Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ulrich

Jeste nedavno jsem se dival na Ulricha von Lichtenstajn a on se zabije nemohu tomu porad uverit...
  • re:

Sakra to snad neni pravda, Heath je fakt mrtvy!Je to strasny, je to muj nejoblibenejsi herec a mela jsem ho moc rada a ted uz tu neni:'-( *9*
  • ou

nechci aby to byla pravda..úžasnej sexy herec s obrovským potenciálem,dcerou:( sakra tohle je smutný,jeden z mých nejoblíbenějších herců,mám pocit,že jen co si pustím jakýkoliv film s ním,budu brečet:( *9*
    • Re: ou

jj přesně tak, skaždým jeho filmem budu brečet :´(
      • Re: Re: ou

naprosto s váma souhlasim je to fakt strašný měla jsem ho taky fakt ráda a až si pustim nějaký ten film tak taky začnu brečet...jak malá holka *9*
  • HEATH LEDGER

Asi před 2 hodinama jsem se dozvěděla, že Heath zemřel. Dost mě to šokovalo, nikdy by mě nenapadlo, že takhle skončí. Byl to jeden z mála herců mladší generace, který měl obrovský herecký potenciál. Jistě, nebyl to žádný svatoušek, ale kdo v téhle branži nepije alkohol, nekouří nebo si semo tamo nedá nějakou drogu. Myslím, že svoji slávu prostě neustál a včera měl obzvlášť špatnou chvilku a udělal, co udělal. Bohužel, čas se vrátit nedá a Heatha už nikdy v žádné další roli neuvidíme. Ale určitě na něj nezapomeneme a v našich vzpomínkách bude žít dál.
  • převoz

jo, ten záběr, kdy ho odvážejí v tom igelitu je fakt děsnej. Ale možná až teprve tehdy, když jsem tohle viděla, mi došlo, že je to fakt pravda...brrrr. Asi už se nikdy na Příběh rytíře nepodívám...znám to skoro na zpamět, nejsem žádná velká fanynka, ale tohle mě fakt vzalo, celý den na to myslím...
  • TY joO!

Hej neblázněte, se tu furt zbytečně dohadujete, prostě umřel... je to hafo rána, to je vždycky když umře mladej člověk+ještě talent a známej, každýho to dostane... nesnáším sice tu frázi, život de dál, ale tady to bohužel platí!
  • Maja

I me to hrozne mrzi...pamatuju si,kdyz bezel v kinech casanova...fakt jsem ho zboznovala a do tedka ho mam doma na stene...je to zvlastni...trosku mi to pripomina,kdyz sem byla mala a segre takhle na stene visel Kurt Cobain...proste je to hodne smutny...ale jsem moc rada,ze ho aspon uvidim v novym batmanovi,to taky byval muj idol:)...no,proste nam bude chybet...kazdyho zivota je skoda a on mel navic velkej talent...
  • Ach jo

asi nejhorší zpráva nového roku. komu se nebude stýskat je divnej. *9*
  • TY voe...

TY voe, tenhle týpek na to kolik mu bylo tak hafokrát si zahrál ve filmech, dost mě to dostalo, myslím si že se nezabil, spíš někdo jeho zabil, kdoví.. to se časem doézvíme, ale rozhodně to nebyl žádnej sobeckej idiot, nebo coO!? newím co dodat, je to smůla a rozhodně na něj budu hodně vzpomínat, filmy, kde hrál neměly chybu!
  • ...

ahoj,když jsem ráno na nově slyšela že zemřěl prvně jsem nevěděla kdo to je,ale mám plakát a když mi došlo že se to čte:Ležďer tak jsem tomu nemohla uvěřit,celou cestou do školy jsem o tom přemýšlela a furt jsem doufala,že se mi to zdálo něbo něco jiného,ale boužel ne,byl to skvělej herec,a ajk tady už někdo uminoval,jeho usměv nebude zapomenut,je mi to fakt líto,tenhle tejden jsem se zrovna chtěla podívat na Příběh ratíře a nejspíš mi to bue hodně smutno,že se dívám už na zesnulého,ale at se mu i tam nahoře daří *4* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit