-
skrotena hora
Ahojte. Na stranke www.gorilla.sk som si objednala všetky jeho tituly, ktoré boli dabované alebo aspoň s českými titulkami. Dnes mi došla objednávka, v ktorej bola aj skrotená hora. Na konci filmu boli zaradené bonusy, v ktorých režisér Ang Lee povedal,že do úlohy Ennisa del Mara chcel od začiatku obsadiť Heatha, lebo to bol talentovaný mladý herec, ktorý sa na túto úlohu výborne hodil. A na rozdiel od Jakea Gyllenhaala mal prax v jazde na koni, aj v rúbaní dreva, nakoľko vyrastal na ranči. Takže pre neho bolo natáčanie viac menej zábava. Aspoň vidno, aký to bol všestranný herec. Preto sme ho mali radi a stále ho mať budeme. A viac menej mám posťahované skoro všetky jeho filmy, ale keď narazím na originál, tak neváham a kúpim si ho, nech stojí čokoľvek. -
Tereza
Mno jo..jeho filmy jsou proste super ale proste se na ne jeste nemuzu divat:(:(:(je mi z toho smutno:(:(:(ja u filmu brecim i kdyz nejsou smutny ale kdyz bych ho videla tak bych brecela tuplem:(je to hruza:(ani sem nevedela ze to ne me tak zabusobi:( -
lenka 32
uplne vsichni to nemusej vedet ale je to vazne skoda chci aby tu byl:-( -
....
Moc mi chybí....POŘÁD !!!! *9* -
Heath L,
lidi jestli ste tohle jeste necetli tak je to docela zdrcující.........Temný rytíř (Batman Begins 2) kde hrál roli Jokera. Premiéru má tento film v ČR 24.7.2008. Tato role ho prý velmi vyčerpala a začal kvůli ní brát hodně prášky na spaní, musel totiž na to totiž stále myslet..................Dne 22.1. 2008 zemřel, zřejmě na předávkování léky na spaní. (Bylo mu pouhých 28 let). Jeho rodina však tuto verzi odmítá. A policie sebevraždu také vylučuje. V jeho newyorském bytě ho našla masérka, přivolaný lékař už mu nedokázal pomoci :-(. Avšak ani pitva neprokázala jeho pravou příčinu smrti, v těle neměl žádné drogy, jen pár prášků na spaní. Někde se spekuluje o tom že si jich ani nevzal moc, ale bral je už déle a srdce mu prý mohlo zastavit. To jsou však jen doměnky. Jeho rodina nechala jeho tělo převézt zpět do rodné Austrálie, kde měl asi 1.2. pohřeb. Na pohřbu byla celá jeho rodina a nejbližší přátelé i jeho expřítelkyně Naomi Watts, tak i samozřejmě Michelle Williams, Jake Gyllenhaal a jiní.
*9* *9* *9* TOHLE ME TEDY DOSLOVA POLOZILO!! *9* -
-
Re: Heath L,
Taky mi není moc jasný, jak někdo takovouhle věc může po 2 měsících považovat za novinku...říkám si, jestli třeba některý lidi nejsou uplně odřízlí od okolního světa *7* jinak nic proti tobě, ale spíš mě to nadmíru udivuje... -
Nezlob se, ale tohle snad už ví každý kdo tu chodí. Když jsem v jeho fanklubu tak,snad tohle dávno vím, ne? Vždyť je to z konce ledna a teď je? Pohřeb měl 9. 2.A taky skoro každý ví, že podle toxikologických testů zemřel ne špatnou kombinaci léků. Asi to myslíš dobře, ale já bych brala spíše nějaké novinky, i když teď jich asi už moc nebude.
Bohužel on už nebude, jen zůstane v těch vzpomínkách. -
-
Re: Re: Heath L,
ano souhlasím, myslím si, že každý snad ví, že pohřeb byl 9.2. a také jak probíhal, atd... A příčina jeho smrti, to také každý by měl vědět kdo se o Heatha jen trošku zajímá, že to byla nevhodná kombinace, o tom už jsme tu i psaly. Tak nevím Terko jestli jsi nezaspala. Všichni na něj myslíme a říkáme si, proč tak mladý, talentovaný, skvělý herec? *9*
-
-
-
Heath L,.....pro všechny
no jo kazdej tu pisete nikdy nezapomeneme ale já nechci zpominat ja chci aby byl *9* *9* *9* -
filda
no jasný *3* omlouvam se ony byl proste sqelej jen tomu nejde uverit ze uz tu nikdy nebude *9* -
Marianne
vůbec to nezní trapně kdybys ho videla chtelo by se ti brecet.ja se vcera divala na casanovu a on je proste sqelej jen nechapu proc zrovna on *9* proc zrovna ten koho tak obdivuju -
Pro Anatt
mluvis mi z duse.taky se nemuzu vpamatovat z toho ze uz nikdy neuvidim jeho filmy nejlepsi byly pro me casanova a kletba bratří grimmů včera sem si pujcila zkrocenou horu a enni to mozne ze kdyz tenhle film tocili jeste nidko nic nevedel ani sam Heath bylo jeste vsechnov pohode protoze nikdo nevedel co se stane.He stay in my heart 4ever *4* -
Heath L,
holky ja myslim ze on o nas vi jak ho mame radi ted uz to i poznal kdyz ma ted neomezeny moznosti.urcite vidi kazdou z nas a neveri tomu ze pro nej brecime a je mu do breku urcite taky...........on zustane navzdy v nasich srdcích nikdy nezapomeneme *14* *9* -
-
ahoj terko!!chci ti jen říct mezi tou spoustou holek,je i jeden kluk!!a to sem já..Heatha mám rád stejně jako vy..jeho filmy jsou úžasné,dnes jsem si koupil v Blesku Kletbu bratří Grimmů a chystám se na to podívat...ale můj nejoblíbenější film je Zkrocená hora.tam byl prostě úžasný a málo který herec by to dokázal natočit jako Heath...Heath we love and we need you!!! -
-
Re: Re: Heath L,
JJ:)ja taky souhlasim..Zkrocena hora je oproste skvela,taky pochybuju ze by to nekdo zvladnul stejne tak dobre jako Heath:):):(byl to znamenitej herec:)ale na jeho film yse ted proste divat nemuzu:(mozna to zni trapne ale me to fakt nejde:(
-
-
Nemohu nic, než souhlasit. Vím, že o nás ví!!! Jistě ví i že pláčeme a jak moc nám chybí. Nikdy nezapomeneme, Heathe!!
-