Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rip heath

Od té doby,co jsem se to dozvěděla,jsem naprosto mimo.Pořád nedokážu uvěřit,že je mrtvý.Snažím se soustředit myšlenky a uvědomit si,že je to pravda,ale něco tam vzadu se mě snaží přesvědčit,že je to jen hloupý vtip...Bohužel není.Za tu dobu co žil a natáčel skvělé filmy,se na něj sneslo hodně kritiky,ale já jsem byla přesvědčená o tom,že je velmi talentovaný a že ho čeká ještě mnoho úspěchů...Mohly ho potkat,ale bohužel.Doufám,že se teď má alespoň lépe...Asi 2 dny před tím,než jsem se to dozvěděla jsem poprvé viděla Zkrocenou horua myslím,že tento film byl nejlepší,který kdy natočil...A pak jsem se dozvěděla tohle *9* R.I.P. Heathe v našich srdcí žiješ dál!!
  • Heath

Strašně mě to zaskočilo,byl to skvělý herec,krásné role-je to velká škoda,náhrada se bude hledat velmi těžko.RIP Heath *9*
  • smrt

tato zpráva o Heatovi mš velmi zaskočila, cítím s jeho rodinou, co asi dcerka.ani si to nedokážu představit.Tak odpočívej Heatly. Je to moc velké neštěstí a proč zrovna ty?
  • to eni plavda

ahojki lidi sedim dneska z mamkou a z babickou baru a ctu noviny...ctu a mamka tosnad ne a ja co!koukni na druhou stranu!koukam heath ledger zemřel na predavkovani leku!...ctu ete jednou rikam tak toe konec...takovej uzasny kluk uzasne filmy hlavne pribeh rytire ,10 duvodu proc te nenavidim...to byly moje oblibene filmy ated mi reknete jak se mam nato koukat jak vim ze uz mezi nama neni!!ploste hodne meto trapi a ete ktomu takovej mlady!!a pjekny!!ploc zivot je takovej kruty!!no nic marne bude mi mocka chybet no ale hlavne ze jeho filmy 2 mam ...(jinak nech ziji moje sny,pranicka)drzte palecky at mi vse vyjde...taky drzim papko *9* *9* *9*
  • :-(

Ta sprava o jeho smrti ma fakt zaskocila necala som to!Je to velmi smutna sprava.Jedine co nam ho bude pripomynat su krasne postavy ktore dokazuju jeho herecke majstrovstvo.
  • Néééééééé

*9* proc sem z toho v soku doted...néééé *9* jak mi bude zchazet...upe skvelej herec *14* ale prooooooc *9* to uz se asi nedovime *9* Navzdy te budu mit v srdci *14* *14* *14* *14* proste hodny,mily....no jednim slovem *14* ZLATICKO *14*
  • Heat FOREVER

Som veeeelmi smutná že od nás odišiel.Bol to skvely herec a chalp..Na VH1 som pozerala na jeho rodinu a krasnu dcerku.Aj on bol krasny teraz lutujem ze som si Skrotenu horu nepozrela ked som mohla.Pocula som ze je to krasny pribeh.Chudacik on...VEEELMI ho lubim a dufam, že je mu dobre tam, kde je.Bol to krasny mlady chlap.Len pred dvoma tyzdnami som videla fim Pribeh o rytierovi.Ten film milujem je tam krasny.Ani mi nenapadlo ze ochvilku bude mrvtvy.Milujem hoo!!!Dufam ze mu je uz dobre a drzim palce jeho rodine. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • zatraceně

Jsem už dva dny naprosto mimo. Pořád čekám že tuhle nešťastnou zprávu někdo prohlásí za morbidní vtip. Vím že neprohlásí. Snažím se utřídit informace - jestli měl zápal plic a ještě vzal prášky na spaní, skutečně si mohl ublížit naprosto nechtěně. Jsem ale zmatená i tím zvláštním videem na YouTube http://www.youtube.com/watch?v=uKa- aDga1fE. Tam přece není v pohodě, ale neznamená to nutně že něco bral. Nevím, jen na něj hodně myslím, a snažím se přijmout myšlenku, že není. Také nejsem jeho šílená fanynka, kdybych si ho pořídila v 16, mohla bych být jeho matka. Zaujal mě hned v prvním filmu, a jeho projev, úsměv, gesta - však víte. Byl jiný. Jedinečný. Už teď mi strašně chybí.
    Končím. erko
    • Re: zatraceně

nápodobně,tak si to furt nemůžu připustit,že je to pravda,taky doufám,že někdo řekne ,že to je jen vtip,ale bohužel není,jsem z toho fakt solidně mimo,musím taky říct že nejsem jeho velká fynynka,ale zaujal mě v Příběh rytíře a když jsem se dívala na ukázky ze Zkrocený hory,musela jsem se trochu smát,ale není to myšlěno ve zlím,tak za tenhle text by mě učitelka nepochválila,ale nemůžu najít jiný slovo něž bouhužel a musí
  • MTMR

Jsem s tebou a budu i nadale....ikdyz jsi opustil nas svet,i kdyz jsi nas v tom nechal jsem s tebou a nikdy te neopustim...filmy jako byly s tebou mi budou chybet ,ale verim v to ze byl duvod jinak bys to neudelal ze???Mam Te RAaaaaaada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sbohem Heathe

Doufám, že tam kde teď jsi, je Ti líp. Spi sladce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit