-
....
HLAVNĚ SE Z TOHO NEUDĚLEJTE!!! VYBRAL SI SVOJÍ CESTU SÁM, TAK TEĎ TO MÁ...... -
-
Neházej špinavosti!
Co to říkáš, sice tě neznám , ale použít slovo neudělejte se z toho, mi přijde bez charakterní a v tadytom případě, nemístné.Heath to přeci vůbec nemusel zavinit, prostě měl psichické problémy a přišel na něj obrovský stres.Asi nikdo to nemůže chápat, když tohle nezažil, takže o něm nebudeme mluvit špatně, prosím!A pokud tě to tady štve a nechceš o tom slyšet, tak klidně odejdi a už tady nic nepiš!!! -
Re: ....
kreténe! *16* *16* on se nezabil naschvál! OMYLEM se předávkoval, měl problémy se spaním...nikdo sice přesně nemůže vědět, jak to bylo, ale asi to neudělal úmyslně že? když stoupal na vrchol svojí kariéry... *16* -
no to píše někdo, kdo to nikdy nezažil...nevíme co se mu honilo hlavou, a říkalo se, že trpěl depresemi, a to je mnohem vážnější než si asi myslíš..není to jen přechodný stav..no ale to je jedna věc..ta druhá je, že si myslím, že se Heath nezabil umyslně..ale že za to mohla kombinace fyzického vyčerpání a prášku na spaní(nebo jakých to)...kterých vzal možná víc..nikdo ale neví co se stalo..a už ani vědět nebudem, da se o tom jen diskutovat -
-
Re: Re: ....
naprosto souhlasím.... únava, fyzický vyčerpání a prášek na spaní kdysi málem zabilo i mě...měla jsem štěstí .. Heath bohužel ne *9*
-
-
JDI NĚKÁÁÁÁM!!!!!!! -
ty ale nevíš, jestli se zabil, ani my to nevíme, tak se laskavě uklidni! mohlo to být klidně tak, jak se spekuluje - mohlo mu selhat srdce, za to přece nemůže!! takže příště buď trochu klidnější ve vyjadřování se o takovéhle osobnosti, jako byl Heath Ledger. pro hodně lidí to znamená hodně smutku, že už tu s námi nemůže být a tvoje slova by někomu mohla odně ublížit, takže sem prosím už radši nehcoď!!! děkuji -
Tak tomu se fakt říká šlápnout úplně vedle... -
tady ten debil to nemá v hlavě asi v pořádku, když mele takové debiloviny..seš prostě kretén!!!radši zalez pod šutr a nevylízej... -
Vždyť víš hovno jak to bylo,tak drž hubu,nikoho ty tvoje blitky nezajímají!!!! -
Zmrde *10* -
čůůůůůráku vůbec nevíš....tak di do píči.... -
-
moc hezky umíš mluvit....to jen dokazuje, že seš blb *4*
-
-
Mohl bys být k neštěstí druhých citlivější, nemyslíš? *10* *5* -
-
hele jak citlivější? co jsem k sakru napsal špatně, ty inteligente? *13* -
-
Re: Re: Re: ....
tve ty seš chujo prvni tridy! *9* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: ....
Co si o sobě myslíš ty....ne budu slušná!...víš ten člověk umřel a myslim že at už se stalo cokoliv tak si zaslouží aby se o něm i o ostatních mrtvích mluvilo jen v dobrém ne?!a myslim že na tomhle se shodne většina lidí!....Já osobně ho mám ráda a mrzí mě že umřel a ty jestli ho nemáš rád tak o něm aspon mluv normálně a nebo víš co?nemluv o něm vůbec!přeci jen zaslouží si snad aby o něm někdo mluvil hnusně nebo tak něco? já myslim že ne...takže jestli chceš někomu nadávat tak mu to radši běž říct do očí a někomu kdo je živí,ale neurážej tady ty co ho maj rádi a co jsou smutný z toho že umřel,ptže tohle neni nic hezkýho!!!a myslim že ani tobě by se nelíbilo kdyby o tobě někdo takhle mluvil kdyby jsi byl mrtví ne?!Tak radši o mrtvích jedině v dobré a nebo je nech být!!!
-
-
-
-
to máš pravdu, POKUD se zabil, zvolil si sám svůj osud, ale i tak ho nemůžeme odsuzovat, protože nevíme, co ho trápilo! -
No comment...
-
-
Ani já
To jsem ráda že nejsem sama .taky už nejsem žádná mladice ale je mi hrozně líto a brečím -
-
Re: Ani já
Jsem ráda, že nejsem sama. Jsem zaregistrovaná na jeho oficiálních stránkách, ale nemohu se tam dnes dostat. Asi to mají nějaký zablokovaný. Myslela jsem, že se tam třeba dočtu víc. -
-
Re: Re: Ani já
Jestli chceš vědět víc tak na you tube
je tam několik krásných vzpomínkových klipů na něj ale upozorňuji budeš brečet ještě víc -
-
Re: Re: Re: Ani já
Děkuji. Na You Tube chodím. Znám všechny ty klipy a rozhovory. Ale kouknu se zda tam není něco nového. Děkuji.
-
-
-
-
Jeho úsměv
Nikdy nezapomenu na jeho úsměv.sledovala jsem jeho kariéru několik let měnil se před mýma očima z chlapce v muže,ve svých rolích i jako člověk.Je mi moc smutno -
-
Re: Jeho úsměv
Ani já na jeho úsměv nikdy nezapomenu. Na něj se ani zapomenout nedá. Už půl hodiny tady brečím, připadám si jako bláznivá puberťačka. V mém věku se to nehodí, ale nejde to zastavit. Nemůžu si pomoct. S Bohem Heathe...
-
-
Proč...
Všechny vás zdravím, ráno mi přišla smska od kamarádky a v ní, že Heath zemřel. Nemohla jsem tomu uvěřit, tak jsem vlítla na net a tady nic jiného nečtu. Tak moc mi to je líto. Ale v mém srdci už zůstane na vždy. Poslední dobou vypadal unaveně, myslím, že ho ta práce a kariéra zničila. NIKDY NA NĚJ NEZAPOMENU. Ať je mu země lehká.. -
x(
achjo, je to velká škoda, měla jsem ho ráda. nechápu, proč to udělal, když tu zanechal manželku a dcerku a ještě k tomu byl tak mladý a skvělí herec...x( -
zemřel
Také tomu nemůžu uvěřit, přečetla jsem si to na seznamu. Chudák jeho přítelkyně a dcera...Jako Ulrich von Lichtenštajn v Příběhu rytíře byl naprosto senzační. Je ho škoda. Je škoda, že se nedokázal s životem víc poprat. Nebýt teď v práci, tak bych zaplakala...Takovej krásnej úsměv *9* -
:)
chuďánek malý, kunivý -
sonka
to vážne je mrtvi som si to prečitala v spravach taky dobri mladya pekny herec *9* -
Né.........!!!!
To, že umřel jsem se dozvěděla před chvilkou na Evropě 2 a zpočátku jsem tomu nemohla uvěřit, ale teď když tu vidím v profilu i datum úmrtí a to, že se předávkoval...Pořád tomu nemůžu uvěřit. Byl tak mladej a tak úspěšnej. Vždycky jsem žrala s nim filmy jako Příběh rytíře a Cassanova. Jsem z tohohle velmi smutná. *9* *9* *9* *9* -
smutek
Jsem z toho taky velice smutná....byl tak mladý, jaké mohl mít problémy, že udělal něco takového?
Minuta ticha na uctění jeho památky......