Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

hrozná škoda že umřel.Ty dgogy to je hrozný svinstvo!!!! Souhlasíte semnou?
  • Konspirační teorie

Je to zajímavý, když umře celebrita, všichni spekulujou o vraždě a vymýšlí nejrůznější bizardní scénáře, přitom je to nesmysl. Prostě si vzal víc prášků, aby se pořádně vyspal a už se neprobudil, bůhví jak dlouho tam chudák ležel. Je to škoda no, zvlášť když to nebyl žádnej hnusnej feťák typu Pete Doherty, u toho se jen čeká, kdy to přijde. Je to zkrátka osud.
    • Re: Konspirační teorie

JE T OSUD...ale hnusy osud....bude mi chybět hlavn ten jeho krasny usměv.. *9* *9* *9*
  • PROČ?

Mě připadá hrozně divný že by se sám zabil! *13* Ale proč by ho někdo zabíjel??!! *9*
    Hrozně mě to mrzí že už není protože byl skvělej a navždy zůstane jeden z NEJLEPŠÍŠ herců na světe(alespoń pro mě) *14*
    • Re: PROČ?

Proč myslíš, že by ho někdo zabíjel? Nikdo ho nezabil, prostě si jen vzal více prášku na spaní, aby se mohl pořádně prospat. Výsledky toxikologických testů ještě nejsou, tak si pořád můžeme myslet, že to byla nehoda.
      Michelle na pohřeb do Perthu přiletí a rodiče přiletěli z LA už včera.
  • nehoda

policie vydala prohlášení, že to nebyla sebevražda. Samozřejme si nemohou být jistý, ale vzhledem k tomu, že našli v jeho apartma nekolik různych druhů prasku, od kazdeho chybelo jenom male mnozstvi. Zrejme spatna kombinace. Nevim co je horsi, jestli to, že se chtěl zabít (potom tedy se stalo "jen" to, co si přál) a nebo to, že nechtěl a zemřel (ale naštěstí ve spánku v posteli - co víc si přát).
    Děkuji kinu Lucerna za uvedení jednoho vzpomínkového večera s filmy, kde Heath hrál.
    Je škoda, že česká media se tomu nevěnují a když, tak jen bulvár, který řeší jeho drogovou minulost :-(
    • Re: nehoda

Svatá pravda. Dokonce i moje kamarádka těm hovadinám věří. Copak lidi neví, že novináři jsou schopní naspat cokoliv, jen aby se to četlo? Myslim, že je nechutný, jak se na něm všichni ti šmejdi přiživují. Kdyby radši napsali nějakou hezkou vzpomínkovou reportáž.
    • Re: nehoda

Je mi taky líto, že se tomu česká média vůbec nevěnují a když, tak jenom v tom nejhorším světle. Heath ještě v Perthu nebyl pochován a ani není jisté, že se Michelle ceremonie zúčastní.Výsledky těch toxigologických testů z tkání budou známy během zítřka nebo středy.
      Nemyslím si, že byl Heath svatoušek, ale určitě byl dobrý herec, jinak by nehrál docela nároční role a nesnažil by se být prfekcionista, což prý jako herce byl.
      • Re: Re: nehoda

neumím moc anglicky, tyhle informace tedy nejsou úplně přesné, tak do je dolní budu ráda -beru je odtud http://www.daylife.com/topic/Kim_Le dger
  • prohlášení Michelle Williams

v pátek 1.2. Michelle Williams vydala prní prohlášení od smrti Heatha...http://www.msnbc.msn.com/i d/21134540/vp/22958274#22958274
    do poručuji shlednout s kapesnikem :-(
  • vraj..

Vraj sa nepredavkoval. Vraj tych tabletiek nevzal tolko aby s toho umrel Po krvnych testoch povedali, ze v tele mal tolko toxickych latok, ze ho to nemohlo zabbit a ze pravdepodobne mu zlyhalo srdiecko, cize infarkt. Tak neviem, co sa tam mohlo stat. Kazdopadne R.I.P. Heat.
  • brrr

Mno tak měla sem ho hrozně ráda, ale když si teď čtu, že ho pitvali. No jasně každou ,,mrtvolu" pitvaj, ale když si ho představiim *9* . Já vim, že mi za tenhle komentář zase napaříte pětku, ale představa je to fakt hrozná. Že takovej krásnej xichtík patří někomu rozřezanýmu *9*
    • Re: brrr

Ty musíš bejt fakt asi uplně blbá s prominutím...takový hemzy, co tady vedeš, to rozum zůstává stát...a už ji máš tu pětku..
      • Re: Re: brrr

nikdo není dokonalej *1*
  • uz ste to citali

Uz ste to citali!!! Vraj nejaky papalas z cirkvi, protestuje pochovat cirkevnym pohrebom Heata, pretoze hral homosexuala vo filme. A povedal, ze prave teraz je uz v pekle a sluzi si svoj rozsudok, za to,ze povedal: Boj je klamar, byt gay je OK. Tiez povedal ze Boh nenavidi homosexualov. Kto su ti knazi. Uz ma stvu. Ved vsetci sme deti bozie a boh nas lubi vsetkych. Tak nas to ucili. Tak co teraz trepu, ze Boh nenavidi gayov! Oni by sa mali smazit v pekle, za to co hovoria a ako odsudzuju ludi!!! Normalne mna nastvali, ked mi skoro nepokrstili mojho syna, len preto, ze zijem s priatelom v nemalzenskom vztahu v jednej domacnosti. Su normalny. To dieta za to nemoze. Chceli trestat nevinneho novorodenca. Nastastie ho pokrstili ale mne nedal ani rozhresenie. Takze tej cirkvi mam dost! Verim v Boha ale nie v pozemnu cirkvej!
    • Re: uz ste to citali

Ako to co povie nejaky knaz ma uz neprekvapi, ale ked si date na google vyhladat Ledger funeral protest, to co uvidite, je sila. Normalne male deti maju tricka z nadpisom "God hate fags" alebo male dievcatko drzi tabulu "God hates america" Odstrelit by som dala rodicov tych deti a tych by som poslala do prekla. Vo velmi krestanskom duchu ich vychovavaju, to je pravda. *9*
  • Ne-e

Takový herec už se nenarodí *9*
  • OLSENKA

STEJNĚ UMŘEL KVŮLI TÝ OLSENCE ! KDYBY SE NEHÁDALA S TOUJ EHO MASKÉRKOU ABY ZAVOLALI DO NEMOCNICE NEBO NE,HEATH BY NEJSPÍŠ JEŠTĚ ŽIL *10*
    • Re: OLSENKA

co se stalo s olsenkou? já vůbec nevím o co teď jde *9*
      • Re: Re: OLSENKA

Maserka ked nasla Heata tak vzala jeho telefon a vytocila rychlu volbu coz bola Mary kate Olsen. A ta tam poslala svoju ochranku namiesto sanitky. Ale vraj jej maserka do telefonu povedala, ze to nevyzera dobre pretoze Heat nedycha. *9*
        • Re: Re: Re: OLSENKA

tak to třeba ae nebyla její vina ne? Když nedýchal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit