Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neeeeeeeeeeeee

To neeeeeeee já to zjistila až dneska, Heath je mrtvý *9* *9* to nee *10* tak báječnej veselej kluk s kouzelným úsměvem *4* *9* *9* *9* ach jooooo snad to nebyla sebevražda! *9* neee!
    Sbohem Heathe, byl jsi báječný člověk!Určitě na tebe nikdy nezapomeneme.... *4* *9* *9* *9*
    • Re: Neeeeeeeeeeeee

Premejslim, jak je mozny, ze k nekomu se takovahle zprava dostane az po mesici a pul *7*
  • hhm

hezkej:)ale WENT je lepší.)
    • Re: hhm

nije Went ale Jensen Ackles je lepší

went je sice krásnej.. ale lenka má pravdu že po herecké stránce se nemůžou srovnávat.. heath je byl prostě úžasnej herec.. *14* *14* *14*
      • Re: Re: hhm

ta jeho mimika je KRÁSNÁ!!!!víš?:D,po té herecké stránce,to newím jak Heath,ale WENT NEJÚŽASNĚJŠÍ!!! *14* *14*
        • Re: Re: Re: hhm

Já Ti to neberu, už podle Tvých výrazů tam jde o něco jiného než herectví, jsi do něj prostě zamilovaná!!! *3* A klidně buď, ale věř, že z něho nikdy žádná filmová hvězda nebude.
          • Re: Re: Re: Re: hhm

já proti wentovi nic nemám.. taky se mi líbí.. je to prostě pěknej chlap. ale řekla bych že si na špatnym profilu.. jestli si z něj tak vystříkaná, jdi na ten wentův.. sem se to prostě nehodí..
            • Re: Re: Re: Re: Re: hhm

já vás tady navštěvuju ,ne asi:Dne mne se líbila heathovo role-10 věci,které na tobě nenávidím..to byla pecka...:-)a tak sorry,když vás tady vyrušujuuu
          • Re: Re: Re: Re: hhm

souhlasím s tebou, heath byl prostě jen jeden a tím navždy zůstane. Každý člověk je osobnost jen jedna. Ale o tom jaké má charisma, tak to ovlivňuje do jisté míry sám a myslím si, že Heath opravdu i přez velkou slávu, byl stále normální člověk a nevybočoval z davu. Opravdu je veliká škoda, že už nebude točit žádné filmy, protože si myslím, že po čase by šel určitě do něčeho jiného a to třeba, do nějakého scénáře a nebo by film režíroval, jsou to jen domněnky. Ale je toho chlapa obrovská škoda.

myslím si, že pokud budeme i nadále navštěvovat jeho stránky, tak do zapomění jen tak neupadne, byla by to škoda.

Ano chtěl žít život jako obyčejný člověk nee jako filmová hvězda. Takových je málo a v tom, že by režíroval máš určitě pravdu. Na svůj mladý věk měl hodně rozmanitých rolí a určitě by nezůstalo jen u herectví. Je ho velká škoda, snad ještě dlouho neupadne do zapomnění.

ikdyby nebyl velká hvězda pro vás...pro mne už JE!!a vždy bude..máš pravdu sjem zamilovaná:Da souhlasím s a-každý má charisma-který na tom člověku milujeme.. *15*

To máš pravdu jen proto, že Heath už nežije.S hereckým výkonem se Ti dva nemůžou srovnávat, vždyť Went se pořád jen mračí jinou mimiku asi nezná. *14*
  • příčina smrti

Ambien, xanax, oxycontin, tak tohle byly smrtelné léky, která Heatha zabily. Škoda, že mu byly předepsány.
    • Re: příčina smrti

Prý ještě Valium, Restoril a Unisom. Hrůza mix a snad měl v té době i zápal plic. Škoda, škoda, škoda!!!
      • Re: Re: příčina smrti

ale stejně, řekni jak mu to ti doktoři můžou předepsat, v dnešní době si musí člověk dávat na všechno velký pozor, protože někteří doktoři opravdu nevědí jak léky dohromady fungují, vím to z vlastní zkušennosti.
  • Jednička

Tak Heath už je v návštěvnosti na prvním místě!!!
    • Re: Jednička

musíme ho tam udržet co nejdéle, protože si myslím, že za své herecké výkony si to zaslouží.
  • není vhodné pro tuhle diskusi

myslím, si že někteří lidé jsou opravdu sprosté, že neumí používat svůj nick, reaguji na články o výdělku, myslím si, že to tu nemá ani co dělat. nemám pravdu? tady to jsou stránky heatha ledgera a ne nějakej byznis.
  • CHCETE SI VYDELAT?

PENIIIIIIIIIIZEEEEEEEEEEE!!!!.chces naky ty moneyy????staci se zaregistrovat na http://info-mail.er.cz/pages/index. php?refid=refidaan .az 3,20 za email..ziskavas penize za reklamni maily,bannery,shanite uzivatele,a za registraci mas 15 kc,naky ty penizky se urcite hodi! .,.-- a navic,NIC NEPLATIS,jen VYDELAVAS .proc to nezkusit???
    • Re: CHCETE SI VYDELAT?

jéžiš který pošuk to sem napsal??jako nic proti ale to sem vůbec nepatří..vydělávej si prachy sám,ubožáku...
      • Re: Re: CHCETE SI VYDELAT?

ahoj Fildo, když tu tahle diskuse probíhala, tak jsem to také nechápala a hlavně mi vadilo, že použil stejný nick jaký používám já, protože pak to vypadá, jako bych to psala, já, ale já takovéhle věci nepíšu, zkrátka si myslím. že to byl někdo, kdo viděl, že jsou tyhle stránky nejvíce navštěvované a tak toho využil asi nějaký kšeftman, nebo tak něco. Nebo to byl třeba ten co sem lezl ten šlakmatrafi, nebo jak si říkal, nevím a je dobře, že už tu takovýhle člověk dlouho nebyl. Heatha je mi velice líto, protože byl opravdu hodně talentovaný a myslím si, že si zaslouží i po smrti, aby ho lidé měli rády a ne se na něm přiživovali. Nemám pravdu? *3* *3* *3* *3* *3* *3*
        • Re: Re: Re: CHCETE SI VYDELAT?

ahoj,to je jasné že máš pravdu:-)ale abys sem toho blbečka nepřivolala...ale jinak je to teď tady v pohodě...měj se.

fakt, že ti to neni blbý.. přijde mi to teda dost ubohý..!!!

používej si svůj nick, je to pěkně trapné schovávat se za někoho jiného, kdo navštěvuje normálně tyhle stránky

proc to seres sem *16*
  • oscar 2008

zadejte na www.youtube.com
    heath ledger oscar 2008 tribute in memorian

smutné
  • ..

http://www.youtube.com/user/ennisde lmar17 zkuste to,jsou tam hezká videa..díky
    • Re: ..

ano také jsem je viděla, videa jsou pěkné.
  • .

tak co, nikomu se vam marek taclik nezda podobnej? cekala jsem spoustu protestu hehe http://www.cinoherniklub.cz/osoby.php?id=42
    jo a k tomu filmu candy - pustila jsem si ho pak jeste jednou v originale a neni to tak spatnej film, jak se mi zdal... ale byl priserne nadabovanej :(
    cim dal vic se mi libi heathova postava.. ale nejvic super je ten hlas.. mnam :))
    • Re: .

Tak abys měla rados! *3* Mě Heath Taclíka naštěstí nepřipomíná, i když je to asi dost dobrý herec a zajímavý týpek.
      • Re: Re: .

dekuju ti, mas to u me *3*
        heeh, ja bych vlastne taky mohla bejt ver 32 - jeste pul roku, pak uz ver 33 *5*
        • Re: Re: Re: .

Hele nějaká chytrá ne? Já budu mít 33 až za 9 měsíců chichi, ale duchem i zjevem je mi dvacet! *1*
  • drsne....

ted uz je heath na 2. miste v navstevnosti!!!! jen tak dal!! heath 4ever!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit