Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FOTK\

SAKRA POŘÁD SEM NEDÁVEJTE JEHO FOTKY DO TOP 5 !!! MNĚ JE Z TOHO VŽDYCKY SMUTNO *9* TAKY JSEM HO MĚLA RÁDA,ALE ŠTVE MNĚ,KDYŽ KAŽDÝ DEN MUSÍM VIDĚT TADY TEN JEHO PĚKNÝ XICHTÍK A PAK SI UVĚDOMIT,ŽE JE MRTVÝ *9*
  • pohreb

31.01.2008 18:58 - LOS ANGELES
    Austrálskeho herca Heatha Ledgera pravdepodobne pochovajú v piatok 1. februára v rodnom Perthe.
    Zatiaľ čo jeho bývalá snúbenica Michelle Williams vytrvalo odmieta tvrdenia, že sa rozišli pre jeho problémy s drogami, rodina uzatvára plány na poslednú rozlúčku s 28-ročným hercom.

Podľa New York Daily News pochovajú Ledgera v mahagónovej rakve v hodnote 25-tisíc dolárov. Na pohrebe by sa mala zúčastniť aj Williams s dvojročnou dcérou Matildou a Ledgerov herecký kolega a blízky priateľ Jake Gyllenhaal.

Hercov otec - Kim Ledger sa chce so synom rozlúčiť skromným pohrebom, na ktorom sa zúčastní len rodina a blízki priatelia. O podrobnostiach pohrebu preto bude rodina informovať len pozvaných.

Polícia vylúčila samovraždu

Ledger zomrel v stredu 22. januára pravdepodobne na predávkovanie liekmi na predpis. Polícia vylúčila samovraždu i cudzie zavinenie. Výsledky súdnej pitvy neboli podľa vyšetrovateľov dostačujúce a musia preto vykonať ďalšie testy, vrátane toxikologického rozboru.

V Ledgerovom byte objavili vyšetrovatelia šesť rôznych druhov liekov na predpis, vrátane tabletiek proti nespavosti, na upokojenie a antihistaminík. Tri z nich predpísali hercovi v Európe, kde pracoval na svojom poslednom filme. Nenašli sa však žiadne nelegálne drogy, či stopy po nich.
    • Re: pohreb

díky za tenhle překlad. Je smutné, že se o něm v českých mediích tak málo píše a když, tak pouze o jeho drogových aférách. Jako bysme nikdo neudělal nikdy nic špatného.
  • Heath

Heath byl super herec, od té doby co sem viděla Příběh rytíře patřil k mým oblíbencům a filmy s ním se mi vždycky strašně líbily.Je hrozný,že už nikdy žádnej nenatočí, ale nikdy by mě nenapadlo, že zrovna on takhle skončí,předávkováním práškama.Je mi ho moc líto a bude mi moc chybět
  • Heath...

Tady je o něm hodně informací http://heath-ledger.xf.cz/
  • 10 důvodů proč tě nenávidím

Prosím, není někdo z okolí Prahy 4, Kdo by mi pujčil film 0 důvodů proč tě nenávidím? Prosím pište na mail penguin24@seznam.cz moc ráda bych to viděla....
    • Re: 10 důvodů proč tě nenávidím

nedáwno ho dáwali w telewizi a když si ho zadáš na youtube, tak tam máš celý film. Bohužel anglicky
  • Heath

Když jsem se dozvěděla, že je mrtvý nemohla jsem tomu uvěřit. Opravdu mě to mrzelo a bylo mi i trochu do pláče. Byl to můj oblíbenec a filmy ve kterých hrál jsem měla hrozně ráda. *9* Jenže co naděláte. Osud každého člověka je nevyspitatelný
  • pohřeb

pro Lenu: díky, ten druhý odkaz už mi funguje...
    • Re: pohřeb

není zač *4*
  • Heath

ahojte, to je veľká škoda takého fešáka a herca! To nie je fér, že tak náhle zomrel. Veď mal dcérku! A ani nestihol dotočiť film. Bol úžasný a sympatický. HEATH FOREVER !!!!!
  • pohřeb

pro Lenu: na odkazu co jsi uvedla http://www.msnbc.msn.com/id/2113454 0/vp/22888555#22888555 je stranka nenalezena...o pohrbu jsem tam nic nenašla...

MUSÍŠ SI SMAZAT TU MEZERU MEZI 4 A O (V TOM ODKAZU) *3*

fakt? to je divný mě to zpustit jde, ale nejdřív mi to napíše stránku nelze zobrazit tak dám aktualizovat a pak už to v pohodě jde. Jsou tam videa z nějaký stanice a je tam hodně videí o heathu, o jeho smrti a o tom převezení jeho těla do austrálie no kdyžtak zkus zpustit tuhle stránku http://www.msnbc.msn.com/id/3032084/ a tam jsou nějaký članky (anglicky)a jsou tam i multimedia a tam když klikneš na video je u toho obrázek Heathe a to video se jmenuje Ledger´s memorial service, klikneš na to otevřeseti další okno a tam se zpouštějí videa a vlevo si ještě můžeš vybrat jaký video chceš jsou tam především o Heathu jo, ale ještě než se vždy spustí nějaký video pustí se nějaká reklama jo tak doufám, že ti to už pujde zpustit a kdyby ne,tak napiš.
  • upravit ZIVOTOPIS

Ahojte. Je mi strasne luto, ze tento mlady, prekny a talentovany herec zomrel. Ale to uz je zivot. Skoda, ze bol taky mlady. Som na tejto stranke prvy krat a citala som si jeho zivotopis co ste tu vlozili. Chyba mi tam mnozstvo dolezitych veci z Heathovho sukromia. Viem, ze to mozem dopisat, ale kedze to mate v cestine, nechcem vam to tam kazit slovencinou. A po cesky pisat neviem. Tak ak niekto ma zaujem moze mu to tam dopisat. Napriklad mne tam chyba, ze randil z Lisou Zane, Heather Graham, Naomi Wats, a najvacsiu lasku nasiel vo svojej filmovej manzelke zo Skrotenej hory Michelle Williams. Boli snubenci a po dvoch rokoch sa im narodila dcerka Matilda. Krsnym otcom jeho dcere bol jeho najlepsi kamarat Jake z ktorym tiez hral v Skrotenej hore. Heatha Michelle opustila. On zacal trpiet depresiami pretoze mu chybala mala dcerka. Kvoli nej sa prestahoval do NY aby bol pri nej. V case jeho smrti bola Michelle a ich dcerka v Europe, kde natacala Michelle film. Vraj po navrate sa chceli porozpravat, vyriesit problemy a dat to znovu dokopy, kvoli ich spolocnej dcerke (ale to mozu byt uz aj klebety)lebo zaciatkom januara 2008 ho videli z modelkou Gemmy Ward. Tak neviem. Aj okolo jeho smrti je tam malo info. Bol kamarat z Mary Kate Olsen. Bola prva kto sa dozvedel, ze je mrtvy, pretoze maserka ktora prisla do bytu zobrala jeho telefon a vytocila rychlu volbu to bola Mary kate a ta tam poslala svojich ochrankarov. Ak rozumiete aj ine jazyky mozte si to vyhladat na americkych strankach alebo i na bleskovkach. Napr. jeho zivotopis je http://www.bleskovky.sk/?cid=202724 alebo jeho posledne chvile http://www.bleskovky.sk/cl/15/20271 9/Heath-Ledger-Jeho-posledne-chvile ?hl=ledger. Mnozstvo videi o nom su na www.youtube.sk. Tam je ich mnoho. Nie len spomienkovych ale i rozhovory, zabery z filmov a tak dalej. Ak mate zaujem tak si jeho zivotopis dopiste, On si to zasluzi.
    Napriklad:
    • Re: upravit ZIVOTOPIS

no já jsem mu už trochu upravila životopis ted už jen zaleží na tom jestli to schválí administrátor.
    • Re: upravit ZIVOTOPIS

Pridala som do fotogalerie obrazky z jeho dcerkou. Je prekrasna Matilde Rose Ledger. Bol to skvely ocko, a velmi ju lubil. To o nom tvrdia vsetci priatelia, hlavne Jake.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit