-
papa zlatko
bobek litujeme byl uplně pěkny a měl dceru chudáček a ve příběhu rytíře byl uplně sladky papapa zlatko *14* *9* -
Heath
SBOHEM HEATHE... *9* -
Heath Ledger
Moc tohoto herce neznám,ale je mi ho přesto líto.Prý to byl dobrák a sympaták.
Doufám,že neumřu také tak mladý a lidé si budou vážit toho,co jsem v životě vykonal. -
Heath
právě jsem se na CNN dozvěděla nové události ohledně jeho smrti. Už v jednu hodinu odpoledne ho našla jeho domácí spícího a chrápajícího. Ve tři ho už masérka nemohla probudit, volala jeho kamarádce Mary-Kate Olsen a teprve poté na 911, to už Heath nedýchal. Záchranka dorazila za 7 minut a po pokusech o oživení v 15.36 konstatovali smrt...Kdyby, kdyby, kdyby ho zkoušely probudit dřív...léky byly na předpis a nebyly rozházené. Souhlasím s rodinou, sebevražda to nebyla, jen neštěstí. V jednom rozhovoru prohlásil, že po práškách na spaní spí 2 hodiny, jeho tělo je unavené, ale jeho mysl pořád "jede"...Je to strašné, je mi to opravdu moc líto -
Heath
Ked som si na nete precitala spolu s dcerou tuto tragicku spravu , nemohla som tomu uverit.Bol to pre nas sok.Vravim si to nemoze byt pravda, to je nejaky zly zart.Ved bol taky mlady.Ale smrt si nevybera.Heath patril medzi mojich oblubenych hercov. Filmy s nim som mala velmi rada.Bol velmi charizmaticky a talentovany. Zbohom Heath. -
heath
heath byl hrozne uzasny tim,ze byl tak skromny a hlavne si na nic nehral.zil ve ctvrti s obycejnyma lidma a venku se choval jako kazdy druhy...vim to,ziju v NYC -
Heath
Trochu mě zaráží, že se sem chodí koukat nebo číst či psát, dívky či ženy, které neměly Heatha moc v lásce. Celou dobu tento blog, stránka nebo jak bych to měla nazvat, nefungovala. Jednou za dva měsíce sem někdo něco napsal a dnes, když se stalo co se stalo, tak má najednou Heath plno fanynek a obdivovatelek. Není už trochu pozdě? Ale i tak díky za spřízněné duše. Myslím, že Heath ví, že byl milován a obdivován. A bude stále. V mém okolí nikdo nechápe proč pláču, proč tak smutním. Jen já vím své. Teď jsem dokoukala Casanovu a Pojídače hříchů. Nemůžu a zatím fakt ani nechci zapomenout. Zítra si pustím zase další jeho film, a pak další a další... Mrzí mě jen, že tenkrát za Zkrocenou horu nedostal toho Oskara. Zasloužil si ho. Bude mi moc chybět. Jeho filmy, jeho úžasný kukuč, jeho hlas, jeho úsměv, jeho charisma... Zkrátka ho budu postrádat. Jediné co mě na té smutné tragédii těší je to, že nás teď všechny vidí ( obzvlášť mě :-) ) a ví že tady nebyl sám, že ho měl někdo rád, že ho někdo miloval. Tak moc jsem se těšila až zase přijede sem do Prahy, až mi můj klient zprostředkuje setkání s ním, až se ho zeptám jak se má :-), zda se mu tady v Praze líbí...atd. atd. Začala jsem se zdokonalovat v AJ, abych mu vše uměla říct a na vše odpověděla, ale dnes je to vše pasé... Nikdo neví co cítím. A co cítí některé z vás. Opravdu je jedno jak a proč umřel, tedy krom toho pokud by z toho měla být nějaká vražda, ale ta je prozatím vyloučená, Heatha nám to, nic a nikdo nevrátí. Měl talent a je ho škoda. Pokud to byla sebevražda, tak se v něm muselo odehrát něco co si asi žádná z nás nedokáže představit. Já bych to nikdy neudělala, asi, možná...ale mám děti a on měl také dceru, už kvůli nim bych to nedokázala, a věřím, že ani on. Musel to být nějaký zkrat, pomatení mysle, nevím, třeba jen neunesl slávu... Občas se to stává. HEATHE, nikdy nezapomenu, že si do mého života vnesl něco co jsem si myslela, že už nelze. Opravdu mi budeš moc chybět. Ale mám všechny tvé filmy, stovky fotek a tam se kdykoliv na tebe, na tvůj úsměv, můžu podívat. A věř, že to budu dělat často!!! Moc tě budu postádat! -
-
Re: Heath
moc krásné vyznání cítím se jako by odešel někdo blízký byl tak dojemně nejistý a skromný.myslím na jeho ženu, dceru acelou rodinu jak moc jim chybí.vím jak je to těžké ztratit někoho a proto jim rozumím. -
-
Re: Re: Heath
Myslím že jeho expřítelkyni Michelle Williams nijak neschází *10* Natáčí teď kdesi v severní Evropě a i když se už o Heathovo smrti dověděla, nijak to nekomentovala, nevyjádřila se, prostě nic. *8* Je to bezcitná, chladná a sobecká mrcha!!! Heatha si nezasloužila ani na minutu, myslím že Heath proklínal den kdy se s ní setkal. *5*
-
-
-
:(...
:(...měl všechno před sebou...a ani neuvidí malou vyrůstat:( -
Co dodat
Ahojky vsichni,ctu tady vase prizpevky a...uz odpoledne jsem zjistila co se stalo a nejak se z toh nemuzu porad vzpamatovat.Byl mym oblibenym hercem od nacti let,kdy jsem ho poprve videla v 10 veci....S napetim jsem ocekavala kazdy jeho dalsi film, bohuzel,uz se nedockam.Dzte se vsichni.... -
...
ahoj, ani nevím proč sem vlastně píšu, Heath nepatřil mezi mé star, i když třeba film příběh rytíře se mi s ním velmi líbil, určitě to byl velmi talentovaný herec, zpráva o jeho úmrtí mě ale docela vzala a tak mi to nedá a musím sem napsat, když jsem se to doslechla, tak jsem si řekla, že to není možné, tak mladý, slavný a krásný? to je hloupost, nějak se mi tomu nechce věřit...a je mi ho líto, ale pokud si vzal život dobrovolně pak ....