-
....
Samozřejmě, že si to tady všichni uvědomujou, že už nikdy žádnej film nenatočí...proto ho tady taky všichni tolik oplakávaj...je to hrozný, ale ze všeho nejhorší je, že už PROSTĚ NENÍ!!!!! Dala bych nevím co za to, aby žil,byl se svou dcerkou a byl šťastnej...klidně aniž by kdy ještě natočil film..prostě jen ten pocit, že je, existuje a chodí po tom stejným světě, co my..:( miss you, Heath!!!!!!! -
CO?!
Ahojte lidi...jak si to tady čtu, vidím že ostatní ho měli mezi herecké favority jako já. NEchci uvěřit tomu, že jedna z mých platonický lásek už není...JE to možné???všichni píšete jak skvélé filmy natočil(jako že sem každy viděla tak 5x)ale uvědomujete si,že kolik dalších super filmů, sme s ním mohli shlédnout?!?!?!?!Ani nechci pomyslet na to že TED už žádný film s ním neuvidím.... *9* -
-
Re: CO?!
já tě plně chápu, já jsem byla z té zprávy hooodně vedle, ačkoliv Heath nebyl můj nejnejoblíbenější herec, byl sympaťák a já se těšila na nový film...dozvěděla jsem se to dneska v 7 ráno ve vlaku z jednoho rozhovoru...nemohla jsem tomu uvěřit dokud jsem to neviděla na netu... *9*
-
-
YOUTUBE
na youtube je to tohle:
IN LOVING MEMORY OF HEATH LEDGER (1979-2008)
*9* -
pohřeb
nevíte někdo něco o jeho pohřbu? na cnn jsem četla, že rodina o tom nechce podávat žádné informace, ale někde jsme četla, že už převezli z USA do Austrálie... -
-
Re: pohřeb
no to som aj ja citala vraj jeho telo previezli do Australie do Perthu takze podla mna uz bol aj pohreb asi...boze je to strasne o tom pisat...ze jeho pohreb. Prosim vas ako to vsetci zvladate lebo mne je strasne tazko a placem odvtedy kazdy den...dokonca ked som sa dozvedela ze zomrel tak som bola v takom soku ze som nebola schopna ist do skoly a normalne tak som plakala na posteli ze ani neviem kedy som od toho vycerpania zaspala...ja to asi nezvladnem alebo co... -
-
Re: Re: pohřeb
no já jsem z toho také pořád v šoku a furt sem doufala že se probudim a zjistim že je naživu a že to všechno byl je ošklivýa zlý sen ale bohužel.ano už byl pohřben v austrálii v Perthu v Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park And Mortuary, viděla jsem video a tam mluvili o tom že ho už převezli, že byl už pohřeb a kdo na něm byl teda pokud jsem jim dobře rozuměla:). a když tak je to na http://www.msnbc.msn.com/id/2113454 0/vp/22888555#22888555 no myslim že nám všem budu vždycky chybet *9* rest in peace heath
-
-
-
Proč??
Dost mě ta zpráva zaskočila. Dozvěděla jsem se to, když jsem jela do školy. No to si pak dokážete představit, jaký výkony jsem prováděla ve škole!!! Ale proč??? Snad je mu teď líp, moc mi chybí!!! Já tomu pořád nemůžu uvěřit!!! HEATHE!!! *9* -
heath ledger...
ta zpráva mě dost šokovala...byl to dost dobrej herec..hlavně ve zkrocené hoře, tu si pouštím pořád..moc mě to mrzí..když jsem to poprvé viděl hned jsem se rozbrečel...bude to ještě dlouho bolet..R.I.P. Heath...We miss you!!! -
velka strata
proc? byl krasnej, byla snim sranda, byl chytrej a ve filmech hral jako kdyby to byl skutecnej zivot - rychle se ucil... vycerpanej clovek to ma tezky a na pul je smyslu zbavenej (urcite to znate kdyz uz nemuzete) nahoda a nehoda je blbec -
Co se má stát stane se :-(((
hrozně moc mě to zaskočilo uplně když sem to četla tak sem měla vykulený oči a nemohla tomu uvěřit! *9* je to hrůza *9* ale člověk s tím nic nezmůže bohůžel *9* takovej hezkej......... *9* -
koukněte se....
http://www.youtube.com/watch?v=xdXb QKWzDTI
u tohodle se mi roztekly slzy proudem... *9* -
-
Re: koukněte se....
Taky jsem na tom odkazu nenašla nic o Heathoj...chtěla jsem si už asi postý poplakat...dneska jsem si udělala vzpomínkový odpoledne a pustila si Casanovu a Patriota...a divím se tomu, ale docela mi to pomohlo...už šestý den s tou myšlenkou zápasím a doufám, že ji přemůžu a konečně mu řeknu sbohem...Spi sladce , honey... -
-
Re: Re: koukněte se....
mi porad prosim ta ja nato myslim stale proste nato nedokazem nemysliet...je to strasne ja sa citim tak strasne akoby mi zomrel nietko blizky koho som lubila z celeho srdca...Ale ked ti zomrie niekto koho zboznujes asi 8 rokov tak si myslim ze ta to dost rani. A este v takom mladom veku a ked si predstavim ze uz uvidim len Batmana s mojim Heathom tak mi je do placu *9*
-
-
Re: koukněte se....
neda sa kliknut na ten odkaz...:( napis presne ktore video to je :(
-
-
proč??????
ahoj *9* pořád ještě nemůžu uvěřít,že je Heath mrtvej,furt si čtu nějaké články o něm a pouštím si k tomu hudbu Disiree a furt břečím,když už jsemz toho málen dostalanevím proč,ale vzpomněla jsem si jeden záběr z příběhu rytíře a málem jsem se zhroutila,jak už tady někdo psal,něco vzadu v hlavě furt říká že je to jen blbej vtip,nevím proč ale nemůžu se z toho dostat,ani jsem o tomhle herci moc něvěděla a ted se to mění,ale chci říc,že je mi to líto,že svět přišel o tohohle herce..........................a ještě můhl by někdo poslat adresu videa nebo samotný video,prostě poslední rozhovor s Heathem,dík moc(e-mail:jitka.manova@seznam.cz) -
-
Re: proč??????
před měsícem mi zemřel brácha,a ted tohle....ale jestli se z toho nemůžeš dostat to chápu...smrt člověka,kterého jsi měla ráda(i když to bylo třeba jen platonicky) vždycky způsobí strošnou bolest a prý na to pomáhá jen čas...tak čekám a čekám,ale nějak se mi to nedaří,protože každou chvíli umře někdo známý...nejvíc mi na smrti vadí to,že ten člověk už se nedozví,co všechno jsem mu chtěla říct...:,-(
-