Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • budete brečet

pěkné stránky mrkněte na ně, já jsem se na ně před chvilkou koukla a zas jsem bulela.www.youtube.com/user/Cliffy4 479
  • :-(

HEATH LEDGER - ALONG FOREVER *14*
    FOREVER AND EVER AMEN
    HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER *14* HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER
  • proc zemrel

"kumulativni ucinek prasku na uklidneni" - to jsem vcera cetla. ze mel v sobe asi 6 ruznych uklidnujicich prasku a jaksi se vzajemne nesnasely.. :((
  • candy

ten film candy jsem videla vcera a teda nic moc.. celkem blbost. ocenuju jen, ze se ledger nebal vypadat jako hnusak.
    ale v pujcovne maji i toho casanovu, tak toho zkusim priste :))
    mimochodem - nezda se vam, ze marek taclik se mu docela dost podoba?
  • im not there

vím, že film ještě neni v prodeji, že bude za delší dobu, ale jen jestli jste ho už někdo neviděl třeba na netu. chtěla bych vědět jen názor. dík
  • in not there

neviděli jste někdo film In not there?
    • Re: in not there

Taky jsem ho ještě neviděla, ale myslím si, že to bude spíše typ filmu do filmového klubu a tyhle filmy já můžu, taky proto si Heath Ledgera vážím, že do takových rolí šel. Zkus se podívat na tyhle recenze.ttp://www.csfd.cz/film/1360 82-im-not-there/ *3*
  • ...

jo a taky jsem moc rada, že jeho profil navštěvuje tolik lidiček, kery na něho porad vzpominaji! a pro ty co se tu bavili o casanovovi... film jsem videla a diky nemu jsem si heatha zamilovala!! pro vsechny fanousky doporucuju *4*
    • Re: ...

jeho profil už je na 3.místě!!a už se dotahuje na tu trapnou hillary duff..ale na prvním místě je ten týpek z Prison Breaku...to budě těžké,ale musíme věřit!!!
      • Re: Re: ...

na první místo se dostane a doufám, že mu uděláme obrovský náskok před všechny, aby se tam udržel co nejdéle.
        • Re: Re: Re: ...

2. místo..!
  • ...

Ja mam Heatha moc rada. Jako herec byl strašně nadanej a na svůj nizkej věk natočil dost filmů a každy z nich je něčím odlišný a vyjmečný. Jsem mocka zvědava na temnýho rytíře.... hlavně na jokera :) a to že Heath zemřel.... dost mě to vzalo.... 2 dny mi bylo smutno a brečela jsem..... ale je fakt, že u mě v srdíčku stále žije a nikdy na něj nezapomenu!! *4*
  • .

je mi hrozně líto že umřel...byl to fakt užasný herec a tak hezký...teď už je jedno komu se líbil a komu ne. teď uý tu určitě nikomu vadit nebude. *9* *9*
  • krasnej herec...skoda ze uz neni mezi zivima:-(

je ho strasna skoda byl to klasnej herec a ted je mrtvaj...nikdo uz nebude jako on...je ploste nenahraditelnej:-( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13*
    • Re: krasnej herec...skoda ze uz neni mezi zivima:-(

jo máš pravdu.. já si to opakuju denně.. heath byl prostě jenom jeden.. R.I.P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit