Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..a

ahoj lidi..tak co???už z vás trochu ten smutek opadl???mě už je o něco líp,ale pořád mi je to hodně líto...na Heatha nikdy nezapomenu...
  • Náš milovaný Heath!!!

JSI A BYL JSI NEJLEPŠÍ HEREC....NIKDY JSI NÁS NEMĚL OPUSTIT,ALE ŽE SE TO UŽ STALO,TAK NA TO JAK JSI BYL SUPROVÝ HEREC...NIKDY NEZAPOMENEME A TVOJE FILMY SI BUDEME RÁDI POUŠTĚT DÁLE...JSI ZLATÍČKO...MÁME TI VŠICHNI MOC RÁDI HEATHE A MĚJ SE TAM KRÁSNĚ....MI FANOUŠCI NIKDY NEZAPOMENEME......JSI V NAŠÍCH SRDCÍCH DÁLE...
    *14* *14* *9* *3* *14*
  • Hm

Hmm,tak Heatha jsem moc neznala,ale je škoda že umřel.To nepochopim *7*
  • normalni clovek?

neodpustim si male rejpnuti- pro "a": nekde dole jsem cetla, ze ledger zil podle tebe jako normalni clovek.. no nevim, kolik znas lidi, co se ladujou 6 uklidnujicima praskama? myslim, ze byt hollywoodsky herec a zit normalnim zivotem se proste vylucuje..
    ale je fakt, ze nemel zapotrebi vyvadet nejaky pytloviny, aby se o nem psalo..
    a hral vazne dobre *4*
    • Re: normalni clovek?

Slova normální člověk, jsem volila proto, protože jsem měla na mysli, že i přez veškerou slávu, se choval normálně. To znamená, že se nemusel povyšovat a ukazovat se, že je Někdo. To, že užíval léky, neznamená, že by nebyl normální. Kolem nás se pohybuje spousta lidí, kteří nejsou slavní a to i přes to, chodí na psychiatrii a také berou léky, neboť nezvládají třeba stres z práce, nebo uspěchanou dnešní dobu, atd... Já kolem sebe pár lidí takových mám a jsou to normální lidé. Někteří po těch lécích zkrátka šáhnou, když už není jiná možnost a v tomhle případě, to bylo opravdu, aby to jen pomohlo, nikoli to člověka zabila.
      • Re: Re: normalni clovek?

Myslím, že o tom, zda byl normální by se dalo dlouho polemizovat, protože není normální jako normální. Každý to bere jinak. Pokud mám říct svůj názor, řekla bych, že normální byl i nebyl. Záleží na kontextu.

Od podzimu prožíval těžké životní období, myslím, že je docela normální, že nějaké prášky bral. Některé byly na spaní, jiné proti úzkosti a myslím, že i nějaká antihistaminika, ale nebral je ještě dlouho, horší bylo, že nazabíraly.
      Myslím si, že být hollywodský herec a žít normálním životem se nevylučuje, vždyť co to znamená, žít normálním životem.Kolik lidí kolem nás bere prášky a my o tom nevíme a kolik lidí jich nebere a vypadají jako blázni. Na nic se nedá odpovědět jeednoznačně. *3*

http://aktualne.centrum.cz/kultura/ film/clanek.phtml?id=520592&tro6303 _0_2
  • :-(

Mě se moc líbil jak herec tak vzhleove je to zvláštní.ti co ho maj rádi zůstanou tady,vyrostou a nikdy ho neuvidi:( chce se mi brecet fakt semho mela rada *9*
  • demence to drti

faktem je ze byl vic nez dobry herec (slovem sqely bych setril), taky byl pohledny (a kdo ne v hollywoodu, ze), nemyslim si ze by se se svou smrti nejak proslavil (to je spis k placi) a uz vubec ze by posmrtne dostal nejakyho oscara *9*
    ale nechapu jak nekdo muze napsat ze to byl sqely clovek kdyz ho videl max. ve filmu nebo na fotce to mi mozek nebere PS:(po smrti byl slavnejsi akorat lenin a lennon)
    • Re: demence to drti

ten kdo ho viděl jen na fotce nebo ve filmu to o něm asi říct nemůže.. ale já jsem s ním viděla spoustu rozhovorů, pořadů a talkshow.. a byl naprosto úžasnej.. vtipnej, milej, inteligentní.. takže si troufám tvrdit, že to skutečně byl skvělej člověk.. *4*
      • Re: Re: demence to drti

nápodobně, naprosto souhlasím
  • HEATH

Souhlasím, když je mrtvý tak je hned první ale když byl živej tak byl na nějakým 14 místě ale když je už mrtvej tak je divnej. Tak jsem ho měli poslat na první místo když ješte byl mezi námi živíma, Ale Heath byl moc krásnej herec ale škoda je že není mezi námi už !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: HEATH

tvůj příspěvek absolutně nedává smysl, víc divná jak on, jsi ty *7*

To je sice hezké, že Ti připadal krásný, ale herectví je přece o něčem jiném. Přece se nebudu dívat na nějaký šíleně přiblblý film jen proto, že je tam někdo krásný.Heath měl auru třeba jako ten děda Al Pacino a tohle je dar, který má jeden ze sta.

eh??..divnej??
  • ..

No já neříkám že je Heath špatny nebo hrozný herec, já říkám že je taky hodně dobrý.Taky sem ho znala předtím a sledovala jeho filmy ale proč až teď vystoupal na špičku když je po smrti?Měli mu dávat velikou pozornost i předtím.(a ne v každém vydání nějakého časopisu všude TH,je hodně slavných lidí o kterých bychom chtěli něco vědět)Navíc novináři to vždycky nějak nefouknou že bych se nedivila kdyby oznámili že ho zabila jeho uklízečka.Je mi ho strašně líto a tohle si prostě na památku nezaslouží.A ten komentář sem nemyslela špatně.Nejsem naštvaná na Heatha ale na to že vystoupila jeho popularita až umřel. *9*
  • ..

Já nechápu proč se člověk stane slavným až umře!!!Spíš by se měli uznávat ti co žijou.A kdyby neumřel nikdo by se oněj nezajímal to vím na 1000% a to že Wenta znáte jenom jak se mračí když má hrát takovou nepřístupnou osobnost POUZE v Útěku z vězení!!To že se nedíváte na jiné filmy s ním je vaše chyba. *16* Went je skvělý herec Heath taky to přiznávám ale už je po smrti tečka.Všichni z něj udělají hvězdu až umře to je oničem!! *9*
    • Re: ..

Heath byl jeden z nejdananějších filmových herců nastupující generace. To, že se teď o něho lidé zajímají je přirozené. Vždyť zemřel tak tragicky a nečekaně a i když se o tom v denním tisku moc nepsalo, tak to stačilo k tomu, aby se lidé zajímali kdo byl. Už to, vypovídá o tom, že měl obrovské charisma. KDyby Heath hrál v takových komerčních seriálech typu Prison Break, tak nějací Wentové by neměli šanci, i když nic proti němu.A když se dívám na top 10 osobností, tak jediný on měl opravdovou úroveň. *4*
      • Re: Re: ..

myslím si, že je to vystiženo úplně přesně. od Lenky 32, mám na věc stejný názor. *4*
        • Re: Re: Re: ..

Děkuji a nápodobně. *4*

je asi pravda že jeho smrt mu přidala na popularitě.. ale byl hvězda už dávno předtím.. a já viděla spoustu jeho filmů a obdivovala ho už dávno.. tyhle stránky sem bohužel objevila až po jeho smrti.. a nechápu jak můžeš říct že se o něj nikdo nezajímal.. když už dávno se oněm psalo, že je to nejnadanější mladý herec současnosti.. a tvoje názory mi přídou fakt hloupý.. ty si jako myslíš že když někdo umře, má se na něj zapomenout..?? a uznávat jenom ty, co žijou.???? to je dost směšný.. a pokud jde o toho wenta.. opravdu ti ho nikdo nebere.. mě se taky líbí.. na útěk z vězení se koukám.. ale dost mi vadí že o něm píšeš, i když se to sem vůbec nehodí.. už podruhý řikám, že tohle je Heathův profil.. a Went tady prostě nemá co dělat..

no nemužu s tebou o wentovi souhlasit videla jsem snim už asi 5 filmu a videla jsem ho ve dvou seriálech a v každým se tvářil jak kakabus

Myslím si, že nemáš pravdu. Vycházím ze své vlastní zkušennosti. Na filmy s Heathem jsem se koukala vždy ráda i před jeho smrtí, teď se na ně koukám s tím, že mi je velice líto, že svět přišel o skvělého herce a že už nic nenatočí. To, že se někteří lidé nezapojovali do diskuse, když žil, neznamená to, že nenavštěvovali tyhle stránky. Možná bys měla chodit na stránky herce, který se ti líbí a nepřesvědčovat nás o tom, jak je skvělý. My ti to neberem, ale tohle jsou stránky opravdu Heatha, tak už možná v jeho památce, bys mu mohla dát pokoj a podívat se třeba na víc jeho filmů, možná se ti to líbit nebude, nemusí nikdo ti to nenutí, ale koukni se na herecké podání, to je opravdu skvělé a na to vyzařující charisma, nemyslíš, že o to tam jde?
  • koupila jsem si

aojky normálně ted jsem byla 5 dni u kámošky a kouppila jsem si 2 filmy s heathen a to candy a ples příšer oba za 99kč a málem jsem si koupila i pojídač hříchu ale to stálo už 199kč tak si počkam až to zlevněj doufám že to bude brzo *3* jo a už jsem videla candy je to dost naloženej film řikala jsem si co to asi bude když se to toči kolem drog ale bylo to husty jako diky tomu si myslim že nikdy nebudu fetovat a heat tam vypadal kouzelne nekdy sice jsem se musela až smat ale byl kouzelnej a kolikrát tam vypadal jak smutný štěňátko achjo pořád mi chybí a rozhodla jsem se že si pořídim všechny filmy co natočil no jestě mi jich dsost zbejvá ale už jich mám 7. RIP heathe i love forever

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit