Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 10 důvodů, proč...

nevíte, kde bych ho mohla stáhnout??? DVD zklamalo... *9*
  • já ho žeru

*14* kaneeeeeeeeeeeec *14* !!!!!!!!!!!! *3*
  • heath

Musím přiznat že je opravdu pohledný a nejvíc se mi líbil ve filmu 10 důvodů proč tě nenávidím tam byl hrozně hezký *15* *4*
  • TAKOVEJ FRACEK

fracek
  • supertáta

Taky milujete Heatha jako já?Tak to mi budete závidět!!! *1* Ve škole máme jednoho týpka, který jako by mu z oka vypadl!Má to ale háček - je o rok mladší a chci originál! *9*
  • supersamec

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *
  • Heathtík

Je úplně úžasnej. Nemá někdo náhodou jeho telefoní číslo??? *4*
    • Re: Heathtík

Koukám, že jsem sem napsala dost špatnej příspěvek. *9* Škoda že zemřel, kdyby žil určitě by ještě hrál ve spoustě pěkných filmů.
  • Ach jo, on je tak úžesný... *14*
  • Heath je prostě úžasnej a nechápu jak se někomu může nelíbit!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13*
    • Re:

Božka co blbneš to je to samý jako když ti nechutná nějaký jídlo no, prostě bys blyla....takový keci to fakt zbožňuju....
  • TEĎ JSEM SE DODÍVALA NA FILM cASSANOVA A JE TAM OPRAVDU ÚŽASNÝ JSI KSEŽRÁNÍ *4* *14* *3* *14* *14*
    • Re: Heat

Je to hrozná nehoda,bohužel se to tak něškdy stává... :( Je mi ho moc líto,když sem se to dozvěděla od sestry,myslela jsem si ze je to snad vtip nebo co,ale pak sem si to presetla na yahoo a hned mi bylo jasno,i když to nebudeš číst,heathe,mámke tě všichni moc rádi a je škoda že už neuvidí nikdo ani jedern jediný ilm.. :( Heathe, MÁME TĚ RÁDI !!
    • Re:

mě při Casanovovi bylo pěkný horko *3* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit