Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-(

Predavkoval,mel u sebe rozhazeny prasky na spani *9* *9*
  • Von se předávkoval?

Hele von se předávkoval včera? *9*
    • Re: Von se předávkoval?

on se nepředávkoval,lékaři sebevraždu vyloučili
      • Re: Re: Von se předávkoval?

Fakt lékaři řekli, že se nepředávkoval? Byla bych radši kdyby měli pradu, ale zatím jsem všude slyšela, že se předávkoval.
      • Re: Re: Von se předávkoval?

tak co to bylo když ne sebevražda?....podle mě i když se mi tomu taky nechce věřit se opravdu předávkoval.... *9*
  • R.I.P.

Rest in Peace...
    • Re: R.I.P.

Jj...bohužel *9*
  • 10 things I hate about you

Vsichni mluvite o Pribehu rytire ale co 10 duvodu proc te nenavidim? tam jsem si ho vsimla prvne a tam proste nema chybu ( ne ze by nekde mel *3* ) nektere sceny s nim jsou nezapomenutelne...
  • sprostarny nech nekam inam

hele ledgerko, ty jdi do piči... se svym slovnikem!!! nikdo ti nebere, zes byla v komparsu a ze byl skvelej... prave proto, ze byl skvelej je po nem spoustu lidem smutno... vono je tototiz dycky tragedie, kdyz nekdo umre at tak nebo tak ...a od toho jsou tyhle fora, aby tam lidi psali svoje nazory. tys ho sem ostatne taky napsala, ne ?! a nemusime bejt vulgarni !!! M *13*
  • nechte ho na pokoji!!!

děte do píči s těma dohadama...umřel...a tim to končí!!!tak ho nechte aspoň teď v klidu!!...byl úžasnej, příběh rytíře je moje srdeční záležitost...hrála sem tam v komparsu, a HEATH byl skvělej...nikdy na něj nezapomenu jako spoustu jinejch lidí, ale jestli si to vybral sám, tak je mu teď aspoň dobře...TAK UŽ HO NECHTE BEJT...
  • *

I když ve Zkrocené Hoře byl nepřekonatelnej, nemůžu říct, že bych někdy byla Heathova velká fanynka. Ale dnes ráno jsem se dozvěděla, že zemřel a celý den to nemůžu dostat z hlavy. Je mi to moc líto a ani ne tak proto, že to byl známý herec, ale prostě proto, že to byl člověk. A smrt předávkováním práškama na spaní? Vůbec tomu nedokážu rozumět - 28 let, celej život před sebou, dvouletá holčička, která teď nemá tátu. Jestli to byla sebevražda, nedovoluju si ho odsuzovat, nedokážu si totiž představit, co se mu honilo hlavou. Nevím, co víc napsat jen asi, že je hezký, kolik lidí po celým světě na něj a jeho rodinu myslí. Moc mě to mrzí, přála bych si...přála bych mu...aby se tohle nestalo.
    • Re: *

Dekuji za tento prispevek,vidim,ze nemam tyto pocity sama,ani ja jsem nepatrila k fanynkam,ale dnes rano jsem se citila,jako by snad umrel nekdo koho jsem znala...myslim na nej cely den,je to tak smutny,navic jsem cetla na people.com,ze ani pitva nepotvrdila to predavkovani,mel zapal plic,ale laborator potrebuje tak 10 dni na dalsi testy.mozna ze zapal plic v kombinaci s leky na spani proste tohle zpusobil....zabit se zamerne ale urcite nechtel.
    • Re: *

Uplně jsi mi vzala slova z pusy... Přesně takhle to vnímám i já. Nikdy jsem ho nijak nezbožňovala nebo tak podobně. Jen mi byl sympatickej, dobře hrál. Ale tohle nemůžu dostat celej den z hlavy a dokonce kvůli tomu pořád brečim, což prostě nechápu, ale nemůžu si pomoct. Je mi ho strašně líto a je ho škoda. Myslím že byl pro světovej film velkýn přínosem...
  • tak to chodí na té jiné lodi

Vážení a milí, ač mi to připadá skoro jako blbej fór, realita je bohužel taková... Tam v tom jedou všichni... jak je vidno i na první pohled rozumní lidi (herci). Mají k tomu neomezenej přístup a zlákat se jednou (a většinou i víckrát) dá každej. Nikdo však nebude troubit do světa, že si šňupnul nebo píchnul... Co a proč se skutečně stalo se už bohužel my obyčejní nedozvíme ... Hollywoodští Herci (a zpěváci) jsou zvláštní skupina "mimozemšťanů" na týhle planetě, kteří mají "svůj" neuvěřitelnej a bláznivej svět ... za všechny : River Phoenix, Jonathan brandis z nekonečného příběhu 2, Michael Hutchence, ... atd... atd ... *13* *4*
    • Re: tak to chodí na té jiné lodi

nebo před týdnem zemřel Brad Renfro(filmy Nadaný žák nebo Tom a Huck), tomu bylo 25 let *9* Sice nebyl tak známý, ale stejně... Takové talenty, je jich škoda
      • Re: Re: tak to chodí na té jiné lodi

Brad Renfro taky? *9*
        • Re: Re: Re: tak to chodí na té jiné lodi

Bohužel... *9* Náhodou sem si všimla, že je o něm malej článek v novinách, bylo to teď 15.1.
  • :-(

citím s blízkými a je mi to strašně líto ...
  • chjo

nemůžu tomu uvěřit... bylo to tak nečekaný, obrovskej šok... Je ho velká škoda, měla jsem ho nejvíc ráda ze všech herců... prostě nej... Nikdy na tebe nezapomeneme... *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit