-
CHJOOO
Chjo:)je to strasny...taky mi je z toho smutno..na filmy s nim se nedivam...moc me to mrzi..uplne nej herec...holky musime doufat ze to prejde:( *8* *8* -
..
Měsíc utekl jak voda *9* stále mi nepřestal chybět, ale už aspoň nebrečím. R.I.P. Heath..love you -
-
Re: ..
hej PRosim Te mam Takovy Do taz Co to znamena R.I.P.??? -
-
Re: Re: ..
Rest In Peace *9* -
Je to zkratka pro Odpočívej v pokoji - samo, že v angličtině.
-
-
Re: ..
tak to máš dobré...já brečím pořád...už fakt dál nevím...Heath mi dost chybí..nechápu proč tak mladej člověk musel zemřít...existuje vůbec nějaká spravedlnost???R.I.P.Heath -
-
Smrt není nikdy spravedlivá, bohužel...to, že nebrečím, neznamená, že bych na něj nemyslela.Už jenom to, že denně chodím na tyhle stránky asi znamená, že jsem to pořád neskousla a že mi moc chybí. Byl to můj nejmilovanější herec,naprosto jednoznačně...Milovala jsem ho *9* a navždy ho budu mít hluboko v srdci....
-
-
-
LoveU
***heath byl ten nejlepší herec ..a v ten den kdy umřel přišel svět o skvělýho člověka.. takhle mladý lidi by prostě neměli umírat.. kde je sakra nějaká spravedlnost..!!??*** -
-
Re: LoveU
ano máš pravdu, byl skvělej, mladej, nadanej, talentovanej.
-
-
světýlko
hele, taky máte od tý doby blbou náladu, jen co si na Ledgera vzpomenete? mě už z toho asi hrabe a přitom jsem se s nim osobně vůbec neviděla. Ale prej se nezabil, prostě srdeční příhoda, to se tak stává:-( je ho vážně škoda. Ted budu jenom doufat, že neumře další z mejch oblíbenejch herců..to už bych skočila z mostu' -
-
Re: světýlko
já vždycky když vidím nějakou fotku nebo video u toho ta krásná hudba...tak se rozbrečím...dost mě to dostalo a ještě dlouho to bude bolet....R.I.P. Heath..We love you!!!! -
Re: světýlko
Já nemám blbou náladu jakmile si na něj vzpomenu, jen mi je vždy moc smutno. Někdy vylítnou slzy, ale náladu mi to nezkazí. Neboj, jistě už nikdo z Tvých oblíbených herců neumře. To by bylo fakt smutné. Příliž velká náhoda. Já teda nemám už žádného jiného oblíbeného herce. Zkoušela jsem hledat mezi osobnostmi, abych se trochu od Heatha odprostila, ale nikdo mi zatím nestojí zato, abych mu své sympatie věnovala. HEAHT je jedinečný. I po smrti. Chybí mi! -
-
Re: Re: světýlko
Každý je jedinečný, neboj to přebolí. Myslím, že z té mladší generace by stál za zmínku i Colin Farrell nebo Adrien Brody nebo i ten Di Caprio. Leadgera sice nenahradí, ale líbit se můžou taky.Hlavu vzůhu, to půjde! *3* -
-
Re: Re: Re: světýlko
a dívala jsi se na ty videa???hej mě to vždycky tak vezme...moc smutný...které video se ti líbí nejvíc??? -
-
Re: Re: Re: Re: světýlko
Ne na videa jsem se nedívala, protože mám z toho žaludek na vodě nebo spíše měla jsem. A taky proto, že nemám bedničky a tak když jsem se dívala na to jeho interviu, kdy mluví o Jokerovi, tak to působilo opravdu komicky. On se tam pořád tak drbal a kroutil. Ale chápu, že někomu to dělá dobře se na to koukat a pak se z toho dříve dostat. Já se budu těšit, že se dotočí ten jeho poslední film a taky na Batmana, i když to není moje parketa. A taky jsem ještě neviděla I am not there, takže tam na nás bude dýchat jeho přítomnost a vzpomínky snad už nebudou tak bolet.
-
-
Re: Re: Re: světýlko
díky za podporu,vážím si toho!!!ale zapomenout se nedá, to je jasný...
-
-
Re: Re: světýlko
jako dobrý herec je i Jake Gyllenhaal taky ze Zkrocené hory, ale Heath je jenom jeden!!!
-
-
-
Ahoj lidi
ahoj lidi!!!který ten videoklip se vám líbí nejvíc???prosím napište!!! -
-
Re: Ahoj lidi
ahoj:)me se libej urcite vsechny ale nejvic asi zkrocená hora..ten film me fakt dostal:(
-
-
příběh rytíře
dnes na AXN ve 21:05 příběh rytíře -
-
Re: příběh rytíře
To mě mrzí, že jsi to nenapsala dřív. Ale to neva. Jistě to budou brzy zase dávat. :-) Já moc na AXN nekoukám, ale teď vidím, že to byla chyba. :-) Právě jsem dokoukala na HBO Casanovu. Dávají ho tam snad každý týden, už asi půl roku, střídavě s Kletbou bratří Grimmů. Takže na to furt koukám. I když i tyto filmy mám, ale takhle si je nemusím pouštět, když jsou v TV. :-) Díky. Ach jo Heathe, Heathe... budou mi chybět Tvé nové filmy. Ale vzpomínky zůstanou!!! Nezapomenu. NIKDY! -
-
Re: Re: příběh rytíře
sorry, ale zjistila jsem to po půl deváté, tak jsem to alespoň napsala pro případ co kdyby. HBO bohužel nechytáme, ale casanova mi má za nedlouho přijít poštou objednala jsem si jej, tak se moc těším. opravdu mě také moc mrzí, že svět přišel o tak talentovaného herce.
-
-
-
Ach jo..
hej lidi mě to nepřestalo bolet ani po takové době...pořád se dívám na jeho videa a brečím....je mi to moc líto..byl to skvělej herec a bude nám moc chybět!!!Zkrocená hora 4ever -
Smutek:)
byl uplne nej:)hlavne ve zkroceny horemal sem ho neeeeeejradeji...malokdo by to zahral tak jako on..vazne ho obdivuju *9* je to pan herec a nevzdycky jim bude..je mi ho mooc lito *9* -
zarobok
Zarabajte na nete. Kazdy den 30 sec kliknutim na webove stranky zarabate. Zaregistruj sa: http://www.ibux.ca/signup.php?ref=p ixin82 -
I LOVE HEATH FOREVER
ach jo.....byl to fakt ten nej herec....krásnej a ten jeho pohled. Mmohl natocit ještě spoustu klásnejch filmů....NIKDY NEZAPOMENU, I LOVE HEATH FOREVER