Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heath L,.....pro všechny

TAK DNESKA TO JSOU 2 MESÍCE CO UŽ MEZI NÁMA NENÍ...DNESKA SE ASI NA SVYCH PORTRÉTECH POŘÁDNĚ VYKRESLIM AT JE NA NICH DOKONALEJ *9*
  • Re:monika

na jakym farworu?posli mi sem tu stranku plosím dekuju moc
    • Re: Re:monika

Ahojky, Fórum-W.A.R.fórum
      Jer tam Patriot,deset důvodů....,Casanova, Zkrocená hora...,atd.Ale musíš si s tím trochu pohrát,najdeš to v České a česky dabované filmy.Ahojky
  • rodina slíbila, že ....

Koukněte se na stránky yellow.cz tam jsou drby a klepy a uvádějí tam, že rodina Heatha slíbila, že se postarají o Matildu a bývalou ženu.
    • Re: rodina slíbila, že ....

Kéž by to dodrželi, tak by ukázali, že mají srdce na správném místě.
      • Re: Re: rodina slíbila, že ....

No já to četla taky, ale potom jsem na PerthNow četla, že otec Kim říkal, že to byla poslední vůle jeho syna a nic na tom měnit nebude. Sice tam říká, že Matilda je v jejich životě na prvním místě, ale nevím jak to dopadne. Prý aby něco z dědictví dostala se teď stará Heathův strýc.
        • Re: Re: Re: rodina slíbila, že ....

také jsem o tom četla, že zbavili Kima Ledgera zprávcovství o majetek za jeho otce, že udělal akorát tak dluhy. Tak uvidíme.
  • Re: Re: Anyna

akorat je to anglicky:-(
  • Blogís

Včera jsem si založila blog o Heathovi...je tam toho docela dost, ale ještě se na tom bude hodně pracovat. Mám tam třeba i celé filmy...tak se mrkněte
    • Re: Blogís

a ja je to stranka dekuji moc
    • Re: Blogís

J a málem jsem zapomněla... *1* ten blog je www.ledgerheath.blog.cz
      • Re: Re: Anyna

moc ti dekuju za tvou stranku chned sem si ji pridala do oblibenych konecne poradna stranka o heathovych filmech moc dekuju *4*
  • Heath L,.....pro všechny

Holky neznate nejakou spolehlivou stranku kde si muzu shlednout nebo stahnou film 10 důvodů proč tě nenávidím? ja uz sem to hledala vsude mozne a skoro vsude je nejakej error.jestli nekdo vite moc vam dekuju *5*
    • Re: Heath L,.....pro všechny

terko najet na mininova.cz
    • Re: Heath L,.....pro všechny

mužeš na warforu je tam celý a česky.
  • TWO hands

29.3. na ČT1 budou dávat v 0:00 tento film s Heath Ledgerem-česky Ruce pryč! Prý něco ve stylu PULP_FICTION.Tak hezkou podívanou.
  • adresy na objednávky filmů

Jestli chcete holky nějakou kačku ušetřit, tak vám doporučuji objednat si filmy na těch to portálech, s tím, že tam nemají všechny filmy: www.filmopolis.cz
  • Marianne

vis ja ho driv obdivovala jako herce mela sem ho moc rada byl muj nejoblibenejsi a jeho smrt sem se dozvedela kdyz sme s kamoskama ze tridy meli telocvik nejdriv sem si to nejak neuvedomila a pak sem se doma rozbrecela protoze mi poradne doslo ze on uz tu nebude ze uz nikdy neuvidim jeho filmy *9* dneska se kazdym dnem divam na televizni program a zoufale cekam kdy zase budou opakovat jeho film casanova a kdyby to nekdo tady chtel vedet TAK CASANOVA DAVA TUHLE NEDELI NA HBO2......uz se na ten film zase nemuzu dockat a jeste navrch on mel tak nádhernej usmev.dokonce sem ho zacala kreslit podle fotek a vzdycky kdyz mam kresbu hotovou spadne na ni slzička *9* *9* *9*
    • Re: Marianne

ano myslím si, že úsměv Heatha byl pěkný, jestli chceš jeho smích slyšet, tak pokud jsi to neviděla, tak se podívej na stránky: www.youtube.com a zadej do vyhledávače SAG BBM nom a pusť si hlavně zvuk, tam se Heath opravdu pěkně směje a nebo také na stránkách youtube se podívej Heat Ledger on Ellen tam je opravdu úžasný a směje se tam také pěkně, na konci jde vidět jak Ellen pomáhá vstát a působí dojmem, že mu opravdu lidé nebyli lhostejní, tak se Terko koukni. *4*
      • Re: Re: Marianne

heatha v ellen show jsem viděla ještě před jeho smrtí.. a je to fakt pecka..:D:D tam jsem poznala, že byl dost vtipnej a inteligentní.. nejvíc sem se u toho chechtala.. *14* *14*
      • Re: a

JÁÁÁÁJ chudaci oni o tom filmu nemuzou ani mluvit jak se tam řežou smichy *1* moc dekuju *4*
  • spor o dědictví

Co může být smutnější, než hádka o dědictví.
    Já nevím jak vy, ale myslím si, že i když všechno v závěti odkázal rodičům a sestrám, tak to bylo před tím než se mu narodila dcera, tak prostě jeho rodina se dědictví mohla ve prospěch Matildy vzdát. Nepůsobili na mě jako lidé, kteří potřebují peníze a tak tohle moc nechápu.
    Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo viděl Legendy z DOGTOWNU a jaký máte na to náror. Chtěla bych si koupit originál a ještě váhám. Díky moc.http://www.bleskovky.sk/cl/15/2 25994/Heath-Ledger-Rodina-sa-hada-o -dedicstvo
    • Re: spor o dědictví

ahoj ja som videla film Legendy z DOGTOWNU a mam to aj doma ale ze by to bolo nejak super uzasne to zase nie a ja mam velmi rada Heathove filmy. Proste ma aj lepsie napr. Pojidac hrichu ale to je len moj nazor
      • Re: Re: spor o dědictví

Díky Andie za nároz, ale už jsem se rozhodla, že si ho koupím.Bála jsem se, že tam při tolika lidech nebude mít Heath moc prostor, ale zase je to z úplně jiného prostředí, takže to risknu.
        • Re: Re: Re: spor o dědictví

Ještě ti musím lenko říci, k tomu filmu, že Heath tam opravdu takový prostor nemá, ale vůbec to nevadí, protože i přes to, že tam nemá nějak veliký prostor stojí ten film za to ho vidět. Mě se ten film líbil, může to být třeba i tim, že se zdržuji mezi takovýma lidma, jaké jsou v tom filmu, zkrátka mě byl ten film blízký. A jak jsem ti předtim psala o tom surfování, tak Heath tam surfuje jen na začátku, tak se musíš soustředit, abys ho poznala, ale Byl to australan a pro australana není surfování žádný problém, tak ti přeji pěknou podívanou a pak až se na ten film podíváš, tak řekni jestli se ti líbil.
          • Re: Re: Re: Re: spor o dědictví

Je,děkuji za takový výklad,nevím sice kdy, ale určitě dám pak vědět, jak se mi filmek líbil.A to, že se pohybuješ mezi takovýma lidma je mi sympatické u mě to bylo podobně, dokud nebyla rodina. Když je večer klid, tak mám aspoň ty filmové večery, jo hold všechno něco stojí.
            • Re: Re: Re: Re: Re: spor o dědictví

ano souhlasím, tohle jsou stránky Heatha Ledgera a ne žádné dopisování.
            • pro a

Aby to tu nevypadlo jako v dopisovacím klubu, když je to tu o Heath Ledgerovi *1* .Matilda je krásná holčička, hrozně se mi líbí ta fotka jak ji nese na ramenou a mají oba brýle, tam sice ty oči nejdou vidět, ale podoba se nezapře. Cestování je opravdu lepší bez dětí a ve třiceti je pořád hodně času. Záleží taky jaké má kdo myšlení. Někdo myslí ve třiceti na padesát a někdo naopak.Včera jsem se dívala na Bratry Grimmy a poprvé jsem se na ně dodívala, stálo to za to. Ono až člověk zemře, tak si my diváci všímáme jak vlastně hrál a i tohohle Jakoba hrál s přehledem.

no já bych tu rodinu už měla také mít, protože je mi o pět let méně než tobě, ale ještě bych chtěla cestovat, takže to zatím vidím až po té třicítce. Jinak psaní dlouhých textů není pro mě žádný problém, píši všemi prsty, jen teda devíti, proto si tam někdy nasekám hrubky, protože už to po sobě nečtu. Tak příjemnou podívanou a myslím si, že na ty filmy koukat se alespoň po večerech, tak to za to s tim chlapem, jaký byl Heath opravdu stojí. Všimla sis, že má Matilda po něm stejné oči? *4*
    • Re: spor o dědictví

ahoj Lenko,

ano spor o dědictví je hrozná věc, také jsem o tom četla.
      Jinak Legendy se mi velice líbí, tel film mám už velice dlouho a viděla jsem ho víc krát. Je to skupině skate kluků, kteří jezdí na skatu a Heath s nima začíná jezdit na soutěže, hraje tam takového dlouhovlasého týpka, ale nevím proč mě se tam prostě líbí. Ty kluci jezdí na závody a jak jsou slavný, tak dostávají jiné nabídky a jezdí za jiný team a na Heatha se vyprdnou, ke konci mi ho je tak trošku líto, protože tam sedí s lahví alkoholu a vypadá spíše jako troska, ale je to pěkný film. Doporučuji ho. Je tam také záběr jak Heat serfuje. Určitě ti ho doporučuji.
      • Re: Re: spor o dědictví

Ahoj,
        moc díky za odpověď. Tvůj nároz mi pomohl k rozhodnutí.Jak psala majka 21, tak určitě stojí za to si koupit originály, zvlášť teď, když už nic nenatočí, to beru jako úctu k němu. Ale u tohohle filmu jsem si nebyla jistá, recence byly různorodé. Tak ještě jednou díky. *4*
        • Re: Re: Re: spor o dědictví

ano jako úctu k němu, je mi toho chlapa vážně líto, vůbec nechápu, že se tahaj takhle o ten majetek, i když lidé jakmile se jedná o majetek, tak jak se říká, neznají bratra, něco jsem takového také zažila, ale naštěstí se to netýkalo mé rodiny, ale i přes to to nechápu, někteří lidé se chovají jako hyeny. Já jsem se zase chtěla zeptat jestli jste někdo neviděli film Ned Kelly, jestli máte na ten film také dobrý názor nebo čím vás vlastně zaujal.
          • Re: Re: Re: Re: spor o dědictví

Bohužel taky jsem ho neviděla, dívala jsem se na rcezence na ČSFD, tam je to z lidu a nic moc, ale stejně tam dopadla Čtyři pírka-zkouška cti a ten film se mi líbil hrozně moc.

tak ten jsem také neviděla, tak se po něm poohlídnu. díky moc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit