-
Deset důvodů....
Ahoj lidi...já ten film taky dneska viděla a natáčela jsem si ho abych se na Heatha mohla pořád dívat.....je ho fakt strašná škoda kdyby nebrak ty prášky ještě by tu byl.....je mi ho tak líto...nejvíc se mi líbil ve filmu Příběh rytíře byl fakt úžasnej.... -
smrt
Holky...ja sem na ten filmik koukala..narazila sem na nej upa nahodou ..alek nejhorsi je to..ze asik ani nevite proc ten film dneska davali....*9*...heath 22.1. umrel a byl vysilán neco jako na jeho pocest bo taaak...predavkoval se práskama, ptz mel deprese tak si nakombinoval nejaky prasky na spani a umrel na predavkovani..kdyz sem to zjistila brecela sem jako zelva *9* *9* *9* -
-
Re: ......
JO, slyšela sem o tom hned den na to...měla (a pořád mam) ho moc ráda...prostě NEJKY HEREC -
-
Re: Re: ......
je ho fakticko moooc škoda..byl to můj miláček..vlastně pořád je..v mým srdíčku..snad se tam má nahoře dobře...a doufám že měl aspon nějakej fakt dost dobrej důvod proč to udělal.. *9*
-
-
-
...
achjo neska sem viděla 10 důvodů proč tě nenávidím a už mám zase špatnou náladu toho že je mi líto z toho že umřel někdo tak skvělej...nešlo tomu uvěřit přeedtím a nevěřím ani ted že je něco tak nespravedlivýho jako je smrt...to prostě nejde...chtěla bych ho zpět a chtěla bych aby se to nikdy nestalo aby si nikdy nevzal tolik prášků najednou...vždyt přece musel vědět že to nemá dělat tak nechápu proč to udělal je mi z toho smutno *9* -
Heath
já se mu náhodou nedivim, že to udělal. Prostě se zabil..byl to skvělej herec, ale asi měl svý důvody. -
nostalgie
Prostě můj nejoblíbenější film ze všech...v něm jsem se do Heatha zamilovala*3* proto to teď pro mě byla taková nostalgie...Heath, we all miss you so much!!!!!!! *9* love you and never forget *4* -
Heath
Ahoj lidi, pozdě jsem dnes zjistila, že dávají můj oblíbený film Deset důvodů, proč Tě nenavidím. Moc mě to mrzí, nemohl by mi někdo prosím pomoci, kde bych ten film třeba na DVD mohla sehnat?. Děkuji moc A. *3* -
To není možné
pane bože, to není možné...zjistila jsem to až teď, po tom, co jsem shlédla ten krásný film 10 důvodů, proč tě nenávidím!! Je to neuvěřitelná škoda:( v roce 2001 natáčel tady na Barrandově film Příběh rytíře a mě bylo tenkrát 13 let a byla jsem do něj zamilovaná *3* Tenkrát jsem se osmělila a řekla mu I love you - tenkrát jsem si ani nebyla jistá, jestli to je to, co jsem chtěla vyjádřit! A Heath ulehčil situaci tak, že se na mě jen usmál! Prostě miláček *14* *4* Ať spí v pokoji a klidu. Máme Tě všichni rádi, Heathe *3* -
-
Re: To není možné
JENOMŽE PŘÍBĚH SE NENATAČEL TADY ALE V AMERICE *15* *15* *15* TRAPAS -
Re: To není možné
A mas jeho podpis?
-
-
10 duvodu
ahojky jestli to někoho zajíma a nevideli jste, nebo se budete chtit podivat znova tak zitra 16.2. v 15:45 dávají na čt1 deset duvodů proč tě nenávidím!!!!!!! já osobně ten film zbožnuju a mám ho na dvd ale ráda se na něj podívam i v televizi. *4* -
-
Re: 10 duvodu
Díky. Sice ten film mám také, ale ráda se na něj zase kouknu. V telce to má jinou atmosféru. Nedá se to stopnout a tak se člověk musí furt koukat. :-) A na miláčka Heatha se můžu koukat věčně. *3* A taky to furt dělám. NIKDY NEZAPOMENU!!!! -
-
Re: Re: 10 duvodu
ja se bouzel na jeho filmiky divat nemuzu...nejak si je nedokazu uzit,furt mi skacou myslenky na to ze uz neni,ze z jeho krasne osobnosti a uzasneho usmevu je jen hromadka popela...to chce cas,treba to nekdy prejde...zatim to nejde.. *9* -
-
Re: Re: Re: 10 duvodu
Mě je také vždy smutno když ho vidím, a je jedno zda to je fotka, video nebo film. Bolí to pořád stejně, zatím nepociťuji nějakou změnu. To mě do jisté míry těší, protože je vidět, že jsem ho měla opravdu hrozně moc ráda. A mám stále. Není dne kdy bych se na něj několikrát za den nekoukla. Navíc mám jeho foto v PC jako tapetu a jeho fotky jako spořič obrazovky... Takže to nejde se na něj nekoukat. Přeji Ti aby si se již brzy mohla podívat Heathovi do jeho krásných očí, a abys již brzy viděla jeho nezapomenutelný úsměv. I WILL NEVER FORGET, HEATH!!!!
-
-
-
-
SUPER VIDEO
POZRITE SI TO VIDEO. jE SUPER. DOBRE SOM SA NASMIALA. JE TO VALENTINSKY PROGRAM Z ROKU 2006, KDE BOL POZVANY HEAT. KLIKNI NA WWW.YOUTUBE.COM A DAJ HLADAT "HEATH LEDGER ON ELLEN" FAKT JE TO SUPER. -
heath
Už je pozdě o tom psát, ale nedávno ukazovali ve Střepinách, že oživili mrtvé srdce, tak je jen veliká škoda, že to nezkusili u tak skvělého herce. Myslím si, že Heath hrál opravdu velmi dobře, prorože když hrál, tak se do těch rolí naprosto vžil. Ty filmy potom nebyly nudné a bala radost se na ně podívat, jen málo kdo to umí. Myslím si, že je ho opravdu veliká škoda.