-
smíšek
I když to byl nám všem vzdálený člověk,bude nám moc chybět..za jeho nejkrásnější úsměv na světě,za jeho hezké filmy a za to že prostě byl.,i když pro nás nereálně...každého člověka na světě je škoda,zvlášť když je tak nadaný a umře takhle mladý.Nikdo asi už nikdy nezjistí,jestli to byla sebevražda,nebo jen pouhá náhoda,ale doufám že se Heath,za to jaký byl dostal do nebíčka -
bolest
jen doufám, že pokud to byla sebevražda, tak cítil úlevu...a pokud to opravdu byla nešťastná náhoda, nic necítil, nic ho nebolelo, usnul a už se neprobudil...R.I.P., Heath, jak už jsem psala, už teď nám chybíš -
Chudák Heath
V MF DNES dneska vyšel článek o Heathovi. Píšou tam, že Heath v posledních několika měsících spal pouze 2 hodiny denně a i když pak začal polykat na noc 2 prášky na spaní, tam mu to o moc víc nepomohlo. *9* Taky se loni v jednom z rozhovorů vyjádřil, že práce na posledních dvou filmech ho velmi vyčerpala. A že až ho jeho práce přestane bavit, že prostě odejde. Myslím, že už v té době naznačoval svoji velkou nespokojenost se životem a tak nějak vysílal signály o pomoc, bohužel bez účinku. *9* *9* *9* NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU HEATHE. -
-
Re: Chudák Heath
Snad tím ale nemyslel, že odejde ze života. Mně když přestane bavit práce, hledám si zkrátka jinou. Neútočím na Vás ani na něj, jsem z toho moc přešlá, zaskočená a... prostě je mi to moc líto... *9*
-
-
Rest in peace
Stále se z toho nemohu vzpamatovat a asi to tak ještě dlouho bude. Sbohem Heathe, budeš nám všem moc chybět, zůstaneš v našich srdcích a ve tvých filmech navždy s námi... -
Heat
včera jsen se dozvěděla tu šokující zprávu a opravdu mitekly slzy proudem!!! sestra mi to necchtěla věřit,ale pak tu zprávu napsala kamarádce a ta na to,že sice umřel a měl spoustu faninek,ale brecime jen pro naseho pomyslného idola a nebrečime kvůli tomu,že děti v Africe umírají mnohem častěji,než nějaký herec!!!
ten jeji nazor je vlastně v něčem i pravdivý!!!ale když si vzpomenu,jak byl Heart usměvavý a šťastný a měl moooc rad svou malou dcerku!!!je mi z ptoho porad nějak úzko!!! *9* -
-
Re: Heat
Prosím dej už pokoj s tím Tvým příspěvkem, už tady straší příliš dlouho. A člověka to vrací pořád zpět.
Jinak si myslím, že se asi budeme muset smířit s tím, že se jeho smrt bude zase za nějakou dobu probírat a i když mě to taky nedělá dobře, tak se asi budu muset nad tím povznést, jinak bych sem asi fakt nemohla chodit a mě moc zajímá , co se o Heath Ledgerovi ještě napíše.
-
-
Chybíš mi.....
Není mezi námi a to je nejhorší co se mohlo stát! Když jsem se o jeho smrti dočetla v novinách chtěla jsem jít hned za ním!! Chtěla jsem taky umřít!! V mém srdci bude navždy a já na něj nikdy nezapomenu!! To vám přísahám!! -
nepochopitelné
Aoh lidičky, včera když jsem se dozvěděla že umřel Heath jsem tomu nemohla uvěřit. Byl to krásný muž, který měl dceru, rodinu, přátelé, peníze, filmovou karieru. Nemůžu pochopit co se tam vlastně stalo. Rodina to odmítá přijmout že by se sám zabilt. Já tomu taky osobně nevěřim. Ihned jsem to volala mámě, která mi nevěřila. Je to k nepochopení, musím říct že jsem to obrečela. Asi nejsem jediná, možná to bylo tím že mi připomínal moji minuloiu lásku, nevím, každopádně je to hrozné.A bude trvat hodně dlouho než to přijmu.
¨Přeju mu aby se měl tam nahoře dobře. *9* *9* *9* *9* -
spomienka
Sice už nieje medzi nami ale ja si ho budem pamatat navždy.A ked mi bude smutno stači si pozriet jeho film a znovu budem mat pocit že je tu pretože z neho salalo dobro a ucta. -
Heath
Je mi moc a moc líto, že jsi si vzal život, ikdyž nevěřím, že jsi to doopravdy chtěl. Asi to byla jen nešťastná náhoda. Viděla jsem tvých pár filmů a Zkrocenám hora patřila k těm nejlepším. Zamilovala se do Tebe i moje maminka a dkyž jsem se dozvěděli ti strašnou zprávu, byly jsme obě hodně smutné. Je tě škoda a mohl jsi natočit ještě hodně skvělých filmů, tvůlj hlas byl jedinečný. Stále budeš žít v našich srdcích.
*4* *4* *4* *4* -
Je ho škoda
Nikdy jsem ho mocnemusela, nemám příliš v lásce tyhle typy, takový slaďouše, každopádně je tragédie když umírají tak mladí a tak talentovaní lidé, mající toho tolik před sebou. Když jsem se to včera ráno dozvěděla, ani jsem nevěřila, ž by mohl Heath zemřít...ještě teď se mi to zdá nepochopitelné. Umírat mají staří, mladých je nevyslovitelná škoda. Obzvlášť jsou-i obdařeni takovým talentem. Nikdo by nečekal, že konec mladého a úspěšného herce přijde tak brzo, ale tím spíš si ho budou všichni pamatovat, a konečně nejen proto že hrál hommosexuála ve Zkrocené hoře.
Asi mluvím za miliony lidí kteří to řekli už přede mnou ale je to velká škoda, že už tu nejsi, a všichni toho moc litujeme. Budeš nám chybět. *9*