-
of. stránky
Ahoj, nevíte jestli má (měl) Heath své oficiální stránky? -
-
Re: of. stránky
Nevím zda jsou oficiální, protože Heath má jistě nějaké "oficiální" jak v USA, tak i v Austrálii. Ale na jedněch jsem už dlouho registrovaná (dokonce dříve než tady), a tak Ti posílám odkaz na tyto stránky: http://www.heathledger.net/_main
V ěřím, že Ti udělají radost jako mně. Příjemné serfování s Heathem. *3*
-
-
Kletba bratří Grimmů
Moc Vás všechny zdravím, sice moc nepíšu, ale pravidelně sem chodím vzpomínat. Někdy i několikrát za den. Je to hrozné, že skoro po dvou měsících jsem nedokázala vstřebat fakt, že Heatha už nikdy neuvidím, že neuvidíme žádné další jeho nové filmy, které by natočil. Pořád si smutním a smutním! Opravdu nechápu některé lidi, kteří sem chodí a píšou jen samé hlouposti a sprosťárny. Musíme je ignorovat, nic jiného nám asi ani nezbývá. Jsou to duševně labilní chudáci. Tak je tak berme. No a abych nezapomněla, psala mi teď kámoška, že s zítřejším Bleskem vyjde i Heathův film - Kletba bratří Grimmů. Já ten film mám, ale věřím, že některé z vás ho ještě třeba ani neviděly, tak si myslím, že za těch pár korun by si ho mohl koupit každý, kdo ho ještě neviděl a komu se líbí. Je to taková pohádka. I will never forget, HEATH!!!!!!! *14* -
-
Re: Kletba bratří Grimmů
Moc dík za typ, hned jsem si ten filmek koupila. Jinak chci říct, že ti rozumím, taky sem chodím každý den, vlastně ani nevím proč. Možná mě to ještě víc ubijí, možná mě to naopak pomáhá si na ten fakt, že už tu Heath není, zvyknout a "zevšednit" si ho..nevím. Každopádně na něj stále s láskou vzpomínám a lidi, kteří se tu chovaj s prominutím jako prasata, mě vážně doháněj k šílenství. Heath mi hrozně moc chybí. Možná to bude znít směšně, ale když se mě dřív někdo zeptal, jaké je moje životní přání, řekla jsem spíš tak s nadhledem "setkat se s Heathem Ledgerem" je hrozný že tenkrát to bylo nepravděpodobný a teď už bohužel i nemožný.... -
jinak já na tyhle stránky chodím také několikrát denně a myslím si, že ti co Heatha obdivovali tak také.
Podívejte se na stránky www.heath-ledger.xf.cz a tam se podívejte do návštěvní knihy, discutuje se tam o udělení oscara pro Heatha -
ano je to taková pohádka, ale myslím si, že je to pěkný film, pouštěla jsem ho i příteli a dokoukal ho až do konce, takže si myslím, že si jej opravdu kupte.
-
-
To snad není možné
Ahojky,nechápu jak se to mohlo stát,měla jsem ho tak strašně mooc ráda...byl to můj nejlepší herec,kterého jsem uctívala,strašně jsem se lekla když jsem si dozvěděla tak špatnou zprávu,myslela jsem si,že je to nějaká sranda,že to není možné,ale pak mi vlastně došlo,že proč to nemůže být pravda???Vždyt' si smrt bere kohokoliv a Ty vygumovaní lidé co sem píšou takové docela nechutné vzkazy,takže,já nic neříkám aby si je sem nepsali,ale je to celkem a upřímně naše věc co si sem píšeme a že je nám Heatha líto to je,není na tom nic zlého když ho měl někdo rád a ten kdo to nechápe a nebo nepochopí (to sice nechápu kdo to nemůže pochopit,protože v tom případě nemá srdce )je mi takových lidí strašně moooc líto a tohle je profil Heatha....,tak tady správně můžeme truchlit...ok???tak si prosím nechte svý připomínky a nechte nás být..mi Vám taky nelezeme do vaších hvězd a neurážíme je....jinak Heath byl úplně suprový herec...ach jo...neměl odejít a natož takhle SÁÁÁM!!!!!!Chudák...máme tě rádi...a kdo néé,tak at' se klidí,tenhle profil je pro slušný lidi,který vzpomínaj na jeho krásný úsměv když se zasmál v televizi.... *9* *9* *9* *9* *13* *16* *8* *4* *14* *9* -
.......
*9* byl to skvělej herec!!! *9* -
-
Re: .......
ano byl a vždycky jím zůstane. Myslím si, že opravdu chybí všem. *9*
-
-
novy fanusik
Ahojte. Pred tromi dňami som sa zaregistrovala vo fanklube Heatha Ledgera. Prečítala som si všetky príspevky v tomto fore. Niektoré sú dobré, iné zasa urážajúce. tí, ktorí nemajú Heatha v láske, nech radšej odtiaľto odpália a nechajú priestor pre tých, ktorí ho mali radi. Fanklub je predsa pre fanúšikov, nie pre anti-fanúšikov.Tí, nech si zriadia nejaký anti-fanklub a nech si tam dokazujú, akí sú blbí. A, Heath, nech už zomrel akokoľvek, bol aj tak úžasný človek a tiež nie je dňa, kedy si naňho nespomeniem. -
Skvělý JOKER
http://www.news.com.au/perthnow/sto ry/0,21598,23374490-5012990,00.html -
-
Re: Skvělý JOKER
Nějak se mi to opět nezdařilo, ale když si dáte do hledáčku Perth News, tak se tam dostanete. Dnes tam píší o uvedení traileru k poslednímu Batmanovi a můžete se na něj i podívat, i když určitě ho spousta z vás viděla.Na Perth News je spousta zpráv o Ledgerovi, ale bohužel sama nedisponuji tak doborou angličtinou, abych si dovolila o tom psát.
-
-
vzpomínka v dobrém
Když si pouštím Casanovu, kde je Heath opravdu zábavný, tak jsem se musela něčemu smát, všimněte si, že když na začátku utíká po střeše, když ho honí ta inkvizice, tak že má na ponožce dírku a potom, když leze do okna, tak už jí tam nemá. Je to takové pro pobavení. Je mi líta opravdu velice líto, byl to hodně dobrý herec a těším se na filmy, které se teprve budou vysílat, ale pokud si chcete na něj zavzpomínat a trošičku se pobavit, tak se opravdu podívejte na tu casanovu. Je ho škoda, chlapa jednoho. *9* -
ax:(
ete nieco..ked som sa dozvedela co sa stalo, plakala som, a este ako:((( bolo to strasne.. nasledujuce dni som kukala filmy v ktorych hral a spominala som:(( je to strasne:(( -
bol skvely:(((
kazdy hovori ze niektory ludia (baby) su iba nestastne preto ze bol pekny... on bol,to je pravda,ale bol to skvely herec, hral v takych skvelych filmoch, ako patriot,casanova, skrotena hora, CANDY!!! a je aj pravda ze mal nakrajsi usmev *14*
bol prosto skvely, je ho skoda:(( -
kdo dává takové známky???
jako by mě zajímalo kdo dává takové blbé známky za komentáře...to bude asi ten člověk,který tady jenom otravuje..vy víte koho myslím,že??? -
-
Re: kdo dává takové známky???
sry, mozna te zklamu ale ja fakt nemam cas ani chut znamkovat ty radoby zvasty o tom jak, kdy a co kdyby. obvzlast kdyz se vsechno toci kolem tak podprumerneho, herecttvim uboheho, bez charizma, smyslu pro humor, nafoukaneho narcisty jakym ledger bezesporu byl. (dpc. nevite o nem vic nez ja, ale vy ho budete vychvalovat jako to byl spasitel, kua to je donebe volajici) *16*
PS:chybel sem váááám, protoze vy mne jóóóó *1* -
-
Re: Re: kdo dává takové známky???
ty jsi opravdu špatnej člověk, to že chodíš na tyhle stránky a znepříjemňuješ nám to tady, tak to svědčí o tom, že jsi sám. O Heathovi se pleteš, on možná toho oscara po smrti dostane, vyčetla jsem to na jednom portálu, že je žhavým kandidátem na oscara za jokera. Prosim tě, přestaň sem chodit, my si tu chceme v klidu povídat a nestojíme o ty tvé ubohé připomínky, asi nic jiného neumíš, jsi zkrátka ubohý. -
faktem je ze byl vic nez dobry herec (slovem sqely bych setril), taky byl pohledny (a kdo ne v hollywoodu, ze), nemyslim si ze by se se svou smrti nejak proslavil (to je spis k placi) a uz vubec ze by posmrtne dostal nejakyho oscara
ale nechapu jak nekdo muze napsat ze to byl sqely clovek kdyz ho videl max. ve filmu nebo na fotce to mi mozek nebere PS:(po smrti byl slavnejsi akorat lenin a lennon)
----tohle jsi napsal ty, tak nechápu proč měníš názory,leda by Tě bavilo provokovat lidi. Ach jo, pro mě to byl herec s budoucností a těšila se na další filmy, protože točil pořád lepší a lepší. -
-
Re: Re: Re: kdo dává takové známky???
v tom co sem napsal mas praavdu. a pardooon ze vyjadruju svoje nazory (stejne jako vy) kolem toho (akorat ze ty moje nejsou tak ruzove, ze jo). a jestli dostane oscara at mne klepne pepka!!! pravda je sak ze dobrych hereckych vykonu bylo minuly rok jako safranu (snad jen optimus prime v transformers, klasika shrek a nezklamal ani Johny Deep) *7* -
-
Re: Re: Re: Re: kdo dává takové známky???
No mě se zdálo, že je jen rychle měníš,abys Ty lidi tady naštval.Ale je to Tvoje věc. No i když to sem nepatří tak Oskar si určitě zasloužil D.D.Lewis a Javier Bardem. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kdo dává takové známky???
se nejak vyznas.... mne se stejne nejvic libil optimus prime, cmelak, megatron, serza, devastator atd. ach ta amerikanizace ale kdyz je to tak hezkýýý
-
-
-
-
názor debila bez mozku...bezcharakterní seš tak akorát ty a ty tvoje keci..hoď se do klidu a nech nás na pokoji..takovým pakům jak seš ty by měli zakázat sem chodit...otravuj život někomu jinému... -
už se těším na ty titulky!!!!
*14*
-
-
Re: kdo dává takové známky???
Známky si vôbec nevšímaj. niektorí ľudia sem chodia vyslovene len písať alebo čítať. a vôbec sa nemusia venovať známkovaniu. Takže to neber tragicky, dôležité je, čo sa tu píše o samotnom Heathovi, a to je najdôležitejšie.
-