Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty jooo

jako cumim.....jdu na centrum a tam je,ze umrel herec heath ledger....fakt jsme cumela...i kdyz jsem ho nemela rada...tak stejne cucim *7* *7*
    • Re: ty jooo

Wow...to je teda asi fakt hustý když 3x čumíš! *9*
    • Re: ty jooo

Ty nemáš ráda taky vůbec nikoho, všimla jsem si jak i na jiných forech jenom herce urážíš. *5* *16* *16*
  • chudak

je mi to ho hodně líto! kámoška ho měla hodně ráda.
  • :-(

je to hrůza přišli jsme o dobrého a hezkého herce. :( doufám že důvod byl dobrý ale přece jen dá se to řešit i jinak. vždyť měl dceru! já ta to ráno čuměla myslela jsem že se spletli! ve škole jem na to pořád myslela na to jak v televizi bylo když ho odvážli zabaleného v tom igelitu. ikdyž nebyl a není můj nejneoblíbenější herec ale patří k mé top 5! *9*
  • Chjo

Hej ale to mě taky štve..Krásnej, talentovanej, mladej a skvělej herec umře..A kolik jinech sviní pořád žije.On si to nezasloužil, kolik úspěšnejch filmů mohl ještě natočit... :( Je mi to hrozně moc líto, sice mu tim nepomůžu ale prostě to nejde...
  • chudáček...jemi ho líto

včera večer umřel...když sem to dneska slyšela tak mi to bylomoc líto,páč to byl můj oblíbenej herec...je ho škoda,byl mladej *9* *9* *8*
  • už nikdy

vlastně už ho nikdy neuvidíme v žádném filmu...nééé ježiš on mi bude tak chybět :'(
  • ...

myslím že svět přišel o moc dobrého herce....

ať měl jakýkoliv důvod k sebevraždě, pokud to sebevražda byla, doufám že je mu teď lépe. nikdo neví jaké problémy měl, mě je ho ale strašně líto....

a hlavně jeho rodičů a jeho sestry. musí být hrozné přijít takhle o člena rodiny.... *9* *9* *9*
  • :(

aj mne je strasne luto ze uz nie je medzi nami. stale nad nim rozmyslam a predstavujem si ako tam niekde lezi jeho bezvladne telo...:( mala som ho fakt rada, bol super herec. a ti co sem o nom pisete ze je debil a podobne. starajte sa o seba! smrt je hrozne smutna vec nech uz pride akokolvek. je to sice blbe ak sa naozaj zasamovrazdil (neverim tomu), ale bol to jeho vyber, jeho zivot a myslim ze si uvedomil co i len na chvilu ze tym niekoho zrani.no mohol este pockat, ved predsa vsetky problemy sa po case vyriesia... HEATH, BUDE NAM SMUTNO! *9*
  • ...

Holky, je mi to moc líto *9*
  • ...

Hm je to drsny taky sem to videla na cnn, docela drsny! Jakoze sem byla vcera v noci dooost v soku! Byl tak sladkej...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit