-
:(
Heath byl suprovej, byl to můj nejoblíbenější herec a taky bude!!! Viděla jsem plno jeho filmů, ve všech se mi děsně líbil. Můj velký sen byl se s ním někdy setkat. Ted už to opravdu není možné. Stále tomu nemůžu uvěřit. *9* *9* -
to AneRiv
Z lidi jako ty je mi na bliti. Nikdy te nezajimal, ale jeho smrt te VZALA, bozee, takova primitivita!!
Nema smysl rikat nic k jeho smrti, byla to jeho volba..bohuzel.
*9* snad mu je ted lip *4* -
<3
To je hrozný!! Já tomu pořád nemůžu uvěřit!! Viděla jsem hodně filmů, kde hrál, ale jako fanynka jsem zrovna nebyla, ale teď když to čtu, tak to je fakt taký zvláštní!! Zajímá mě: Proč?? *9* Ale pěknej fakt byl *14* *9* *9* Já chci, aby to byl jenom nějakej drb!! *9* *9* *9* -
-
Re: <3
já taky nebyla žádná praštěná faninka ale uvěřit tomu nemůžu. je to docela šok. byl vážně pěknej.
-
-
??
Nemůžu říct že jsem byla nějaká extra fanynka, dokud jsem se dnes ráno nedozvěděla že zemřel, nejevila jsem o něj vcelku žádný zájem, občas jsem koukla na jeho fotky nebo film¨, ale teď když zemřel, mě to strašně vzalo. Vlastně by nemělo .. je mi ho líto jako člověka, a ne jako filmovou star , ani jako sexy chlapa který navždy odešel.. prostě zemřel dobrý člověk. To mě mrzí! Pokud to byla sebevražda tak nevím kam dal myšlenky na jeho dceru, co s ní bude? žádné vzpomínky na otce, jestli to sebevražda byla, tak v tu chvíli neměl promyšleno co dělá! Celý den ho nosím v hlavně a přemýšlím o tom , jestli to celé je pravda. Když se řekne "Heath Ledger je mrtvý" .. docela mi to nedává smysl *9* *9* .. proč se to muselo stát? kéžby nestalo .. Rest in Peace Heath .. upřímnou soustrast celé rodině! Cítím s vámi za strátu upřímného,mladého člověka, který měl celý život před sebou! -
-
Re: ??
Mluvíš mi z duše. Nebyla sem žádná šílená fanynka, měla sem ho prostě ráda, protože to byl opravdu dobrý herec i člověk. Nečekala sem, že mě to tak sebere, ale sebralo... Já si myslim, že se nechtěl zabít, jen to s těma práškama přehnal *9* R.I.P.
-
-
-
Jsem z toho dost v šoku *9* byl to fak skvělej herec .... REST IN PEACE! -
:-(
*9* *9* *9* taky krasny byl..a tak brzo umrel -
RIP
Řekněte mi, proč mu nedáte pokoj a dohadujete se o hloupostech. Faktem je, že umřel skvělej herec, ale hlavně mladej člověk. Rest in peace! -
mazec
Jsem z toho celkem dost v šoku. Mladý, pohledný, úspěšný... -
-
Re: mazec
jn presne tak taky mne to vzalo byl to muj oblibeny herec
-
-
blazniva.bruneta
Škoda ho...:-( -
-
Re: blazniva.bruneta
Je ho opravdu skoda byl krasnej a strasne dobrej herec:(je ho opravdu skoda ale uprimne je to debil proc to delal??!!!njn je ho skoda ale opravdickej krasavec:( *9* *9* *9* *9*
-
-
.,.
ty jo,jeho smrt vzala hodně lidí a samozřejmě i mě,byl mi taky strašně sympatickej,sice jsem viděla jenom Příběh rytíře,ale i přesto jsem si tohoto herce oblíbila a Zkrocenou horu jsem sice neviděla,ale určitě to napravím,kolik slyším na tento film ohlasů,ale určitě to nebyi jenom tyhle filmy................a ted jsem viděla na nově o tom jak se nejspíš zabil a slzy nemůžu a nemůžu zastavit *9* jak taky většina lidí píše,nevíme co se v něm dělo,a je mi to staršně líto,hlavně at se to vyřeší v pohodě *9*