Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chci mít kouzelnou moc!!

Jáá chci mít kouzelnou moc abych jela do Austrálie a s¨vou kouzelnou mocí ho oživila *9* *9* !!! Já chci mít kouzelnou moc!!!! Já se rozbrečimm!!
  • Re:Není už pozdě?

je to smutny ale i ja si uvedomila az po jeho smrti jak byl skvelej kazdej by to ted urcite chtel vratit zpet ale uz to nejde:-(..........strasne bych si prala aby se vratil ted existuje jen v mych vzpominkach *9*
  • Není už pozdě?

Ahoj lidi! Koukala jsem se pár dní po tom,jak Heath umřel,na tyto stránky a bylo k nevíře,jak začal všechny zajímat až po smrti.Není to smutný?Proč nebyl takovej zájem i před smrtí?Teď najednou všichni litujou jaká je to škoda.Je,ale není už pozdě?
  • Re:milacek heath...evicka milacek

je sice bozi ale on uz neni ja tomu taky nemuzu uverit on byl tak sqelej herec a nikdy uz nebudou o nem psat nebudou zadne nove fotky ani nove filmy je to vazne k nevire ze uz mezi nami neni *9*
  • milacek heath

holky je trapny ale vzdycky kdyš vidim ten jeho nadhernej usmnev tak skoro brecim ja vim sem blba ale nemuzu si ¨pomoc je tak boži
  • prosím

Chci se vás zeptat, jestli náhodou nevíte, na jaký stránce bych mohla stáhnout film Zkrocenou horu. Strašně moc ten film chci vidět, protože je jeden z mála, kterej jsem s ním ještě neviděla. Prosím poraďte mi *9*
  • Re: evicka milacek

a kde to tam mam najit?
  • Re: evicka milacek

dekuju *4*
  • fotky z filmů atd...

pokud jste nebyli ještě na stránkách www.heathbaby.com tak se na ně určitě podívejte, jsou tam fota z některých filmů atd....
    • Re: fotky z filmů atd...

Díky za typ na dobré stránky, je to tam hezky přehledné. *3*
  • ....

2 měsíce a pořád to bolí ! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit