Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ???

je ho škoda *9* ve filmech se mi docela líbil........jinak jako člověk nic moc.........ale možná měl slibnou kariéru........ *7*
  • mrzí mě to

Já sem ho viděla jenom ve filmu Příběh rytíře.ale opravdu mě to moc mrzí, že zemřel.byl to od pohledu sympatický člověk, byl mladý,krásný,talentovaný a jak jsem se tady dozvěděla, měl dceru.asi se nikdy nedozvíme,jestli to byla sebevražda, i když k ní neměl důvod, nebo neštastná náhoda.ale bez námitek přišel svět o jednoho skvělýho herce. *9*
  • :(

achjo nedokážu říct jak je mi z toho smutno *9* odešel jeden z mých nejoblíbenějších herců...byl tak krásnej a talentovanej a strašně sympatickej...nevím jak se ted dokážu dívat na filmy s ním...a hrozně mě to mrzí protože ty jeho filmy mám moc ráda...je to tragédie..ale pořád čekám že někdo řekne že to byl jen vtip sice hodně špatnej ale vtip a že se ukáže že je živej a zdravej a má se dobře...ale pořád se snažím pochopit co se stalo???proč vlastně zemřel jestli to byla neštastná náhoda nebo se chtěl skutečně zabít...nevím co by bylo horší ale kdyby se zjistilo že si vzal jen víc prášků a zabít ne nechtěl tak by mě to vzalo asi ještě víc...tak či onak je to hrůza a myslím že se z toho budeme hodně dlouho zpamatovávat jak ti kteří ho moc neznali tak ti kteří ho měli rádi...doufám že už je mu dobře *9*
  • FOR HEATH....

SMRT

Černé stíny
    pár prokletých chvil
    najděte mi někoho
    kdo by v tomhle žil
    deprese je nemoc
    na kterou se umírá
    plamínek mé naděje
    už pomalu zhasíná
    v jednom krásném snu
    smrt si přišla pro mě
    a podala mi ruku
    zhasla všechny ohně
    další večer přichází
    lehounce jak vánek
    a já vím že je tu zas
    přemáhá mě spánek
    držela mě za ruku
    potřísněnou krví
    co to asi znamená
    nikdo krom nás neví
    jenom ona vidí
    moje srdce z ledu
    já chci usnout navždy
    tak dej mi kapku jedu
    tvoje ruce mrazí
    jsem tu sama s tebou
    nevím odkud pocházíš
    ale vem mě prosím s sebou.
  • Jak?

Ví někdo už jak se to doopravdy stalo? Strašně nad tím přmýšlim...byl to skvělí herec *9*
    • Re: Jak?

Taky bych rada znala odpoved na to, jak...ale vlastne ani nevim, co si preju slyset...Kdyby to byla sebevrazda, tak je to proste hrozny a musel v poslednich dnech prozivat strasna muka a velkou beznadej..a jestli to byla nestastna nahoda a on se chtel pouze poradne prospat?tak je to snad jeste horsi, protoze by to znamenalo, ze byl na svete relativne stastnej a svet prisel uplne zbytecne o uzasneho herce a skveleho cloveka a Matilda o svyho otce...je to priserny tak jako tak.. *9* *9* *9*
  • Velká ztráta

Je škoda, že svět filmu přišel o tak nadějného herce..... *9*
  • Heathcliff

Nevěřím, že se zabil. Byl velice vyčerpaný a bohužel to řešil prášky na spaní. Taky rozchod s Michelle a odločení od Mathildy ho trápilo. Nechci tvrdit, že jsem ho nějak v jeho kariéře sledovala, ale miluju jeho filmy. Byl to krásný člověk a to nejen vzhledově. Na to jak byl mladý, dost toho natočil a každá role byla jiná. Dost herců je zaškatulkovaných. Mám ráda třeba Stallona jako Rockyho, Jima Carreyho jako zvířecího detektiva nebo Meg Ryanovou v jejích romantikách. Ale Heatha ve všem. *14* Ať už jako zamilovaného hejska v 10 důvodech... nebo zhuleného týpka v Legendách z Dogtownu, prostopášného Casanovu, odvážného Gabriela v Patriotovi a strašpytla v Grimmech. Přiznám se, ještě jsem neviděla Zkrocenou horu, ale až čas zahojí srdíčko, určitě na to mrknu. Taky budu čekat na jeho ďábelského Jokera v Batmanovi. Takže milujme ho dál a jeho poklesky ohledně drog, ať už jsou pravdou nebo ne, nechme odejít do zapomnění. Buď sbohem můj blonďatý andílku. *4* *9*
  • Sadness

Nikdy na tebe nezapomenu, Heathe.
    S tebou odešel i kus mě.
    V mém srdci zůstaneš navěky...snažím se být silná, ale na to, abych ti dala poslední sbohem, ještě nemám. Možná časem, tedˇ ještě ne.
    Vratˇse nám!!! :,(
    Na víc, než na tenhle stupidní výlev mýho srdce, nemám...to jsem já. To jsou mé pocity.R.I.P
  • Veliká ztráta

Podle mě je to hrozná ztráta pro svět filmu. Byl to skvělý herec, hlavně se mi moc líbil v historických filmech. Jeho Casanova byl úžasný.
  • je to divny

je to hrozny , nemužu tomu uvěřit byl to moc dobrej herec...a nějak se mi nezda , že by svou slávu neunesl a porto se předávkoval.Je to škoda *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit