitě by měl naději. Jo a ještě, každej normální člověk( at je nebo neni v šoku) nejdřív zavolá záchranku a pak se teprve snaží pomoct- DEBILNÍ masérka *16* -
-
Re: Re: xxx
ano souhlasím s Váma, také nad tím přemýšlím, že je to všechno nějaké divné, zkrátka mu vůbec nedali šanci.
-
-
-
:(
Ahoj lidi, asi nejsem jediná, jak tak na to koukám, koho smrt Heatha bolí. Nejen proto, že byl nádhernej s krásným úsměvem a jiskrou v očích, ale byl to především vynikající herec s obrovským talentem. *9* A vezměte to, když si uvědomíte, že mu bylo pouhých 28 let. Co to je? Dyk to si sotva stačil užít všechny krásy života a už umřel. Nevím, ale jsem i ráda, že to nebyla sebevražda jak všichni píšou a že je vidět, že Heath miloval svůj život a nechtěl o něj přijít. Bohužel neštastnou náhodou zkombinoval dva prášky na spaní, které v kombinaci byly ve smrtelné podobě. Musím se ale přidat k minulým příspěvkům, sama se ptám, proč tak talentovaný a k tomu všemu nádherný herec, začal všechny zajímat až po smrti? Polovina z vás, kteří tady píšou ty komentáře, ho předtím ani neznala a ted dělají jaká je to veliká ztráta. *10* Vám všem, kteří patříte mezi tuhle skupinu bych vyřídila jedno: " držte huby, nevíte jaký to je, přijít nejoblíbenějšího herce a podle nas nejkrasnejšího chlapa pod sluncem, myslíte si, že proto, že jste s nim vyděli jeden film, vás zajímal, ale to je omyl, ty který Heath opravdu zajímal, chodili před jeho smrtí sem na osobnosti.cz, chodili na jeho stránky, s vášní sledovali každé jeho video a fotku a úpěnlivě scháněli každý film, ve kterém hrál, a to VY nejste". Nechci aby se to tady někoho dotklo, ale myslím, že sám každý dobře ví, kdo byl OPRAVDOVÝM milovníkem Heatha Ledgera, a kdo byl tím, který ze zajímavosti a soucitu začal prohlašovat, jak je mu strašně líto co se stalo *9* Byla bych ráda, kdybych na tuto zprávu dostala nějakou odezvu, protože mě zajímá Váš názor *9* -
-
Re: :(
Oprava:Těch prášků bylo šest druhů -
Tak když chceš slyšet náš názor, tak já Heatha obdivuju od svých 14 let, to když jsem s ním poprvé viděla film 10 důvodů, proč tě nenávidím...teď je mi 20. S každým dalším filmem jsem ho milovala víc a víc a i když jsem třeba nechodila před jeho smrtí na tyhle stránky, tak si myslím, že jsem byla a stále jsem OPRAVDOVÝM milovníkem Heatha..jak ty to tady nazýváš. Ale myslím, že každý sám ví, jak to s ním je a jestli to jen dělá, či ho má uloženýho hluboko v srdci...a nemusí se s tím tady každýmu svěřovat. Protože ti, co ho opravdu milují, můžou klidně stát v povzdálí a svý pocity si nechat sami pro sebe. To je potom opravdová láska a opravdový žal. -
-
Re: Re: :(
Ano, naprosto s tebou souhlasím. :( já jsem heatha, taky obdivovala strašně dlouho a to popré když jsem v televizi viděla Příběh rytíře, okamžitě jsem viděla, že je to herec a chlap mýých snů. V našem srdci zůstane navždy, tak už to prostě. Smutné, ale je spíše to, že MOHL žít, kdyby ta blbá masérka reagovala trošku jinak. Jako nezlobte se na mě, ale každej normální člověk( ikdyž je v šoku) nejdřív zavolá záchranku a pak teprve se snaží sám pomoct a ona ještě volala M.K Olsen, to jako je bezpochyby kravina, ztratilo se tim strašně moc času, takže nevím, možná mě to bolí ještě víc, když vím, že Heath mohl žít, a že sáám se zabít nechtěl a miloval svůj život *9*
-
-
Zdar, uznávám, že jsem si s kamarádkou Heatha všimly pořádně až po jeho smrti. Nicméně na tom nemění fakt, že nám prostě velmi schází. Těžko říct proč to tak je, že jsme najednou obě dvě zapaléné pro jednoho jediného člověka. Možná je to morbídní, ale i přesto je náš. To ráno co to hlásili televize ze všech stran bylo............zkrátka sem to nemohla pochopit, uvěřit a tak to vlastně celé začalo. Do dneška to probíráme, už sem si milionkrát řekla, že to je život a tak chodí, ale pořád se k té události v duchu vracím. Je to člověk, který nám zasáhl srdce i hlavu, byť po smrti. Je mi úplně ukradený, jestli je někdo větší fanoušek nebo menší, jde mi jen o jedno a to máme všichni společné. S pozdravem Janina -
-
Hele, je to tak, ale rozodně už bych to asi neřešila. To, že nás smrt Heatha všechny strašně zasáhla, o tom nejní pochybu, ale znovu opakuju, že heath by si nepřál, aby sme se kvůli němu trápili. Těžko přijde ještě někdo takový, a ikdyž se objeví, určitě to nebude ten NÁŠ Heath, ale co se dá dělta. Měli bychom ho nechat odpočívat, jsem ráda, že se prokázalo že sebevraždu nespáchal, a že sám miloval svůj život, ale tak to prostě chodí. Přišli jsme o nádhernýho chlapa, skvělýho herce, ale už bych to nerozmazávala. Je to smutný, ale ještě smutnější je na tom to, jaký KECY se o něm po jeho smrti šířej a znova opakuju, že to, že hulil 4-5 jointů denně z něj nedělá fetáka. V tom případě by víc jak polovina poppulace byla FETÁKU!!!! takže si odpustte ty posraný kecy!! *16* -
-
Re: Re: Re: :(
No já bych to vůbec nerozmázavala, ale tys nás tady nabádala k tomu, abychom Ti sdělili svůj názor, takže pak nevím jak si to myslela.A k Janině:Myslím si, že ho našli před třetí hodinou nebo kolem třetí a teprve o půl čtvrté dorazila záchranka, takže ta časová proluka byla ještě větší. Ale třeba to tam vypadalo všelijak a chtěla ho nějak krýt, nebo ji prostě vůbec zezačátku nenapadlo, že je mrtvý, ale že je prostě jen sjetý, já si myslím, že sama nevěděla co má dělat, jinak by určitě záchranku zavolala hned. *3*
-
-
-
Ahoj Klárko,vzhledem k tomu, že mi už není náct, tAK asi nejsem ten fanoušek jak píšeš.Ale když mi manžel volal, že zemřel herec ze Zkrocené hory, tak jsem si přála a vím,že to není správné,aby to hlavně nebyl Heath Ledger.Najela jsem na net a tam ještě nic nebylo, našla jsem to na txt a byla z toho mimo. Hrozně moc jsem si přála, aby zemřel nešťastnou náhodou a tak jsem pořád hledala na internetu nějaké novinky.A takhle jsem se nějak dostala i sem. Nevím jak dlouho tadyještě chodit budu, ale když občas kouknu na jiná fóra, tak tady se opravdu diskutuje a je to sice smutné, ale může za to až jeho smrt.Já už tady někde psala,myslím si, že on by měl před sebou opravdu budoucnost velkého herce jako třeba Al Pacino.Mě byl z povzdálí sympatický i jako člověk, prostě takový týpek z naší party. A to, že kouřil zelí a občas si něco šňupnul nemá cenu komentovat, mám na to podobný názor jako ty. *4* -
souhlasím s tebou.. i když se přiznám, že já osobně jsem si heatha pořádně všimla až ve zkrocené hoře..sice jsem před tím viděla i jiné filmy, kde hrál.. ale touhle rolí si mě prostě získal a heatha sem si zamilovala.. lepšího herce než byl on neznám.. bohužel jsem tyhle stránky objevila až po jeho smrti.. takže možná podle tebe patřím do skupiny lidí, o které píšeš.. ale věř mi, že Heatha jsem obdivovala a znovu opakuju, že to byl nejlepší herec co znám.. -
-
To, že byl nejlepší herec, kterého jsem znala je fakt, ale co se dá dělat. Jinak, asi si mě špatně pochopila, to že si sledovala jeho filmy s láskou, obdivovala si ho a měla si ho ráda před jeho smrtí dokazuje to, že seš opravdová-OPRAVDOVÁ milovnice tohoto herce. myslím si ale, že bysme měli nechat Heathíka odpočívat. Kdyby tu ještě byl, určitě by si nepřál, abysme se kvůli němu trápili. Nejvíc mě ale sere, jak některý lidi, aniž by věděli jak to bylo, o něm šířej nesmyslný informace jako např. tu, že to byl feták. To jako sorry, ale rozlišujte dvě věci slovo feták a toho člověka, kterej hulí trávu. To že Heath údajně kouřil 4-5 jointů denně z něj nedělá žádnýho fetáka, když se podíváme okolo sebe, tak těch lidí který hulej takhle trávu je v dnešní době už většina a znamená to, že to jsou fetácí? v tom případě je polovina populace fetáku. To že člověk "hulí" trávu ještě neznamená, že je špatnej a v případě heatha bych si byla 100% jistá, že to žádnej feták nebyl, neobhajuju ho jenom z toho důvodu že jsem ho milovala, ale hlavně kvůli tomu, že z něj lidi dělají něco co není, a on by si to sám určitě nepřál, aby se o něm šířili takovýhle kraviny. Chudinka malej, se musí otáčet v hrobě, když vidí ty svině, který o něm šiřej takovýhle kraviny. Poslední pitva prokázala, že to nebylo předávkování, ale že Heath zkombinoval 2 různé prášky na spaní, které byli v kombinaci ve smrtelné podobě a tot vše. Určitě by si nepřál, aby se o něm říkalo, že to byl feták, kterej se předávkoval. Takže asi tak. V našich vzpomínkách zůstane navždy( tedy alespon v mých),. Jinak Zkrocená hora, je bezva film, co se ti na něm nejvíc líbí? *7* -
-
Re: Re: Re: :(
ten film na mě prostě udělal obrovský dojem.. miluju filmy nad kterýma potom musím dlouho přemýšlet.. jinak skvělé herecké výkony, jak heatha, tak jakea.. nádherná hudba.. a ta poslední scéna mě naprosto dostala.. bezkonkurenčně nejlepší film.. alespoň podle mě..
-
-
-