Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heath Ledger

achjo byl to vážně užasnej,výbornej a krásnej herec. jeden z mích nejoblibenějších. Nikdy na nej nezapomenu a hlavne na jeho užasnej usměv. *9* Nevěřim že si chtel vzit život jen mel stašný deprese a nemohl spát tak si vzal prášky na spaní a doufal že se už pořádně vyspí ale život si určitě vzit nechtel on život miloval a hlavne by to neuděla svý dceři krterou taky hrozně miloval a četla jsem že jak vedle nej našli ty prášky tak že stejne byly všechny tuby s práškama skoro plný a žádný drogy u něj nenašly. Takže ten si život nevzal, byla to jen tragická příhoda. Bude mi zcházet tokli sem se tešila na jeho další nové filmy a slnila jsem o tom že ho jendou spatřim na živo no bohužel čas se už nedá vráti. Navždy budeš v mém srdci Heathe! I will never remember you! You were loved or much you will be missed! Rest in Peace! *9* *9*
  • smutne

ked som to pocula ostala om trochu zakocena...pacil sa mi vo vsetkych filmoch kde hral a ta jeho smrt ma naozaj vzala....vraj to bolo neumyselne...podla mna by sa ani nechchel zabit...ved mal dvojrocnu dceru.
  • Myslite ze to je vazne pravda?

Ja tomu nemuzu uverit..takovej mladej peknej nadejnej herec a on si vezme zivot....ale jeho rodina to poprela ne..sem nekde cetla.Tomuhle se neda verit,ale kazdopadne doufam ze ted se ma lip...klidne...byl dobrej! *14*
  • Heath

Velmi mě to zaskočilo!!!!Ale ještě více mě to zarmoutilo když sem se dozvěděla že někdo tak úžasnej umřel zrovna na moje 18 narozeniny!!!!!:-(((((((((
    byl to pro mě jeden z nejhezčích a nejlepších herců.Myslím že každý jeho film měl něco do sebe,nechal v nich svoji určitou část.....myslim že na něj se jen tak nezapomne,byl opraavdu úžasnej,pořád ¨si nemůžu uvědomit že už žádnej novej film s nim nebude,je to vážně škoda!!!! *9* *9* *9*
  • ach jo:-(

achojki ludi uz jsem tady psala nemuzu tomu uverit ze tady eni nefim ploc..ale dneska jsem se koukala na 10duvodu proc te nenavidim ale to ploste neslo musela jsem to vypnout bo vim ze nezije...to nejde ploc zrovna on!!ete takovej kundak no ploste bude to dlouho jestli se stm vyroname!!mam ho rada!!pa
  • HEATH...

Včera jsem si přečetla, že Heathovi při pitvě našly tak 10 dní starý drogy, prej bral kokain a extázi v kombinaci s alkoholem. *9*
  • ...

Rest In Peace
  • HEATH forever

ked som to vcera prv krat citala na internete, myslela som si, ze je to len nejaka dalsia jeho uloha, ze je to blu. *10* No nebol!!! *9* Heath zomrel - predavkoval sa liekmi, je to proste neuveritelne. Bol super herec, fesak, sexi, mlady a ...
    Ostanu nam len spomienky v podobe super filmov ako Patriot alebo 10 dvovodou preco ta nenavidim.
    HEATH FOREVER *14* *9* *9*
  • Heath

pořád tomu nemůžu uvěřit.myslím, že on by se sám nezabil a kdyby ano, určitě k tomu měl nějaký vážný důvod.Doufám, že teď je mu líp.Byl to upe super mega ultra úžasný herec. *9* *9* *9*
  • Heath

Ja sem se zrovna dívala na CNN :(:(
    Byl hlavním tématem dne a pořád ho ukazovali a dělali nějaky živy vstupy...fakt tragédie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit