Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to velka škoda

měl jsem ho jako herce rád jeho výkon ve Zkrocené hoře byl na oskara je to moc smutné !!!
  • zemřel nám náš miláček

Ahoj,zdravím všechny fanynky tohoto úžasného herce.Je to asi 10 minut co jsem si přečetla, že se předávkoval léky na spaní a zemřel. Je ho veliká škoda. Takže milé fanynky plačte.....já plakala
  • No nevim

Nevim jestli předávkování ale jo, prý zemřel. :(
  • Heath Ledger dead

Akorát čumím na cnn a říkaj, že umřel na přdávkováné drog. Nechť je mu země lehká *9*
  • přirození

Nechápu, jak tu někdo může psát o jeho přirození. Osoba, co to psala by se nad sebou měla zamyslet!
  • Pindik

ma prekrasnyho pindoura a sourka *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Pindik

Michalko......... ty jsi........... NEPŘEDSTAVITELNÁ KRÁVA!
      • Re: Re: Pindik

SOUHLASÍM, LÉPE SI TO NAPSAT NEMOHLA!!!!
        • Re: Re: Re: Pindik

Díky *5*
    • Re: Pindik

Fakt... Udivuje mě jak někdo může něco takového napsat. Až vyspěješ, tak budeš psát jinak. *13*
      Myslím, že je překrásnej celej, i když poslední dobou je na něm vidět únava. Ale věřím, že jakmile dotočí Jokera, tak bude zase vypadat svěže a bude k zulíbání. *14* *3*
  • :-)

Velmi mu to slušelo ve filmu příběh rytíře *1*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • Nové fotky

Ahoj všem, přidala jsem vám sem pár fotek Heath. Mám jich asi 300, tak sem občas nějakou vložím. *3*
    Na světě není nikdo, kdo by byl přitažlivější a úžasnější než je Heath!!!! *14*
  • Rozchod

Heath se rozešel se svou přítelkyní, se kterou má dítě (možná 2). Zkouší to s někým jiným, ale je to podle mě typický sukničkář, takže počkat pár let než se sexuálně uklidní a pak ho lapnout. Patří mei the best herce-je hezký a hraje výborně. *4* *3* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit