Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strata

Ja sa z jeho smrti stále neviem spamätať...Som v šoku nahnevaná smutná nešťastná a stále len plačem. Prečo musel umrieť môj najobľúbenejší herec a skvelý človek ako on? Ja som z toho dosť vedľa :(
  • Proc?????

Podle me to byl fakt nejlepší herec na světě... *8* nechapu proc zrovna on???byl talentovanej,krasnej a nejlepsi je v deseti duvodech proc te nenavidim *14* *14* *14* A ten nedokoncej film keterj natacel,,toho je taky skoda...Zkrátka...Heathe je mi fakt líto zes to byl zrovna ty...Ale i tak,na tebe ani na tvoje uzasny filmy nikdy nezapomenu a budu te mit ve svym srdicku *14* *14* Miluju tě forever =o*
  • Proč zrovna ON???

Pořád si kladu otázku, proč zrovna on.Je to lik lidí co se pokoušej o sebevraždu a nikdy jim to nevýde. On se ani zabít nechtěl.....život je strašně nespravedlivej. Tak úžasnýho herce nikdy nikdo nenahradí.......
  • proč?

Každý kdo ho jen trochu znal z filmů..a měl ho rád si asi teď klade otázku proč??? asi tak jako ja.. byl to uzasny herec..mel rodinu..byl krasny..byl slavny..tak co mu chybelo?? to se asi nikdy nedozvime..ale muzem si ho nechat do konce zivota v nasich srdcich..ja na nej nikdy nezapomenu..jeho filmy jsou skvele..a myslim ze ted kdyz se na nejaky podivam tak me to asi dost vezme.. *9* *9*
  • nej

myslim že důmslnějšího herce v této branži nebylo... nezbývá nic než mu vzdát dík a vzpomínat,,,,,,,,, myslim si že v určitých rolích hrál hlavn sám sebe a co se týče zkrocené hory tak to k němu samotnému asi nemělo daleko... tím nechci říct že byl gay prostě se to v tom příběhu odrazilo..
  • .

to snad neni pravda, tak talentovany a sympaticky mlady muz, jsem z toho jeste porad zdrcena. at je mu zeme lehka *9*
  • PROČ?

JSEM STEJNĚ OTŘESENÝ Z TOHO CO SE HEATHOVI STALO JAKO VY VŠICHNI A STÁLE SE MI TOMU NECHCE UVĚŘIT.
    MĚL VŠECHNO-RODINU,DÍŤĚ,SLÁVU,PEN
  • PROČ?

JSEM STEJNĚ OTŘESENÝ Z TOHO CO SE HEATHOVI STALO JAKO VY VŠICHNI A STÁLE SE MI TOMU NECHCE UVĚŘIT.MĚL VŠECHNO-RODINU,DÍŤĚ,SLÁVU,PEN
  • Is it possible?? :´(

Ahojj.. Já..., ani nevím, co napsat... Nedají se vyjádřit pocity, jaký teď mám... *9* Cítím se hrozně..., protože jsem se o něm bavila s přítelem tu noc, kdy on v tu dobu zhruba umíral... *9* *9* Nemůžu tomu uvěřit!!! O někom se bavím, a při tom on umíráááá... :(((( Zjistila jsem to druhý den na netu a jsem z toho doteď špatnáá... Jako by skoro až pocit viny... :´(

I MISS YOU, HEATH!!! Don´t remember!!! *9*

A taky by mě docela zajímalo, jak se tvářil Jake Gyllenhaal...
    • Re: Is it possible?? :´(

Také by mě zajímalo,jak se Jake tvářil...
  • Heath

Je to hrozný,opravdu mě to strašně vzalo když sem se to ve středu ráno dozvěděla,byla sem z toho fakt moc špatná a taky si myslim že se nezabil myslim že to byla nešťastná náhoda,prostě si těch prášků na spaní vzal víc.... *9* Je to fakt trgédie,byl to můj nejoblíbenější herec,miluju všechny jeho filmy a tak to bude na pořád *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit