-
Chlape díky
Heathe díky za ten krásný film "Zkrocená hora"i když jsi nebyl gay,tvůj výkon byl tak přesvědčivý, že tomu nemůžu uvěřit že jsi byl jen heterosexuál.Ta gesta ,ty pohledy,to jednání,to přesně vyjadřují chování nás 4%.Už chápu jak se pozná dobrý herec,i roli kterou třeba nechápe zahraje dokonale, a přesvědčí nás že je třeba ten"teplej".Chtěl bych taky zažít tak krásný vztah,chápu i parťáka Jacka jak strašně trpěl z té hrozné ale zároveň nenaplněné touhy po tobě.Ten příběh se určitě někdy a někde stal,je v tom cítit život,krásný ale někdy hodně smutný a plný bolesti,a to třeba jen z nenaplněné lásky.Nikdy nezapomeneme-SBOHEM. -
Ted se aspoň prospí
Ach jo...Heate..je tě strašná škoda!!!Je to hruza..zrovna on..!!
Četla jsem že v poslední době nemohl spávat vyčerpáním tak brál léky na spaní...ale ty mu prý zabíraly jen na hodinu....a u jeho postele se našly...chudám asi se chtěl pořádně prospat... *9* *9* *9* -
:'(
Proboha to snad není možný... Není dobrý, když zemře mladý člověk a už vůbec není dobrý, když se ve skutečnosti neví proč. Takový krásný chlap.... V 28 letech se zkrádka umírat nemá. Jeho filmy jsou skvělé a hlavně on vnich je skvělý... Vlasně byl skvělý. *9* -
Ach jo
Ach jo, pořád tomu nemůžu uvěřit... ještě před týdnem jsem se koukala na 10 důvodů proč tě nenávidím .. a teď... no je to mazec *9* -
-
Re: Ach jo
je mi h hrozně líto. dokonce jsem se aji rozbrečela, což bych d sebe nečekala. Ale film 10 důvodů proč tě nenávidím je fakt úžasnej.
-
-
Odpočívej v pokoji Heathe
Nikdy nezapomeneme. -
Heath Ledger
Je možný, že ho postihl tzv. syndrom vyhoření. Tj. když dosáhnete v tom co děláte vrcholu a není kam jít dál. Byl na špici a sám si kdysi postěžoval, že už se pouze opakuje. Je ho velká škoda. Byl to good herec a hlavně mladej člověk. *9* -
-
Re: Heath Ledger
Souhlasím s Tebou. Heath měl bohužel tak rychlý umělecký růst a obrovský talent, který se nakonec obrátil proti němu samotnému. Byl to asi osud. *9* *9* *9*
-
-
???
Někde jsem četla, že bral kokain, ale je to asi půl roku zpátky a nevěřím tomu!!! Heath byl skvělej herec, měl talent od boha, užasnej hlas a byl krásnej *9* Strašne mi je líto, že takhle dopadl, fakt jsem to nečekala....WE LOVE YOU HEATH!!! FOREVER.... -
-
Re: ???
Heath drogy nebral. V jeho luxusním bytě v NY nebyly nalezeny žádné drogy. -
-
Re: Re: ???
Nějakej jeho známej řikal, že slyšel Heatha, jak si objednává kokain po telefonu..Prej našli v jeho tělě drogy, který tam byly asi deset dní *9*
-
-
-
Heath
Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit,je mi to strašně líto,měla jsem ho ráda!!A vůbec to nechápu!...Doufejme že je mu teď líp! -
...
I když se mi nějak nelíbí ani no prosstě nic, tak je to hrozný ve 28letech a jeste podle mě byl dobrej herec, ale kdyz jsem to v noci ve stredu cetla ja tomu nemohla uverit, a rikala si to si nekdo dela srandu, fkat byla dobrej herec...fakt je mi to hrozne lito... njn ti co v soubysnysu delaj totalni hovno-PARIS HILTON-klidne si nasnupaj a nic a ti co neco dokazali skoncili takhle... *9* fakt skoda :((( -
...
Ježiši je mi to hrozně moc líto,tohle asi jen tak nevstřebám...jako Casanova byl úžasnej...