-
Je to velka škoda
měl jsem ho jako herce rád jeho výkon ve Zkrocené hoře byl na oskara je to moc smutné !!! -
zemřel nám náš miláček
Ahoj,zdravím všechny fanynky tohoto úžasného herce.Je to asi 10 minut co jsem si přečetla, že se předávkoval léky na spaní a zemřel. Je ho veliká škoda. Takže milé fanynky plačte.....já plakala -
No nevim
Nevim jestli předávkování ale jo, prý zemřel. :( -
Heath Ledger dead
Akorát čumím na cnn a říkaj, že umřel na přdávkováné drog. Nechť je mu země lehká *9* -
přirození
Nechápu, jak tu někdo může psát o jeho přirození. Osoba, co to psala by se nad sebou měla zamyslet! -
Pindik
ma prekrasnyho pindoura a sourka *4* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Pindik
Michalko......... ty jsi........... NEPŘEDSTAVITELNÁ KRÁVA! -
-
Re: Re: Pindik
SOUHLASÍM, LÉPE SI TO NAPSAT NEMOHLA!!!! -
-
Re: Re: Re: Pindik
Díky *5*
-
-
-
Re: Pindik
Fakt... Udivuje mě jak někdo může něco takového napsat. Až vyspěješ, tak budeš psát jinak. *13*
Myslím, že je překrásnej celej, i když poslední dobou je na něm vidět únava. Ale věřím, že jakmile dotočí Jokera, tak bude zase vypadat svěže a bude k zulíbání. *14* *3*
-
-
:-)
Velmi mu to slušelo ve filmu příběh rytíře *1* -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
Nové fotky
Ahoj všem, přidala jsem vám sem pár fotek Heath. Mám jich asi 300, tak sem občas nějakou vložím. *3*
Na světě není nikdo, kdo by byl přitažlivější a úžasnější než je Heath!!!! *14* -
Rozchod
Heath se rozešel se svou přítelkyní, se kterou má dítě (možná 2). Zkouší to s někým jiným, ale je to podle mě typický sukničkář, takže počkat pár let než se sexuálně uklidní a pak ho lapnout. Patří mei the best herce-je hezký a hraje výborně. *4* *3* *9*