-
Candy
ahoj lidi..viděli jste někdo ten film Candy???chci si ho koupit a chci znát názor lidí kteří ho viděli..recenze mě moc nepřesvědčí,tak chci znát názor fanoušků... -
-
Re: Candy
Candy, jsem viděla. Mám jí na DVD. Je to pěkný film, ale smutný. Je diametrálně odlišný od ostatních Heathových filmů, je jiný. Myslím, že to byla zase role ušitá na míru. Ale Heath má spoustu odlišných rolí. Nebál se jich a své role si pečlivě vybíral, takže každý jeho film je jedinečný a skvělý. Viděla jsem většinu jeho filmů a většinu i na DVD mám. Chybí jen Ned Kelly. :-( Ten nějak nikde nedávají, abych si ho mohla nahrát na harddisk nebo někde koupit DVD. Pevně věřím, že brzy ten film uvidím a že ho budu mít. ;-) Strašně hezkej je film Čtyři pírka - zkouška cti. Ten moooooc doporučuji. Ach jo, chybí mi!!!! Ale je v mém srdíčku. Forever, Heath!! -
-
Re: Re: Candy
Čtyří pírka je opravdu krásný film, i když kritiky moc nechválený. Opravdu stojí za to ho vidět.
-
-
-
Casanova?
jakyho casanovu ledger hral? v ty filmografii jsem nic takovyho nevidela? -
-
Re: Casanova?
doporučuji ti film vidět, opravdu to stojí za to, heath je tam pěknej a zcela normální, sám tvrdí, že se do téhle role nemusel ani tolik vžívat, byla to improvizace a pro něj to byla spíše dovolená, skvěle se tam bavil a ostatní herečky, s kterými hrál, tak říkaly, že je bavil skvěle i mimo natáčení, udržoval dobrou atmosféru, to byl heath. Takže pokud ho někde z tvého okolí má, tak se na něj mrkni. -
Re: Casanova?
normálně tam napiš Casanova..a hned to první co se ti ukáže,to je ono.je tam ještě lomeno 2005
-
-
znamy az po smrti
Je to asi blby, ale nikdy driv jsem ho v zadnym filmu nevidela. Az ted, kdyz byly casopisy plny fotek toho "blondatyho hezounka", tak jsem si rekla, ze se aspon na tu zkrocenou horu podivam.
A jsem naprosto nadsena, je to fakt uzasnej film. A ta muchlovaci scena, o ktery tu byla rec, mi prisla spis.. vzrusujici. Tu jejich vasen jsem cejtila az u nas v obyvaku.. zahrali to primo dokonale.
Az mam chut koupit si stetsona a zajet do krkonos sbalit nejakou kaubojku hehe :o)
no, rozhodne jsem ted rozcarovana, ze uz nic dalsiho nenatoci... kdyz se konecne objevil nejakej herec, kterej umel i neco jinyho nez jen predvadet naolejovany bicepsy.. -
-
Re: znamy az po smrti
Zkrocená hora je film plný emocí a určitě také za to stojí tenhle film vidět, odlišuje se od ostatních, je výjmečný a moc se mi líbil. Na konci byl dojemný, že mi u toho tekly slzy. -
Re: znamy az po smrti
Rozhodne to nechutny nebylo:(myslim ze malo hercu by to dokazalo zahrat tak jako heath a jake:):):)sou uplne super..ten film je tak strasne emotivni ze sem nad tim premejslela jeste dalsi tri dny:)je proste super...ale nemuzu si pomoct..ja se nejak nemuzu zatim podivat na nejakej film s heathem:(proste to nejde a ani se mi do toho nechce:( -
-
Re: Re: znamy az po smrti
jako mě ta scéna s jakem nepřipadala nějak nechutná...zajímalo by mě kolik herců by to zvládlo zahrát tak jak Heath a Jake..pro mě je Zkrocená hora jeho nejlepší film..je plný emocí a lásky a když k tomu přidáme skvělé herecké výkony ...tak není o čem mluvit. -
-
Re: Re: Re: znamy az po smrti
souhlasím s tebou, před chvílí jsem dokoukala casanovu a ty bonusy jak jsou u toho přidané, mluví tam režisér o heathovi, že za sebe nikdy nechtěl kaskadéra, že chtěl hrát všechno sám, tak už i tohle svědčí přece o dobrém herci.
-
-
-
-
Heath Ledger kdo to je???
Ahoj já jsem Deniska *4* kdo jsi *7* -
Forever
Myslim ,ze nema cenu resit komu se libil a komu ne....Ted uz stejne tem co jim ,,vadil'' vadit nebude,protze je posledni premiera a konec:-(....Ale ty co hio meli radi si na nej vzpomenou a kouknou se na jeho filmik ..Na to ze mu bylo 28 jich mel pomerne dost:-)...Forever Heath -
heth
byl nadhernej měla sem ho rada vite že do jeho smrti je zapletena mery kate pica -
-
Re: heth
ano něco jsem o tom četla, ne přímo do smrti, ale četla jsem, že ta masérka nebo pokojská, teď už přesně nevím kdo, tak že když ho tam našla, tak místo toho, aby zavolala záchranku, tak zavolala z heathovo telefonu mary cate olsen a ona tam poslala svojí ochranku, místo doktora, takže, je pěkně hloupá, myslím si, že kdyby bylo rychlé pomoci, tak by možná mohl žít, ale to jsou jen doměnky. Už by bylo možná lepší mu dát klid. Určitě chybí všem. ať odpočívá v pokoji.
-
-
Nooo...
Vůbec mi nevadí,ale je nechutný jak se muchloval s tím chlapem v tom filmu!Blee!!! -
-
Re: Nooo...
Jak nechutný? Nechápu, co je to za názor. Byl to herec a dobrý herec, už jen ten fakt, že tuto roli tak skvěle zahrál, mluví za své. Myslím, že málo který herec, který je "normální" by to tak skvěle zahrál jako Heath a Jake. A je jen dobré a pochopitelné, že se z nich pak stali takoví přátelé. Byla to neobvyklá role a oni jí zvládli na jedničku. *15* -
-
Re: Re: Nooo...
jak nechutny??normalně to je normalní že se někomu nelibi když vidi 2 chlapy..ale musime uznat prace to byla skěla!!!protože toto je dobre ne dobra skvěla a těžka prace... *13* -
-
Re: Re: Re: Nooo...
No asi je to normální, že se to někomu líbit nemusí, ale myslím, že Zkrocená hora je tak profláknutý film, že každý ví, na co se asi bude koukat. A tak nevím proč se na to někdo kouká, když mu to připadá nechutný.Pro mě super film se skvělými mladými herci a herečkami. *3*
-
-
Re: Re: Nooo...
naprosto souhlasim.. mě to nechutný rozhodně nepřipadalo.. ten film je naprosto úžasnej, best of the best.. a heath i jake v něm byli skvělí.. to co řikáš mi přijde hloupý.. tak se trochu zamysli..
-
-
Re: Nooo...
S TIM chlapem v TOM filmu?? *13* Oba předvedli úžasnej hereckej výkon a mně to teda nechutný nepřipadalo....naopak.
-
-
...
Já už bych hlavně konečně přestala řešit, jak se to stalo a kdo za to tenkát mohl. Přijde mi to strašně nedůstojný. Vůbec nad tím takhle nepřemýšlím, jestli to byla nehoda nebo úmysl, protože to, o co tu jde je, že jsme my všichni přišli o skvělého člověka...přesně před měsícem *9* Moc mi chybíš, Heathe. -
-
Re: ...
Souhlasím s Tebou, také bych to už přestala řešit. Nemá cenu nad tím přemýšlet. Heatha nám to nevrátí. Stalo se. Je to sice hrozně smutné, ale nic na tom faktu nezměníme. Jednou tady některá z vás napsala, že by chtěla být jako nějaká čarodějka, aby měla zázračnou moc a uzdravila Heatha. Mít takovou moc by bylo moc krásné, ani na vteřinu bych neváhala a hned bych letěla zbavit Heathovo tělo toxických látek, ale my bohužel nežijeme v pohádce. *9* R.I.P. Heath
-
-
TO NENI PRAVDA
Jen pro všechny kteři o tom ješte nevim.....NEBYLA TO SEBEVRAŽDA !!!!!!!!!ANI ŽEDNE PŘEDAVKOVANI DROGAMA BYLO TO NEUMYSLNE ZABITI ZA KTERE MUŽOU DOKTOŘI PROTOŽE JSOU STEJNĚ BYLBI JAKO VŠICHNI TI CO DĚLAJI ZE SEBE CHYTRAKY A HOVNO VI!!!!! *13* *13* -
Tak je to měsíc..
ahoj lidi.tak je to měsíc co Heath zemřel...jak to zvládáte???no já jako nic moc..pořád mi je z toho smutno..a ještě dlouho bude..Heath v našich srdcích zůstane na pořád!!! -
-
Re: Tak je to měsíc..
Je to měsic?a ja citim jako by to byllo včera..proc??proč se to nemohlo stat nekomu jinem..ja vim ted už je ozdě mit takove řeči!!když se divam na serial čarodějky tak si řikam:"proč nejsem takova jako je page(pejč) přenašela bych se z mista na misto jak by se mi zachtelo. ale hlavnije že bych měla lečive schopnosti a mohla bych ho vylečit.možna by mi stačilo kdyyybych me¨ěla kamaradku z takovou moci..HEj lidi aleeee to tak proste nejde! *13* ja¨¨¨už prostě nedokažu se divat na nějaky film ve kterem hrajeprotože si vždy spomenu ze už mezi nama neníí *9* a chce se mi brečet jako ted!!!!!!!!!!mam vas všechny rada!!!všechny kteři jste jako ja a heath vam chybi stejně jako mě!!
-