Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cnn

už to vím od rána a pořád se s tím neumím vyrovnat...navíc jsem ted na www.cnn.com videla jak jeho telo prevazeji z hotelu do pohrebackeho vozu...vim,ze je to morbidni,ale musela jsem si to pustit nekolikrat za sebou...mne je to taaaaaak lito. Je tam i prohlaseni jeho rodiny, neveri, ze to byla sebevrazda.
  • Zápal plic

Ted sem se na x17online docetla ze mel zapal plic... A pry to rozhodne nebyla sebevrazda! Neodsuzujte ho tak rychle, vite jakej je bulvar, tohle je pro ne nejtypictejsi pricina smrti...
  • ach jo

Mě to taky dost zaskočilo. Brala sem ho jako opravdu dobrého herce. Měl před sebou budoucnost *9* je mi to líto
  • Souhlasim,ale..

co kdyz mel ale problemy, ktery my nechapem ??..
  • ???

jak se mohl zabit....nechapu....
    jako herce sem ho mela rada.ale tohle.
    sebevrazda je nejvetsi zbabelost, clovek by pred problemama nemel utikat.mel by je resit...
    • Re: ???

Je pravda, že sebevražda je asi zbabělost, ale za 1. to není vůbec jisté, že jí doopravdy spáchal a za 2. nesuď nikoho, koho neznáš a komu nerozumíš. Možná neměl důvod, ale ani to nedává nikomu právo ho urážet. Možná se to nezdá, ale jsou i problémy, které se nadají řešit. Neschvaluju sebevraždy jen si netroufám soudit.
    • :-/

Je to pravda, sebevražda není nic než zbabělost a ve většině případů ten člověk není v situaci, která by se nedala řešit. Je prostě jen už unavený a má toho dost a chce se přestat rychle trápit, tak to udělá tím nejpitomějším a nejjednodušším způsobem. Já chápu, že jste ho měli rádi a chcete ho bránit, já ho měla taky ráda, ale je hloupost bránit sebevrahy, to je jako byste je podporovali. Žádná sebevražda není nevyhnutelná. Když už, tak pochopím nemocného člověka, který trpí bolestma a ví, že už to nikdy nebude lepší. Takový člověk už se s tím trápením těžko smíří. Chápu, že jsou psychické problémy, kdy člověk dělá věci, které by při jasné mysli nikdy neudělal. Ale to není důvod sebevraždy omlouvat.

na sebevraždu musíš být zatraceně odvážná. věř tomu. nejde o utíkání před problémy.

Gino, myslis, ze o tom hovno vis, stejne jako ja vsichni, co jsme to neudelali. Tak prosimte premyslej, co pises ty trubko hloupa. *9*
      • Re: Re: ???

sebevražda je zbabělost, souhlasím...vždycky se to dá nějak vyřešit
        • Re: Re: Re: ???

Ty mě bavíš a stejně tak všichni, co mluví stejně jako ty *5* *16* *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: ???

HELE UVĚDOM SI CO PLÁCÁŠ! pokud si někdo sáhne na život, východisko NENÍ! Nám se to dobře mluví, třeba ho něco trápilo, nebo se nezabil, ale sebevraždu odsuzovat NEMŮŽEME!!!!!!!!!!!!!!!!! *13*
          • Re: Re: Re: Re: ???

se sebevraždami mám svoje zkušenosti, takže vím o čem mluvím a trvám si na svém *3*
  • sobeckej dement

Další ze sobeckých dementů, kterému nedošlo že ublíží hlavně svým blízkým *9* *9* *9*
    • Re: sobeckej dement

Je to pro mě šok, že se zabil, ale nesouhlasím z tebou. Všichni říkají, když se někdo zabije, že je to hlupák, jak to mohl udělat rodině, ale pomysli na to, jak se asi cítil on, předtím než se zabil.

*1* *1* *1* *1* Větší ubožárnu jsem nečetla!!! *5* *15* Problém je v tom, že většina depresistů není vůbec sobeckej, naopak, jsou to většinou lidí přátelští, vstřícní a snaží se všem vyhovět zatímco ostatní s nima zachází jak s hadrem na podlahu a serou jim na hlavu *5*

uvědom si, jak o něm mluvíš, jo???????? *16*

tak to rozhodně souhlasím, má snad dcerku, to mu na ni ani trochu nezáleželo?...prachy měl, rodinu,
      slavný byl, docela hezký, ...tak proč takový člověk udělá takovou kravinu???
      • Re: Re: sobeckej dement

a to vy vsichni,kdo si myslite ze je sobeckej dement,to vy vsichni vite co se tam staloo,?????nikdo newi jeci se zabil sam nebo jestli se omylem predavkoval ...chapete to??????vy vubec nemate paru o tom co se stalo nebo na co o myslel *10*
        • Re: Re: Re: sobeckej dement

Moc ho neznám.. Ae je mi ho líto..
          BTW: ty jsi ho snad znala osobně? byla jsi u toho když se to stalo?? že to tady takhle píšeš?? jinak mi ho je líto.. *9*

Svým způsobem je to smutné i veselé pro nás, kteří nejsme tak bohatí a slavní, že ani ti co jsou, nemusí být nutně šťastní. Pro mě je to spíš smutné. Ale znovu podotýkám, že není jisté, že se zabil úmyslně...

Tak si něco přečtěte o nemocech jako jsou deprese nebo o Syndromu vyhoření.A navíc na cnn.com píšou, že až po pitvě se zjistí zda se předávkoval či to byla náhoda!!!!
        • kate567

Re: Re: Re: sobeckej dement

popravde cetla jsem na novinkách.cz že se otrávil léky na spaní,jeho smrt byla nestastna nahoda *9* *9* *9*
  • ach ne

no prave jsem se ve skole v informatice docetla ze zemrel. no ja jsem jako oparena porad tomu nemuzu uverit. *9*
  • Debil

debil!!!!!!!!!!!!!!!
    *16*
    • Re: Debil

Do plynu s tebou mrcho!!! *5*
  • CHJO

To je vážně síla, ráno jsem to viděla ve zprávách, úplně mě opařilo, myslela jsem si, že je to hloupý vtip, nebyl....škoda ho....charismatický, pěkný a navíc dobře hrál...takových je málo...ať se má tam nahoře krásně... *4*
  • .......

asi tak před rokem sem ho zbožnovala ale ted me to docela sebralo!!!!to nejni možný:(:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit